Şimdi Ara

130.000 TL'ye Egea varken 2.el araba almak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
14.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 160000e bi arkadaşımız cross modelini aldı. Tüm fabrika hayranlıkla baktık. Hatta 340bine tucson alan diğer arkadaşla dalga geçtik. Tek sıkıntı otomatik olmaması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canlee89

    Şahin tipo Kartal da sunuyordu bütün opsiyonları

    Alıntıları Göster

    Evet, sunuyorlardı zamanında . Diğer tüm markalarda sunuyor , bir tek FIAT değil. Anlamadım tam olarak neye gülüp eğlendiğinizi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş övdüğün araba tam takır kuru bakır 1.4 motor atmosferik 90 bg araç. Direksiyonun ortası bile kola tenekesindeki metalden yapılmış. Donanımlısı ve turbolusunu almak istesem fiyat hooppp 193.000 oluyor. Ayrıca araç manueli otomatik olsa sana fiyatı 200 bini çok rahat geçer. Bu anlamda aslında ucuza araç değil.

  • Yurtdışında hurdaya giden arabalara binenler düşünsün.

    Gidip 150 binde araba alıyorlar. Lastikler bitik, motor bakımsız, iki üç ay biniyorlar motor masrafı 10 bin lira.

    Ustalarla dost olmak istiyorlar belli ki...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada atıp tutanlar olmuş.


    120bin liraya sıfır, hasarsız çiziksiz, düzgün kullanımda en kötü 6-7 yıl sanayiye gitmeyeceğim Egea


    yerine ne önerirsiniz?

  • Sıfır egea almak mantıklı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiat’da fiyat listesini güncellemeye almış. Bakalım ne kadar oldu.
  • Fiyatlar 10 bin arttı artık 142900 den başlıyor... İkinci el 10 yaş c sınıflari artık 140 bin hayırlı uğurlu olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda Egea'a epey sallanmış. Yok efendim Egea araba değil (Ne o zaman?), yok efendim Egea'ya bineceğime 10 yaşındaki arabama binerim v.b.


    Şimdi öncelikle sizin 9-10 yaşındaki C sınıfı arabanızı Egea ile değiştirmek için haklı bir sebebiniz olmayabilir. Zaten bildiğiniz bir arabaya biniyorsunuz ve yeni bir Egea sizin arabanızdan gerçekten daha kötü olabilir. Ben de 2000 model Volvo'mu arıyorum bazen. Atladığınız nokta ise, sizin zaten arabanız var. Ben bugün 130 bin lira (140 oldu ya, neyse) bütçe ile araba bakıyor olsam, 9-10 yaşındaki arabalarda neler var neler. Kimisinde usta sürrealist çalışmış, kimisinde de ekspresyonizmi doruklarında yaşamış mesela. Belki fren kaliperine cıvata koymamış belki, belki sigorta kutusuna yüksek amperli sigorta takıp arıza gizlemiş bilemezsiniz. Hava yastığı olmayan mı dersin, lokal boyalı pert mi dersin, üstüne santimle ölçülecek macun mu dersin, her şey çıkabilir. Ha çok temiz araçlar da vardır illa ki ama karşıma cacık bir araç çıkma ihtimali hep var. Yarı yarıya diyelim. Ben de ne yaptım mesela? Km'si 200 bine yaklaşmış 9 yaşında bir C5 yerine aynı paraya C5'ten daha konforsuz, daha donanımsız ama temizliği, sorunsuzluğu garanti bir Egea aldım. Hali hazırda 120 bin kilometrede bir C5'im olsaydı, normal şartlarda değiştirip de Egea'ya bakmazdım.


    Diğer bir husus da Egea kaliteli bir araç değil doğrudur. Ancak fiyatına baktığınızda B sınıfı araçlardan daha ucuz C sınıfı bir araba ve donanım olarak da doluydu. Yani ben boş 72 beygir Clio alabileceğim paraya, orta paket 95 beygir Egea aldım. Hız sabitlemesi, dijital klima, kolçak, dört cam otomatiği, bluetooth'u falan gayet yeterli o paraya. Zaten Egea genel olarak yeterli bir araba. E zaten hem yeni olsun, hem konforlu olsun, hem sağlam olsun, hem güçlü olsun, hem kaliteli olsun, e bir de ucuz olsun olmuyor işte. Araç kalite olarak modern bir B sınıfı kadar kaliteli. Bazı noktaları daha kalitelidir, bazı noktaları daha kalitesizdir ama ortalama olarak B kalitesi var. Bu da C sınıfı büyüklüğüne ihtiyacı olan ama C sınıfı kalitesine parası yetmeyen benim gibi birisine ilaç gibi bir araba.


    Yaklaşık 8 aydır 10 bin kilometredir biniyorum, daha bir yamuğunu görmedim.





  • 0 km araç için egea mantıklı bir seçenek tabii ama ben şahsen 2012/13 Jetta ve ya focus tercih ederim 130.000 TL'ye Egea varken 2.el araba almak 

  • aaguler kullanıcısına yanıt
    Tenekemi? egeani al gel şöyle 120 den sonra sallanması otobanda izliyeyim. Yetmedi benim astrayla kafaya kafaya tokusalim senin aracın yarisi kaybolmazsa anahtarı bırakıp gidicem. Millet iyice uçtu yav. Kafam rahat olsun 0 alırım de haklısın egeadan başka peynir tenekesi varmı memlekette be adam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga -- 17 Nisan 2021; 23:50:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Egea varken 10 yaşında Jetta Astra falan sakın ha verilmez .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulkenin şartları boyle sıfır her zaman iyidir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 130'a Egea değil de imkan varsa Cross'a yönelmek en mantıklısı. Kalitesi gerçekten tatmin edecek bir araç olmuş

  • Egea alacağıma mercedes marka belediye otobüsüne binerim.
    Araba işi zevk işidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atrix1212

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Senin hiç araban olmadığına bahse varım. Arabalardan da anladığını sansan da araba sahibi olmamışsındır. Sadece milletin arabasında gezmişsindir. Bakım nedir, arıza nedir, sanayi ustasına gitmek nedir bilmemişsin.


    Attığın ilan 1.4 TSi 186.000 KM de 2013 GOLF. Sene 2021 bu araç 8 yaşında. 186.000 KM yol yapmış, bir de DSG şanzuman. Her an elinde patlaması muhtemel, ön takım ömrü max %70, amortisörler max %70, kayışlar gergiler rulmanlar ne zaman değişti kim bilir. Fren balataları, lastikler her biri bakım isteyecek. Ayrıca araç Esenyurtta bir galeriden.


    Kısacası sen arabadan anlamış olsan ve cebinde 150.000 olsa bu ilanı almazdın. Araba seneye 200.000 Km olacak. Tüm yorgunluk üzerinde. Onun yerine geniş, altı yüksek, bagajı geniş, arkada şaft tüneli olmayan bir araba olarak Egea diye cebimde sigara param mı yok? Otomobille alakam mı yok?


    "GOLFLE FOCUSLA S40 LA KEYİFLE YOLUNA BAKARSIN." Arabanın şurasından ses geliyor hafta sonu bi sanayiye gideyim baktırayım dersin. Ağır bakımı geldi hanım para lazım dersin. Arıza yaptı dersin. Araba kirlenmiş detaylı temizlik yaptırayım dersin. Boyası çizik pasta cila koruma attırayım dersin. Lastikler bu sene değişmesi lazım dersin. Muayenesi geldi dersin. Hop tam herşey okey derken bir yerinden ses gelir sanayiye gidicem dersin....


    Ustalara 200-300 işçilik , parçalara 200-300 ödeye ödeye bir bakmışsın 5-10.000 harcıyı vermişsin...





  • Ben 5 e yakın araba aldım 200 binlerde Insignia vs dahil. Tahminene göre aracmi alınır birader. DSG patlarsaymis. Egea yağ yakarsa ne olacak????

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O zaman kimse 2. El almasın 8 hava yastıklı bluetothlu otomatik isofixli otomatik camlı hız sabitleyici vs vs derken 0 diye insan bomboş arabaya 150 bin lira verip yokuşta aglarmi . Hayata dair insanında bı zevki olmalı yav

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana bir tane Fiat gosterki radyatör hortumları catlamasin patlamasin devirdaimi en kısa sürede yemesin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.