Şimdi Ara

merhaba kısa süreli dianabol kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
41.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba 5 6 ay öncesinde 1 ay kadar dianabol kullanmıştım 3 tablet 60 tane hap. Şu an bir kere daha kullanmayı düşünüyorum 1 ay boyunca. Bu uzun vadede kısırlıktır vs. yan etkisi olur mu bana ? Bu kadar kısa bır kullanımda ve dozajını aşmadığım sürece?



  • ilk kullandıgında direk alıp kullanıyım mı dedin hiç bir önlem almadan
    öncelikle hastaneye gidip karaciğer değerlerine falan baktır. Normalin dışında birşey varsa önlemini al. tekrar kullanacaksan, zinco,benexol,nac gibi vitaminlerle beraber kullanmanı öneririm.
  • Yararını gördün mü kaç kilo kazandın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lol only dianabol ne ya şaka mısın
  • amaç ?
    1 ay kullanıp bırakmakda ki mantık nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 haftalık kür mü olur
  • sen bu düşünceyle yakında karaciğeri eline alırsın.
  • zamanında danabol kullanmıştım tabi her ilaç gibi buda plan ve programa göre kullanılmalı aspirin gibi kullanırsanız sıkıntı çıkabilir belki bazılarının işine yarar aldıgım site buydu yani facebookhttps://www.facebook.com/Dianabol-Danabol-Sat%C4%B1n-al-1701761236789597/ haa söyle bir yazıda buldum.

    Faydalar ve Etkiler

    Danabol Dianabol DS ilk kez geliştirildiğinde atletik kabiliyeti arttırmaktı. Daha sonra tıbbi yardımları ile tanındı. Bu steroid, vücudun yağsız kütlenin arttırılması için etkilidir.

    Danabol Dianabol Bu yüzden vücut geliştiricileri arasında popülerdir onlarca yıldır. Kullanıcılar bu ilacı aldıklarında karbonhidrat alımlarını iyileştiriyorlar ve bu nedenle kullanıcılar bu steroidin hacim kazandırılması veya faz kazanması için kullandıklarını gösteriyor.

    Danabol Dianabol Bu steroid, güç kazançlarına dönüştürülen saf enerjiyi sağlar. Aynı zamanda vücudun azotu korumak için yeteneğini arttırır, bu da boyutu ve gücü arttırır.

    Danabol Dianabol Azot üzerinde bu etkiye neden olan çeşitli steroidal hormonlar vardır, bununla birlikte Danabol DS, kaslarında diğer anabolik steroid türlerinden daha fazla azot tutma yolunu açmaktadır.

    Danabol Dianabol DS'yi kullananlar 20 ila 30 kilo kazanmaya güvenebilirler. Bununla birlikte, kullanmanın tek faydası bu değil, ancak hacimlendirme en önemli yararıdır.

    Danabol Dianabol Bir yarışma veya etkinliğe hazırlanırken Danabol DS'yi kullanan epeyce vücut geliştiricisi var.

    Danabol Dianabol Güçlerini korumak istiyorlar, ancak aynı zamanda diyet yapmak istiyorlar. Kaloriyi sınırlarken yağsız kas dokularını daha fazla korurlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastpavel -- 7 Nisan 2017; 20:13:35 >




  • 6 hafta kullanman lazım günde 40 mg.
    Hiç bi işe yaramaz ayrıca.
  • Nickinden anladığım kadarıyla adam 19 yaşında

    Saçmasapan işlere girmeyi bırakın. Allah akıl fikir versin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 24 Aralık 2016; 8:52:8 >
  • Fazla bilgi sahibi degilim ama bu steroidlerin hap seklinde olanlari igneden daha fazla zararli diye biliyorum. Dikkatli ol bilincli kullan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IsO6

    Fazla bilgi sahibi degilim ama bu steroidlerin hap seklinde olanlari igneden daha fazla zararli diye biliyorum. Dikkatli ol bilincli kullan.

    Aynen öyle ve çok toksit içeriyor. Karaciğeri mafediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.