Şimdi Ara

10.sınıf fen okuyorum sizce tmye geçmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Emin değilim hiç anadoluda okuyorum ama çok iyi bir okul değil ve önümde fen liseleri falan var iyi bir üniversiteye giremeyince de mühendislik cart curt anlamı yok. Fizik biyolojim 3 kimya 2 edebiyat 5tarih 4 dil anlatım 4 coğrafyam kötü ama 2. Fizik özellikle çok zor ve soru yapamıyorum diyebilirim neredeyse testlerde. Dil anlatım coğrafya derslerini sevmiyorum ama fende kalmaya devam etsem üniversitede iyi bir yer kazanacağımı düşünmüyorum. Sözel notlarımın hepsi çalışmadan yaptıklarım gerçi coğrafya ve tarih elbet zorlaşacaktır tmye geçince ama fizik kadar zorlamaz herhalde.napayım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İleride ne olmak istiyorsun?
  • Bilgisayar mühendisliği istiyordum ama iyi bir üniversite zor olur vazgeçtim. Şu an kafamda bir şey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğin mesleğe göre bölüm seçmelisin. Önünde 2 yılın var. İstekli, sistemli ve planlı bir şekilde çalışırsan iyi bir üniversite olmayacak şey değil.
  • kardeşim kafana çok takma .eğer tm derslerini çalışırken zevk alıyosan seç ama ben çalışırken zulüm gibi geliyo kendini biraz sık 10.sınıf olma rahatlığıda vardır üstünde hedeflerini indirme daha fazla hırslan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zipiyo

    Emin değilim hiç anadoluda okuyorum ama çok iyi bir okul değil ve önümde fen liseleri falan var iyi bir üniversiteye giremeyince de mühendislik cart curt anlamı yok. Fizik biyolojim 3 kimya 2 edebiyat 5tarih 4 dil anlatım 4 coğrafyam kötü ama 2. Fizik özellikle çok zor ve soru yapamıyorum diyebilirim neredeyse testlerde. Dil anlatım coğrafya derslerini sevmiyorum ama fende kalmaya devam etsem üniversitede iyi bir yer kazanacağımı düşünmüyorum. Sözel notlarımın hepsi çalışmadan yaptıklarım gerçi coğrafya ve tarih elbet zorlaşacaktır tmye geçince ama fizik kadar zorlamaz herhalde.napayım ?

    Sen ne olmak istiyorsan onu seç tm derslerinden zevk alanlar genelde fen yapamayanlar. Zekanı istediğin yöne çevirebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim bi tek bioloji iyi diğerleri zulüm geliyor seneye tm geççem pc mühendisi olup internet kafe acacağına gel tmye pdryi falan zorla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.