Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tayfundursun , tayfundursun , narec Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (6 Mobil) - 11 Masaüstü8 Mobil1 iOS
5 sn
3.584
Cevap
183
Favori
212.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU


(En Son Oy Tarihi: 19.5.2024)
Giriş
Mesaj
  • asa153 A kullanıcısına yanıt

    Boş yere uzuyor, yer ve saat verdim, renk ve plakanın son kısmını istedim yazmadiniz, özel msj kapalı diye de belirttim.neyse size de geçmiş olsun

  • GAYRI kullanıcısına yanıt

    Ben dün 11 gibi ön ödememi yaptım hala ödeme ekranın açılmasını bekliyorum. Dün konuştuğum müşteri hizmetleri yetkilisi 24 saati bulabilir demişti. Yukarıda bir arkadaş da 24 saat sonra aradılar açıldı diye ama benimki ondan da 3-4 saat sonra açıldı dedi. Ben de az önce tekrar aradığımda ödeme ekranının açılması 1 haftayı bulabilir dedi. E dedim dün öyle demediniz, yanlış bilgilendirme olmuştur yoğunluktan dolayı 1 haftayı bulabiliyor dedi. O zaman kampanyadan faydalanamayacak mıyım dedim. Bu konuda bilgimiz yok normalde kredinin onaylanması gerekiyor faydalanmak için dedi. Bilgi istedik biz de sizin durumunuzda olanlar için bilgi geldiğinde sosyal medyadan bildirilecek dedi.


    Umarım sistemsel sorun yüzünden kampanyayı kaçırmayız. Günün sonunda 24'ünde başvurduk geç de sayılmaz. Bankadaki işlem 1 gün maks. Başka benim durumumda olan var mı?

  • Ödeme ekranı araç üretimi tamamlanınca açılıyor yanlış hatırlamıyorsam. En iyi ihtimal yarın açılır pazartesiyi de bulabilir. Araç üretilince finansman seçeneği açılacak ordan kredi ön onay formunu ve proforma faturayı indirip aynı gün bireysel finansmana başvurabilirsiniz. Krediye nisan sonuna kadar başvurunca yararlanabilirsiniz diye düşünüyorum.

  • Hocam 21 inde verdim hala tık yok hazırlanıyor diyor beyaz full demiştim inşallah krediye yetişirim arabayı sattım ortada kaldım
  • Yanlış hatırlamıyorsam 60 bin tl ödeme yaptığınızda fiyatı sabitliyordu. Ben öyle bir mesaj okumuştum Trumore uygulamasında. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen.

  • banzar B kullanıcısına yanıt
    Fiyatı sabitlemek çok önemli değil nisanda kredi kampanyası bitecek
  • GAYRI kullanıcısına yanıt

    İnşallah  

  • Seramik kaplama, cam filmi, ön tampon filmi için aradilar. Hepsini 25k a yapiyoruz diyorlar. Sizi de aradilar mi? Yaptiran oldu mu? Yaptırmaya değiyor mu?
  • banzar B kullanıcısına yanıt
    Fiyat sabitleniyor olabilir ama benim konuştuğum 2 müşteri hizmetleri temsilcisi de kredi sonucunun Nisan ayı içerisinde belli olması gerektiğini söyledi. Bundan dolayı çekiniyorum. Bence 60’ı yatırıp da bizim gibi olanlara hak tanınmalı.
  • mehmet3807 kullanıcısına yanıt
    Umarım yetişir hocam benim de canımı sıktı 1 haftayı bulur demesi.
  • :: weLee :: kullanıcısına yanıt

    Bunun için direk TOGG'dan mı aradılar sizi? Benim bildiğim arka camlar zaten filmli geliyor, ilk defa duydum bunu da :(Klasik Türk bayi mantığıyla devam etmiyordur umarım süreç.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: noleaf

    Bunun için direk TOGG'dan mı aradılar sizi? Benim bildiğim arka camlar zaten filmli geliyor, ilk defa duydum bunu da :(Klasik Türk bayi mantığıyla devam etmiyordur umarım süreç.

    Faturaniz hazir diye belirtiler, sormadim ama bayi diye düşündum teklifi yaparken.
  • :: weLee :: kullanıcısına yanıt
    Hocam ön ödemeyi ne zaman yapmıştınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kelevra06

    Hocam ön ödemeyi ne zaman yapmıştınız?
    17sinde, ertesi günü ödeme erkani açıldı. Sonrasinda kredi işlemleri 1 günde bitmişti. Yani şimdi başvurursaniz yetişirsiniz gibi geliyor.
  • :: weLee :: kullanıcısına yanıt
    Dün 11 gibi başvurdum hala açılmadı ekran. Temsilci 1 hafta sürebilir dedi. Son günlere yığılma oldu galiba.
  • Stoklar bitmiş ödeme ekranı açılmıyormuş. Fabrika ürettikçe açılacakmış. Emin değilim sadece söylenti. Bu kredi kaçmazdı oyalanmamak gerekirdi! İnşaallah spariş açan herkes aracını alır.

  • 800 bin tl sıfır faiz kampanyasından yararlanmak için son günler biliyorum fakat o kadar gel gitlerim oluyor ki. Eminim alıp kurtulsam bunların hepsi belki de cevap bulacak.

    Bugün togg ile kıyaslamak için birçok test sürüşüne de katıldım.

    Nissan qashqai e power

    hyundai tucson

    kia sportage kullandım.

    Normalde sene sonuna kadar birikip yapıp araç alacaktım fakat bu kampanya tüm fikirlerimi alt üst etti. Size kararsızlıklarımı sebepleriyle söylemek istiyorum. Bugün kesin bir karar vermem gerekiyor almak ya da almamak yönünde çünkü aracımı daha satmadım. Krediye de yazılmadım.


    Aracımı %90 şehir içi kullanan birisiyim. Ona rağmen nedense gözüm şehirler arası menzile takılıyor. Böyle güçlü bir araçla otobanda 150 ile gitme keyfini almak isterim fakat gözüm sürekli menzilde mi olacak ne kadar km gidebileceğim?

    Isı pompası olmaması çok büyük bir dezavantaj mı? Özellikle kış aylarında.

    Ayrıca benim evden şarj etme olanağım yok belki ilerleyen zamanlarda olur ona rağmen yine tavsiye eder misiniz?


    Size iki senaryo sunacağım.


    Birincisi bu fırsatta almak.

    İkincisi sene sonuna kadar birikim ile Nissan qashqai e power almak.

    Yorumlarınızı yaparsanız sevinirim çok kararsızım teşekkürler.





  • sipahiysn kullanıcısına yanıt
    E power ile otobanda 120’yi geçtiğinizde muazzam bir motor sesi geliyor gitmeyen. Yüksek hızda pek konforlu değil.

    Ayrıca almak isteseniz de şu an kampanyadan faydalanamayacak olabilirsiniz 😄 yukarıdaki mesajlarda görebilirsiniz 21’inde ödemeyi yapan var hala ekran açılmamış ve krediye başvuramamış.
  • Krediye başvurma olayında banka ile direkt görüşsek hızlı olmaz mı ben bugün hatta kredi verirler mi diye gittim verebiliriz size dedi. Bize bir kağıt getirmeniz gerekli dedi.


    Ayrıca total ödemeyi ne zaman alıyorlar? Mesela ben yarın 50 bin lira ön ödeme yaptım diyelim sonra önümüzdeki haftaiçi aracımı satmaya çalıştım sonrasında ödeme yapabilir miyim? Ya da aracımı satamadım diyelim alamazsam ön ödeme geri alınabiliyor mu? Bunlar önemli gerçekten ona göre alacağım.

  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.