Şimdi Ara

15 Yaş için Kilo ve Fıtness(hikaye içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Burası Hikaye kısmı okumak istemeyenler belirttiğim yerden okusunlar



    Merhaba abilerim\kardeşlerim türkçem biraz zayıf ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum o yüzden konu başlığından birşeyler anladığınızı düşünerek direk konuya giriyorum. Küçüklükten beri oldum olası zayıfım.. Okul hayatım boyunca 9 sene hep en minyon tipli bendim. Bu sene 9.sınıfı bitirdim biraz boyum uzadı sonunda birilerini geçmeye başladım sevinci varken bu sevinç bi anda kilo alamamam sebebiyle son buldu. Kilo almamamdan dolayı boyumun uzamayacağını büyümemi engellediğini düşünüyorum. Ayrıca yüzüm gelişmedi bilirsiniz ergenlik dönemi çirkinlik dönemi burun falan büyüyor tabi ortaya güzel birşey çıkmıyor haliyle. Kuzenimin tepkisini paylaşmak istiyorum bi gün gittim 2-3 aydır görüşmüyorduk. Burun büyüdü falan filen beni görür görmez direk bunu söyledi. "Küçükken sen iyiydin sen ne çirkin olmuşsun ya ! " Okul ayrı bir olay, kızlar hep afedersiniz at gibi oğlanların yanında.. Nerede sosyal alan,arkadaş ortamı varsa bu oğlanların olduğu yerde. Ben ise onların kardeşi gibi dolaşıyorum ortalıkta. Hayır kızları geçtim minyon olunca erkeklerlede arkadaş olamıyorsunuz.. Neyse konudan fazla uzaklaşmadan.. Şimdi benim anne tarafı hep boylu poslu kaslıdır.. İşte tarımla uğraşır bazıları,bazıları ise uğraşmadığı öyledir. Yani anne tarafı hep formundadır. Şimdi dayım fazla sinirlidir ve fitnessa başlamadan öncede ne zaman kavga hikayeleri anlatılsa dayım hep döven/kazanan tarafdadır. 1,5 sene önce odasının balkonu var büyük biraz. Oraya koşma aleti varya ondan aldı. Birtanede mekik çekmek için yatılan kavili birşey.. Neyse ilgimi çekmiyor ozamanlar sonra kelebek aleti sonra mekik sonra karın kası için tekerlek 4-5 aydırda bi toz var egzersiz öncesi onu içiyor siyah ve büyük bir kutuda. Bende gaza geldim ve dumbell aldım bu yaz.. Başladım çalışmaya ilk gün bi öğle yemeği öncesi bide sonrası çalıştım. 30 şınav 15erden 2 set. 100 mekik 50şerden 2 set. Ve internette gördüğüm arka kol,göğüs çalışmalarını yaptım. Sonraki gün durum çok kötüydü,oturup kalkarken bile karnımda sanki dövmüşlercesine ağrı vardı. İnanmayacaksınız 3 gün sürdü bu. Haliyle bıraktım heves kalmadı. Bugün dayım geldi pc başındayım(bana sürekli yemek ye diyordu ve bi kerede sana program hazırlayım gel bizim evde çalış diyordu) dumbelli aldı dedi 1 aydır çalışmıyorum adam 8 kg taktı(4 sağ 4 sol) biraz yaptı.. 1 aydır çalışmama rağmen hemen şişiyo dedi dokun dedi. Omuzları bozulmamıştı geniş geniş duruyordu.. Şimdi hikayeyi okuyanlara teşekkür ediyorum ve beni anlamışsınızdır hem bu olaya merak sardım hemde artık okulda minyon tipli olmaktan bıktım. 170 belki 171 boyum var. 42 kiloyum karnım dümdüz göğüs kemikleri düz dururken belli oluyor. Kısacası bana yardım edin !
    En dibinden DipNot:Tipimi merak edenler google webe bugra116 diye aratıp ilk çıkan linke yani instagrama girmesi yeterlidir.
    Burası hikaye değildir hikayeyi okumak istemeyenler direk buradan başlasın



    1 adet Dumbella sahibim.. Farkedermi bilmiyorum orjinal altisdir. 4 tane 1 KG 2 tane 2 KG demiri vardır. Onlar da altis orjinaldir.
    Arada dayım gile gidebilirim.. Kelebek,koşma aleti,karın kası için tekerlek çok çeşit var. En azından okul başlayana kadar hergün gidebilirim. Onun dışında başka bir şeye sahip değilim.. Bir de örnek ve genel bi diyet programı istiyorum.. Şimdiden yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.