Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.482
Cevap
120
Favori
554.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sefa kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 74755080 numaralı destek kaydınızı oluşturarak proje ekibimize ilettim. 2-3 hafta içerisinde buradan tekrar yazarsanız kontrol ederek bilgi verebilirim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yok teşekkürler zaten yeni taşındıgım yerde sadece kablonet daireye kader fiber altyapısı var 100 mbps hıza 470 tl ödüyorum 2 yıl taahütüm var bağlantı yavaşlaması yok zam yok modemim çok iyi iki yıl sonra insanlar 100 mbps ye 1000 tl ödeyecekler ben ise halen 470 ödeyecegim taahütsüz internet bana göre saçmalık
  • abulut4434 A kullanıcısına yanıt
    GigaFiber hizmetimizi yaygınlaşmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendiriyor. Uygun görülmesi durumunda çalışmalara başlanılacaktır. Proje ekiplerimizden güncel bilgi almak adına iletişime geçtim. 2-3 hafta içerisinde buradan tekrar yazarsanız kontrol ederek bilgi verebilirim.
  • Fiber kurulumu yapılırken, Turknet'ten modem almak zorunlu mudur? Bizim binaya kuruoluma gelen ekipler, komşunun modemi olduğu halde, modem ve ont cihazı teslim etmişler. Abonelik iptalinde, modemi geri vermeleri gerekiyormuş. Ama komşu kendi modemini kullanıyor.

  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, fiber aboneliklerinde modem temin etmekteyiz. Size verilen modem üzerinden hizmet almanız gerekmektedir, abonelik iptalinde modemi iade etmeniz gerekmektedir.
  • Fiber abonelikte modem teslim almak zorunlu mudur?


    @TurkNetDestek

  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Evet, teslim edilen modem üzerinden hizmet alınmaktadır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Niye?

  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, fiber aboneliklerde sorun olması durumunda hızlıca müdahalede bulunabilmemiz için kullanıcılarımıza ücretsiz olarak sunduğumuz modemin kullanılması gerekiyor.
  • quote:

    Bilgi vermezler boşuna beklemeyin 6-7 ay önce banada aynı cevabı verdiler kendileri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibcg1995 -- 3 Mayıs 2024; 16:36:38 >
  • YunusÇ Y kullanıcısına yanıt

    Odaya kadar fiber çekiliyorsa iyiymiş hocam. Ben daire içi bakır kabloyla modeme geliyor sanıyordum.



    Arkadaşlar bir de 2 sorum daha olacak Gigafiber kullananlara;


    1) Speedtestte İstanbul'da kaç ping alıyorsunuz?

    2) IP adresleriyle alakalı oyunlarda ve sitelerde ban yeme, bloklanma gibi sıkıntılar var mı? Ip havuzu CGNAT mı normal mi? Kısaca cgnat var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 3 Mayıs 2024; 18:28:9 >
  • TurkNet müstakil evlere neden gigafiber vermiyor?

  • mavione kullanıcısına yanıt

    Maliyetini karşılamadığından olabilir mi?

  • Mitra kullanıcısına yanıt

    Dört beş senedir kapısı zincirli bina var ve bu binaya kutu koymuşlar. Üç katlı olduktan sonra içinde kimse yaşamasın kutu koyuyorlar. Karşımda üç katlı bina var alt katın girişi başka kapı ona vermiyorlar ama diğer iki daireye vermişler ve o iki daireden birinde yaşlı bir kadın yaşıyor ve üç senedir kızının yanında kalıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: abulut4434

    Yok teşekkürler zaten yeni taşındıgım yerde sadece kablonet daireye kader fiber altyapısı var 100 mbps hıza 470 tl ödüyorum 2 yıl taahütüm var bağlantı yavaşlaması yok zam yok modemim çok iyi iki yıl sonra insanlar 100 mbps ye 1000 tl ödeyecekler ben ise halen 470 ödeyecegim taahütsüz internet bana göre saçmalık

    Mübarek, sanki senin anlattığın taahhüt olayı da farklıymış gibi anlatman hoş olmamış. 5-6 sene öncesi Türkiye'de taahhütlü paketler böyle "ilk şu kadar ay bilmem kaç, sonra şu kadar" şeklinde değildi; aynı şekilde taahhütsüzlerde böyle zam yapmak zorunda kalmıyordu.


    Al senin paket.

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!


    9 ay 470 TL, son 9 ay 550 TL.


    Yani eleştireceksen de bari daha düzgün bir done ile eleştir. Mesela "hatta bir sorun olsa Türk Telekom hemen gelip yapar, Türknet gibi bekleyiş sürecine girmezsiniz." gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 6 Mayıs 2024; 20:50:46 >




  • Merhaba,


    Yaklaşık 1 sene önce "adresime gigafiber istiyorum" sekmesinden form doldurdum. Adresimde TT fiber kullanmaktayım ve yeni bina olması nedeniyle 2. bir firmanın fiber getirmesi ihtimaline karşılık tüm daireleri 2 ayrı fiber kablo çekilmiş. 60'a yakın daire bulunan ve Kadıköy'de bulunan bir adres için 1 senedir doldurduğum form için hiç bir dönüş olmadı. Bu konuda bir gelişme olması mümkün mü?

  • dudusays D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlı bir çalışma olduğu için bölgeden gelen talep yoğunluğuna göre işlem yapılmaktadır. Adresinize GigaFiber geldiği takdirde kesinlikle sizinle iletişime geçilecektir. Sürecihttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama adresinden takip edebilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Fiber altyapı olan binalarda hizmet vermemiz daha kolay değil mi? Siz ekstra kutu vs mi ekliyorsunuz? Binaya fiber hat geldi 1 yıl önce fakat türknet 100 mb veriyor

  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Evet binanızda fiber altyapı döşenmiş olsa bile GigaFiber kutusu eklenmesi gerekiyor. Bu gibi durumlarda başvurular ve kontroller içinhttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama adresini ziyaret edebilirsiniz.
  • @TurkNetDestek


    TURKTELEKOMUN ALTYAPISINA GÖRE KALELİ SOKAK HARİÇ BÜTÜN LOKASYONLARDA FİBER VAR TEK TEK KONTROL ETTİM SORGULAMADANBURADA TURKTELEKOMLA İLGİLİ BİR ÇALIŞMA YOK VE İŞİN KÖTÜ YANI YAPMIYORLARDA. FİBER KUTUSU KARŞIDA BANA VDSL GELİYOR AYNI KUTUDAN.


    SORU 1: TURKNETE GEÇSEM BURADA ÇALIŞMA BAŞLAMASI NE KADAR SÜRER?

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!




  • 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.