Şimdi Ara

121.NCİ JANDARMA EGİTİM ALAY KOMUTANLIĞI SERİNYOL / HATAY (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.167
Cevap
15
Favori
546.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akkolmurat

    Telefon rootlu ise wanam xposed yükleyin wanam'ın içinde ses panelini genişletme seçeneği var. Ses tuşlarına basınca açılıyor. Medya, bildirim, sistem ve zil sesi hepsini tek pencereden hallediyorum.

    Maalesef rootlu değil hocam.
  • ALLAH ACEMİLERİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN ALLAHIN İZNİYLE KASIMIN 4 DE BENDA ORDAYIM
    USTA DAĞITIMI NEREYE DÜŞÜYORLAR
  • Merhaba arkadaşlar ilk önce o meşhur lafı söylemek istiyorum KÖTÜ YOLA DÜŞ SERİNYOLA DÜŞME Her neyse bende acemi birligimi hatayda yaptım 9. Bolukteydim 94/4 üm şafak doğan güneş su anda bunuda belirtiyim size tavsiyelerim Yanınıza hiç bi eşya almayın orda herşeyi veriyorlar zaten size lazım olacak sadece tras takımlarıniz bide boxer fazla fazla alın yikamakla falan ugrasmayin, bize çorap dahi fazla fazla verdiler hiç bisey almaya gerek yok yani. Sadece paraniza sahip çıkın hırsızlık olayları çok oluyor ve gidende geri gelmiyor maalesef. Diğer arkadaşlarında dediği gibi 1. 2. 3. ve 4. Bölükler sosyete bölüğü olarak geçiyor bunlar batıya gidiyor diğer kalan bölüklerde tim tim ayrılıyor ve %100 doğuya gidiyorsunuz münferit dağıtımlar veya meslekciler hariç bunlar nerde ihtiyaç varsa oraya gidiyor doğu batı karisik yanı. Eğer meslekci olursanız ki bence olun 21 günde ordan dağıtım olursunuz ben şoför olarak kurtulmuştum eğer timlere kalırsanız tam bilmiyorum ama 45 gün civarı acemi birliği yaparsınız ve baya zor emin olun. Meslekci nasıl olurum derseniz tahminen 50-60 kadar meslek bölümü var bunlardan birine girmeniz lazım ornek vermek gerekirse; şoförlük, garson, elektrikçi, tamirci, tornacı, fırıncı, gibi uzayıp gidiyor mesleğiniz varsa ihmal etmeyin girin olmadığı haldede girmeye çalışmayın meslekle alakalı sorular soruyorlar yanı bi heyetten geciyosunuz o heyetide kandiririm gözüyle sakin bakmayın. Genel olarak başınıza dert acmadiginiz surece acemi birliğinden korkacak bisey yok zaten geldim gittim derken bitecek anlamayacaksiniz bile. Şimdilik benim aklıma gelen şeyler bunlar sorularınız olursa yanıtlamaya calisirim herkesin allah yardımcısı olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler Selamun aleyküm, acemi birliğim Serinyol çıktı. Konuşulanlara göre ilk 4 bölük rahat bu nasıl belirleniyor biz gitmeden bölükler belli olmuş mudur veya nasıl ilk işlemler şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nurhangs26


    Sınıfı JANDARMA
    Statüsü Kısa Dönem Er
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi SERİNYOL 121'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/HATAY
    SERİNYOL HATAY
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İL J.K.LIĞI/TUNCELİ
    TUNCELİ


    Hadi hayırlısı bakalım devrelerim ben de Eskişehir den katılacağım :)

    S.a arkadaşlar bende kısa dönem çavuş olarak yapmıştım. bizden önce ve bizim zamanımızda kısa dönemleri dağıtmıyorlardı.yine alayda yapıyorduk usta askerliği.zaten 25-30 kişi oluyoduk. şimdilerde tunceliye falan dağıtım oluyor galiba.
  • jandarma olarak acemilik kastamonu usta hatay. 13-15 teslim tarihim. ığdır kütüklüyüm. ığdır askerlik şubesini arayıp öğrendim.
  • Bende 85/1 olarak yapmıştım 7. Bölükte yaptım bölükte 300 kişi varsa 3-5 kişi orada kaldı bende şansa kalanlardandım diğerlerinin hepsi Hakkari Şırnak’a gitti. Çok sıcak bir memleketti ama künefesini tekgeçerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.