Şimdi Ara

11 de sayısaldım şuan 12. Sınıfım TM geçersem 11 TM derslerinin yazılılarına girmem gerekir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan 12. sınıftayım hedeflerim doğrultusunda TM geçmek istiyorum. 11. Sınıfta MF (sayısal) okudum ve notlarım biyoloji-kimya-fizik olarak girildi e-okula şimdi 12. sınıfta TM geçersem 11 de görmediğim coğrafya, daha fazla ders sayısı olan tarih(ama yine aynı tarih), ve daha fazla dersi olan edebiyattan tekrar sınava girmem gerekir mi ?

    Bu soru bayadır kafamı karıştırıyor zira 11 de zoraki yaptığım 97 ortalamamı kaybetmek ya da düşürmek istemiyorum.9 ve 10. sınıfta ortalamam kötüydü -81 ila 82 arası- şimdi 12. sınıfta hem 11 sınavlarına hem 12 sınavlarına hem de YKS'ye çalışırsam büyük ihtimal 11 de yaptığım 97 ortalamamı kaybeder ve 12 ortalamamı da çok yüksek tutamam planlarım çok değişir,11. sınıfın sözel konularına boşuna çalışmış olurum -büyük ihtimal unutup tekrar çalışacağım için- ve matematik çalışmam gereken yerde üstüme ekstra yük olur (Sözel, ezber içeren konuların büyük bir çoğunluğunu son 2-3 aya bırakıp önceki aylarda matematik abanma gibi bir planım vardı)


    Bu hususta sizlerden yardım istiyorum 11 de MF okuyup 12 de TM ye geçen arkadaşlar varsa 11. sınıfta görmedikleri ve TM de ders sayısı fazla olan veya sadece TM de olan derslerden sınava girmeleri gerekti mi gerektiyse 11. sınıfın karne notunu etkiliyor mu ?








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.