Şimdi Ara

1 Aylık iPad Air servise gitti, GENPA ve Apple Rezaleti! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam genpa, kvk vs bunlar merdiven alti firmalar.

    Cihaz aciliyor ve calisiyorsa buralara vermeyin.

    Bekleyin biraz daha, Apple acilsin, oraya verin.

    Buyuk firmalar pis isleri ayakcilara yaptirir. Genpa da Apple’in ayakcisi. Siz de ismine kanarak Genpa’ya vermissiniz. Cakala yatip para dileniyorlar. Hic sasirmadim.

    Bizim tuketici Apple’i dolandirmak derecesinde suistimal etti, adamlar da hepimizi sildi merdiven alti firmalara havale etti. Buna da sasirmadim.

    Suan 2 ihtimaliniz var:
    - THH basvurusu yapmak (%90 kazanirsiniz)
    - Apple’in acilmasini beklemek.

    Sitelere yazarak yada sikayet birakarak cozme ihtimaliniz de %30

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali® kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. Muhtemelen tahminim bugün Apple kısmından da olumsuz geleceği. Bundan sonrası da THH. Dediğiniz gibi GENPA ve büyük şirketler arasındaki ilişki de aynen öyle. Kozmetik olarak 10 üzerinden 9.8 alan ve ısınma dışında problemi olmayan cihaz için 2800 lira istemek neyin saçmalığı! Forumlara ve diğer yerlere yazmamda ki amaç şirketin nasıl bir politika izlediğini herkesin görmesini istemem. Pek etkili olur mu, olabilir de olmayabilir. 1 kişinin dahi bu tutumdan dolayı Apple'dan uzak durması benim için yeterli. Sadece kendi sosyal hayatımdaki insanlar üzerinden hesap edersem yaklaşık 20 kişi ediyor. Apple bunları düşünmeli bence. Hem iş hem de sağlık açısından beni mağdur ettiler ve bunun dönüşü mutlaka olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Appledan bir şey çıkmaz çıksaydı ilk günden müdahale edilirdi servise. Oyalama benzdirme yoluna gidiyorlar işlerine gelen bu pandemi sürecinde kimse uğraşmaz diye yapıyorlar bunu. Tüketici hakları konusu zaten belli bundan sonra bu şirketlerden bir şey almam siz de almayın aldırmayın. GENPA tam bir kan emici servis yolu düşenin derdi çok olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Qukkarccx Q kullanıcısına yanıt
    Asıl sorun olan ısınma ve ısınmaya bağlı ekran şişmesi konusunda tek bir açıklama yok. Isınma ne oldu peki? Test edildi mi? Niye bilgilendirme yok? GENPA kadar suistimal üzerine çalışan bir servis daha görmedim. Sıfır cihaza değişim için 2800 lira istemek hangi aklın ürünü? Nasıl dahiyane bir zeka bu bizi aptal sanıyor! Bundan sonra önünden geçmem bu servisin. Apple'da bugün büyük olasılıkla olumsuz cevabı verdikten sonra onunla da işim biter. Bir daha hiçbir ürününü kullanmam ve en başta sosyal hayatımdaki insanlar olmak üzere herkese bu konuyu anlatıp insanların ürünlerini almaması konusunda uyaracağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple saat 3 civarı sizi arayacağız ve mühendislerin incelemesini bildireceğiz demişti ama arayan soran yok. Olumsuz gelecek bir sonuç için onları arayıp peşlerinden koşmak da istemiyorum. Cihazımı geri çağıracağım ve mahkeme yolunda gideceğim artık. Müşteri memnuniyetini önemseyen yok, geldiğimiz durum bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve arkadaşlar Apple aramadı ben aradım. Murat beyle görüştüm tam 1 saat 12 dakika 55 saniye. Sonuç GENPA haklı, ben yalan söylüyorum. 3 seçenek önerildi bana, 2800 öde, yasal haklarına başvur ya da kargoyu araştır. Koskoca APPLE bu arkadaşlar. Servisin tüm handikaplarını söylememe rağmen hepsine kendilerince bahane bulup, servisi savundular. Sonuçta ben yalancı çıktım! Ayrıca 23 ay garantisi olan cihazım da GARANTİ DIŞI artık! Skandal gibi! Lütfen konuyu öne çıkaralım, yardım edin bana!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı geri çağırmak istiyorum ama ona bile izin vermiyor! Nasıl bir servistir bu! Dolandırma dışında gasp da başladı!

    1 Aylık iPad Air servise gitti, GENPA ve Apple Rezaleti!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail attım dönüş olmadı. Murat bey dosyayı kapatmış ve kendisine de ulaşamadım! Telefonu kapatır kapatmaz ışık hızında dosyamı kapatmışlar. Sorun çözülmüş gibi. GENPA sitesinden cihazı geri çağırıyorum hâlâ yukarıdaki hatayı veriyor. Ücreti ödememi talep ediyor! Maganda mı bunlar, devlet mi bunlar kim bunlar anlamış değilim! Ver cihazımı rezil servis! Şikayet varda konu açtım ve Apple konusunu okudum, herkes benim gibi. Apple herkesi bana yaptığı şekilde oyalamış, hep dosyayı başkasına verme, hep çözeriz deyip, çözmeden müşteriyi mağdur etme var! Dalga geçiyorlar insanlarla!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Walking On Air

    Valla millet home tuşunu bozarak sıfır cihaz alıyordu ben Türkiye’deyken bundan 3-4 sene önce. Garanti konusunda iyi hizmet verdiler suistimal edildi. Sonra yetkili servis saçmalığını çıkardılar. Cihazınıza bakımı Apple yerine yetkilendirdigi uckagitcilar bakıyor. Zaten cihazlara cihaz parası kadar vergi ödüyorsunuz hala enayi yerine koyuyorlar. Umarım lehinize sonuçlanır.

    Alıntıları Göster
    İlk mesaj. Adam yere düşürmüş, götürmüş geniusa, bu niye böyle demiş, yenisini almış!
    Biride, güncellemiş, versiyon ona kullanışlı gelmemiş, iade edecekti!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Apple storedaki elemanlar çok daha farklı yorumluyor aslında
    Birebir bir çok ürünümde defalarca çok iyi hizmet aldım
    23 ay kullandığım aripodsu garantisine 1 ay kala yenilediler . Böyle bir beklentimde yoktu aslında
    İpad promun düğmesinde tutukluk varken götürdüm sorgusuz değiştirdiler. Tamir etmelerine bile razıysım bu arada

    Demem o ki bu birazda şans işi , standardı olmuyor maalesef. Cihazı eline alabilirsen buralarda bir şansını dene. Bakalım ne olacak

    Geçmiş olsun tekrardan üzücü bir durum
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Apple destek çalışanlarının sürekli oyalamasından anlamam gerekiyordu aslında. Apple 400 mikron bükülmeyi sorun olarak kabul etmiyor. Google'a iPad bükülme yazınca baya haber çıkıyor. Bu esneklik bir üretim hatası olmasına rağmen teknoloji nimeti şeklinde lanse edilmiş. Dün gece uzun uğraşlar sonucunda GENPA'dan cihazı geri istedim. Bugün kargoya verildiği yazıyor. Cihaz geldiğinde hakem heyetine başvuracağım. Cihazı da kullanacağım, çünkü Apple testlerden bir sorun olmadığı ısınma probleminin de görülmediğini servis kayıtlarında okudu bana. Cihaz zaten sıfır ayarında, işime devam edeceğim mahkeme devam ederken. Sinirlendiğim nokta şu, bundan sonra atıyorum home tuşu bozuldu, gönderdim servis önce 2819 lira ver diyecek. Apple destek bunu ima etti. Yani garanti dışına aldılar kendilerince. Bu hukuksuzluk konusunda zirve nokta! Ve cihazın ısrarla değiştirilmesi de ilginç. Garanti parça parça bakmak zorunda. Kasada sorun mu var, benden kasa parasını talep et o zaman! Apple dedi ki bunlar ince ve spesifik cihazlar o yüzden tamir yerine değişim yapıyoruz! Bu da hukuksuluk abidesi resmen! Garanti koşullarında bildiğim kadarıyla hiç böyle bir madde yok! GENPA servis kayıtlarına girdiği için artık App Store'un da bir işlem yapacağını düşünmüyorum. Bu da ima edildi bana Apple tarafından. Özeti hem mağduriyet, hem üretim hatası hem de bolca hukuksuzluk var ortada. Bakalım tüketici hakem heyeti ne karar verecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

    İlk mesaj. Adam yere düşürmüş, götürmüş geniusa, bu niye böyle demiş, yenisini almış!
    Biride, güncellemiş, versiyon ona kullanışlı gelmemiş, iade edecekti!

    Alıntıları Göster
    Valla doğrudur buradaki geniusbar çalışanları baya relax adamlar pek uğraşmıyorlar tamir takip vs, yenisini yollayıp gönderiyorlar. Türkiye’deki Apple çalışanı arkadaşlar galiba biraz fazla sahiplenmiş firmanın malını dogubank esnafı gibi çalışıyorlar 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Walking On Air W kullanıcısına yanıt
    Şikayet var'da Apple konusuna baktım tüm gün, hemen hemen herkes benimle aynı durumu yaşamış! Apple Türkiye resmen insanlarla dalga geçiyor. Sürekli dosyayı başkasına verme, inanılmaz yüksek ücretler talep etme, kendi kusurlarını tüketiciye yükleme vs. Hepsi benimle aynı şeyler, teselli amaçlı en azından tek değilim. Bir tek bana salak muamelesi yapmıyormuş! Şikayetim ilan edildi, Apple'a bildirildi ama dönen yok tabi. Tabletimi kargoya verdiler, geldiğinde inceleyeceğim teslim almadan, bir sorun yoksa kullanıp 15 Haziran'da da tüketici hakem heyeti mesaiye başlıyor, E devlet üzerinden başvuru yapacağım. Değil 6 ay bir yıl sürse dahi beklerim. Bu süreçte de tüm forumlarda, sosyal medyada da bu rezilliği anlatacağım. Apple düşünsün artık. Dünyanın en iyi şirketi de olsa gittiği ülkenin ticaret ahlakına uymaya başlıyor, onu anladım. Yaşadığınız yerin kıymetini bilin hocam, gerçek manada müşteri muamelesi görüyorsunuz, biz ise soyulacak kurban.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.