Şimdi Ara

1+1 Ev Sinema Sistemi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba ,

    Evde led tv , ps3 ve pc de kullanacağım bir ses sistemi almak istiyorum . Almama en önemli etken lg led tv de usb den film izleyince sesi sonuna kadar açsam anca yeterli oluyor. PC bağlayıncada aynı olay oluyor. Daha önce x-530 vardı . Bir dahada 5.1 almam asla neden derseniz 5.1 sistemlerde eğer izlediğiniz film 5.1 değilse , oynadığınız oyunda 5.1 ses çıkış özelliği yoksa direk 2 hoparlörü kullanıyor. Aparatla bağlayıp hepsinden ses aldım ama sonuç kalitesi inanılmaz azaldı sesin.

    Sonuç olarak 1+1 olan tv ye direk bağlantı yapabileceğim bir sistem arıyorum . Birde son ses açmayacağım cihazı sadece film izlerken ve müzik dinlerken basları ve tizleri çok iyi duymak istiyorum kısık seste bile. Şu cihaz hoşuma gitti açıkçası 500 tl ' yi aşmam lazım başka önerisi olan yada kullanıp tecrübelerini paylaşabilecek olan var mıdır ? birde tv ye bağlantısı direl kulaklık girişi ile ? bu cihazlarda bağlantı nasıl olur ?


    http://www.istanbulbilisim.com.tr/s-2145-goldmaster-ev-sinema-sistemi-en-ucuz-fiyatlari,51198.html

    Ufak bir not: Dün bilişime gittim adamlarda 1 tane ses sistemi yok . Ses sistemi çıkışlarına bakıcam diye pendikten çağlayana gittim adam bizim internet sitemizden sadece alabilirsiniz dedi ya. 1 tane bile mağzada ses sistemi yoktu.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.