Şimdi Ara

1.80 boyunda 57 kiloyum nasıl kilo alabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle sadece bu işi bilen kişilerin yorum yapmasını istiyorum. Sağdan soldan bir şeyler duyup lütfen buraya yazıp beni ters şekilde etkilemeyin yanlış da anlamayın  




    Ben ortalama 1.78 1.80 boyunda biriyim, ve 56 57 kiloları arasında değişim gösteriyorum. Aynı zamanda spor yapıyorum kolum vs. normal bir 57 kiloya göre daha büyük o yüzden pek fark edilmiyor. Gainer kullanacağım ve beslenmemi düzelteceğim. Gaineri nasıl kullanmalıyım kilo almak için neler yapmalıyım deneyimli olan kişilerden cevap bekliyorum, teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLequsi -- 2 Nisan 2022; 10:57:55 >



  • Annenin yaptığı her şeyi x2 şeklinde ye.

    Öncekinin ev yemekleri olmalı.

    Gainere vereceğin parayla yumurta tavuk kuruyemiş al.

    Düzenli sporla ve kilo aldıkça vücudun oturacaktır.
  • Normal bir 57 kiloya göre kolum büyük demişsin kaç acaba ? 30 mu? Öncelikle excuse üretmeyi bırak ve bulunduğun durumu kabullen. Bir zarganasın. Kendini asla bir şeylerle tatmin etme iyi olduğunu düşünmeyi bırak ve gelişmen gerektiğinin kilo alman gerektiğinin farkına var ilk önceliğin bu olmalı. Ek olarak bu sürecin asla bir balon şişirmek gibi bir anda olmayacağını zahmetli ve uzun süreceğinin farkına var. Bunları kabullendikten sonra bu yola baş koy. Eğer ki gerçekten başkoyarsan başlıkta sorduğun sorunun cevabının burası olmadığını ve araştırma yaparak gelişeceğini anlarsın.

  • Carlion kullanıcısına yanıt

    +1 Eklenecek bir şey yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.