Şimdi Ara

0TL ye 10km yol gidiyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • düz alanda olanlar için süper bir hareket. eğer yokuş yoksa güzergahta bisikletle gitmek hem cebinize hem sağlığınıza katkı sağlar.

    kullandığınız ekipmanlarını güncelleyin. kaliteli parçalar takın birde kask ve ışık mutlaka şart fark edilmek için karanlık ortamlarda.

    birde bizim insanımız bisiklet sürmesini bilmiyor. koltuğu aşağıya kadar indiriyor ondan sonra yorucu diyor. koltuğu aşağı kadar indirdiğinizde dizinizin çizdiği dairesel hareket artacağından çok fazla enerji harcayarak az mesafe kat edersiniz. selenizi olabildiğince yukarıda tutun. hatta gerekiyorsa koltuğa oturduğunuzda ayağınız parmak uçları ile bassın zemine. böylece pedal çevirirken daha dik konumda olacağından bacağınız dairesel hareketi azalacak daha az eforla daha fazla güç üretebileceksiniz.

    birde geçebiliyorsanız bisiklet ayakkabısına geçin böylece normalde sadece öne basarak pedal çevirebilirken arka kaslarınız yorulduğunda öne basmak yerine arkadan çekerek ön kaslarla yola devam edebilirsiniz.




  • Valla aynı şeyi bende düşündüm ama 3.5 km yolun 2 kmsi yokuş. O uüzden gözüm yemedi tebrik ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amortisörsüz bisikletler daha az yorar. Sürtünmesi en az ve hafif olanlar da öyle. Katlanabilir boylar da yorucu. Kalın pedli Bisikletçi şortu zamanla önemini hissettirir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başlarda ne olursa olsun çok zevkli geliyor ama sonra hiç çekilmiyor
  • Elimde bir miktar birikmişim olsa size yardım etmeyi çok isterdim ama maalesef sıfırım.Neyse sizin için hem spor hemde tasarruf olur yağmurlu kötü günlerde minibüsle gidersiniz artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.