Şimdi Ara

11 FORMULA 1 PIRELLI MAGYAR NAGYDÍJ 2014 (Budapest) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son 3 tur falan bi yağmur bastırsa da Kimi'nin duvara çarptığı o meşhur Belçika yarışı gibi olsa.
  • Rai drs açık massa drs kapalı ferrari mercedesin hızına erişemiyor
  • Bakalım Ferrari o lastiklerle 31 turu riske edecek mi. Ben hala Alonso pite girer 5. falan olur diyorum.
  • Mercedesler leblebi yer gibi araba geciyor nasil bi sey bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüh be Alonso iyi getirdi buraya kadar. Ricciardo alacak yarışı.
  • Ricciardo harika geçti Hamilton'ı.

    Edit: Alonso'yu da geçti. Bu arada Alonso da, Ham'a geçilecek gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 27 Temmuz 2014; 16:53:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle son 10 tur harikaydı, uzun zamandır böyle güzel bir kapışma izlememiştik. Ricciardo'nun kazanmasına da ayrıca sevindim.
  • Cok guzel yaristi. Ric harikaydi alonso harikaydi hamilton da harikaydi. Alonso icin cok sevindim. Rai de iyi tirmandi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay sonra daha iyi bir ferrari aracı görmek dileğiyle
  • Macaristan Gp standartı için çok zevkli bi yarış oldu.Bugun yarışın kazananları 3 pilotta olabilirdi hepsi haketti.Hele ki Hamilton ilk turda spin attığında kendisini podyumda hayal eder miydi :)

    Rosberg'te kendi yarışını mahfetti Hamilton'un ardında mızmızlancağına Vergne'yi cabucak geçmeliydi..

    Hamilton yarışııda kazanabilirdi 3 piti deneseydi Mercedes.Neyse hasarı az tutmayı beklerken fark kapattı daha ne istesin..
  • Öncelikle iyi ki yağmur yağdı ve güvenlik aracı gördük.Kuru zeminde çok sıradan geçmesi neredeyse kesin olan bir pistte harika bir yarış izlemiş olduk.

    Ricciardo kusursuz yarıştı ve kazandı.Her zaman iyi işler beklediğim ve şampiyonluk potansiyeli olduğunu düşündüğüm bir isimdi.Şu ana kadar da çıkardığı kusursuz ve hatasız yarışlarla kalitesini gösterdi.Sürüş tarzı olarak Alonsoya benzetiyorum.Alonso yine savaştı ve inanılmaz bir podyum elde etti.Uzun süre gittiği lastiklerle güzel savunma yaptı.Hamilton için yine iyi sonuç ilk turda acemice hata yapsa da iyi toparladı.Puan farkını da az da olsa azaltmış oldu.Ancak telsizden gelen takım emrini açıkça reddetti.Bunun sonucu hem iki takım arkadaşı arasında hem de takım ve Hamilton arasındaki ilşikiler gerginliğini arttırabilir.Benim görüşüm takım emrini dinlememekle iyi yaptı.
    Son turlar ise gerçekten mükemmel geçti.Alonso,Hamilton,Ricciardo arasında güzel geçişler ve savunmalar gördük.Yine son turda Hamilton Rosbergin önünü oldukça sert kapattı ve geçmesine izin vermedi.

    Eğer Ferrari ve Redbull biraz Mercedese yaklaşabilirse;zaten önlerde yer bulan Williamsla birlikte güzel bir ikinci yarı izleyebiliriz.




  • çok keyifli ve heyecanlı bir yarış oldu.Macaristandaki her yarışta pisti biraz ıslamak gerekir diye düşünüyorum.O zaman yarışa heyecan geliyor.
    Yarış degerlendirmesine gelirsek ,yarışın Adamı Hamilton ve Alonsoydu.Sondan başlayıpta Rosbergin önünde yarışı bitirmek büyük bir başarıydı.Alonsoda yine aynı şekil rekabetçi olmayan bir Araçla ve eski Lastiklerle ikinci olma başarısını gösterebildi.Ricciardo ne kadar akıllı ve iyi bir yarışçı oldugunu birkez daha gösterdi.Yine vettel gibi aglamaklı birinin önünde yarışı bitirdi.Yarışın fiyaskosu Rosbergdi.Sürekli pite Hamilton geçmeme izin vermiyor demesi acizligin daniskasıydı.Neden izin versin Ham sana?Şampiyon olmak isteyen böyle Pit ekibini duymamazlıktan gelir ve yarışı önde bitirmeye gayret eder.

    Unutmadan geçenki yarışta Finish düzlügünde Araç olmasına ragmen Güvenlik aracı çıkarmayıp bu yarışta yine Finish düzlügünde Araç olup Güvenlik aracına çıkarmalarını nasıl açıklayacaklar?




  • Normalde sıkıcı geçen Macaristan yarışları, yarıştan önce yağmurun yağmasıyla muazzam geçti. Sezonun en iyi yarışlarından biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Hamilton'ın muhteşem yükselişi, Alonso'nun harika savunması, Ricciardo'nun atakları... ve daha nicesi yarışa güzellik kattı. Günün adamının Hamilton olduğunu düşünüyorum. Yarışa pit yolundan başlayıp, ilk turda neredeyse yarış dışı kalacak pozisyondayken, yarışı podyumda noktaladı. Yalnız Hamilton'ın bu sonucu almasında aslan payı 7.turda kaza yapan Marcus Ericsson'dır. O esnada piste giren SC, en çok Hamilton'a yaradı. Ardından da Hamilton neredeyse hatasız yarıştı.

    Alonso da bugün harika yarıştı. Hamilton ve Ricciardo, Alonso'nun arkasına geldiğinde onun 3. olacağını düşünüyordum ancak Alonso muazzam savunma yaparak podyumun 2. basamağını bırakmadı ve Ferrari'ye çok iyi puanlar getirdi. Bugün Raikkonen de Ferrari'ye iyi puanlar getirdi. Hem de Ferrari'nin stratejisiyle. O kadar çok eleştirdim ki bunu, herhalde beni duyup biraz kendisine çeki düzen verdi Ferrari yönetimi. Rai, 2. piti yaptıktan sonra çok istikrarlı turlar attı ve özellikle Vettel'e karşı yaptığı savunma muhteşemdi. Vettel'in, o savunmadan sonra telsizden ağlamış olması yüksek ihtimal.

    Yarışın kaybedeni kuşkusuz Rosberg oldu. Kendisinin pole pozisyonunda, şampiyonadaki en büyük rakibinin pit yolundan başladığı yarışta puan farkının kapanmasına engel olamadı.

    Sonuç olarak, Hamilton yine yarış öncesi çok dezavantajlı olmasına rağmen, bunu avantaja çevirmeyi bildi. Alonso, Ricciardo muhteşem sürdüler. Önümüzdeki 1 aylık süreçte yarış yok. Umarım sezonun geri kalanında en az buradaki gibi zevkli ve keyifli yarışlar izleriz...




  • ulan bu yarışı izlemedim körün taşı güzel geçmiş.
    eğer hep böyle olacaksa ben izlemekten feragat ederim, yeter ki siz zevkli yarış izleyin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Öner

    ulan bu yarışı izlemedim körün taşı güzel geçmiş.
    eğer hep böyle olacaksa ben izlemekten feragat ederim, yeter ki siz zevkli yarış izleyin

    Hocam sen eskilerdensin buranın challanger mıydı eski nick ?

    Bu seneki 11 yarışın 5-6 tanesi çok iyi geçti seyir zevki açısından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bianconera


    quote:

    Orijinalden alıntı: Öner

    ulan bu yarışı izlemedim körün taşı güzel geçmiş.
    eğer hep böyle olacaksa ben izlemekten feragat ederim, yeter ki siz zevkli yarış izleyin

    Hocam sen eskilerdensin buranın challanger mıydı eski nick ?

    Bu seneki 11 yarışın 5-6 tanesi çok iyi geçti seyir zevki açısından.


    Yok hocam çoook eski adım climanjaro idi, Türkçe kullanım konusundan sonra Öner olarak değiştirdim.
    Ama bahsettiğin Challenger adlı kişiyi de hatırlıyorum.

    İşte o bahsettiğin 5-6 yarışı izlemedim.
    Bu sezon cidden hiçbir sıralamayı izlemediğim gibi yarışları da izlemiyorum pek.
    Eski tadı yok.

    O haftaki yarışın konusu açıldığında hemen 3-4 sayfaya ulaşırdı, yarış bitince yorum üstüne yorum gelirdi.
    Şimdi 2 sayfayı görürse ne mutlu konuya.




  • Vergne geçemeyen Rosberg Pit ekibinden Hamiltonun yol vermesini istiyor.Senenin en saçma istegi budur diyebiliriz.Utanmasa Şampiyonluk için Hamilton yol vermeli derdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loko

    Vergne geçemeyen Rosberg Pit ekibinden Hamiltonun yol vermesini istiyor.Senenin en saçma istegi budur diyebiliriz.Utanmasa Şampiyonluk için Hamilton yol vermeli derdi.

    ben de farkettim, Hamiltona hiç baskı yapmadan nasıl geçecekmiş
    nasıl saçma bir istekti böyle
  • Yarış gerçekten Serhan Acar'ın söylediği gibi Muazzam bir yarıştı Alonso iyi savaştı Raikonen 16.lıktan 6.oldu fena değil ama sert lastikli Massa'yı geçmeliydi ah keşke Alonso'nun lastikleri 2 tur daha yeni olsaydı kolay kolay geçilmezdi ve kazanırdı yarışı ama her türlü o lastiklerle yapabileceğinin en üst seviyesine kadar çıktı savunması harikaydı Riccardio'nun kazanmasına sevindim Merceslerin domine etmesi gerçekten bayıyordu her ne kadar ön tarafta olmasada arka tarafta olan çekişmeden ötürü ayrıca sonlarda Hamilton Alonso'yu zorlarken Rosberg'in gelip Hamiltonu geçmeye çalışması Alonso'nu ekmeğine yağ sürdü ve 2.oldu.
  • Öner kullanıcısına yanıt
    Hatırladım:)

    Schumi nin ferrari emekliliği sonrası bende de inanılmaz bi burukluk oldu epeyce alışamadım ferrari fanı olduğumu sanıyordum ama schumi sevgim daha fazlaymış sırf onu tekrar f1 e dönderdikleri için destekliyorum mercedes i.

    Ferrari nin de şampiyonluğunu elbette isterim ilk gözağrım sonuçta :)

    Eski f1 cilerin çoğunda bi burukluk var izlerken ama ben kendim yine de antrenmanları bile vaktimi ayarlayabilirsem izliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.