Şimdi Ara

15 Yıl Vadeli 0.69 ile konut kampanyası (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.697
Cevap
383
Favori
904.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ugurulgen311 U kullanıcısına yanıt
    Detaylar nerede açığa çıkıyor merak ediyorum. :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ugurulgen311 U kullanıcısına yanıt

    Hocam detaylar nerede bende merak ettim. Hiç bir haber kanalı ya da gazetede görmedim. Bilindik olanlara nasıl çıkmadı böyle birşey. Emlakçı mısınız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ugurulgen311 U kullanıcısına yanıt

    Ayrıca 15 yıl vadeye 1.20 oran olmaz daha yüksek olur bence de hadi olsa bile 4 milyona 55 bin aylık taksit oluyor hadi 1 milyon peşinat olsun 3 milyon yine aylık 40 bin tl oluyor. O da 1 milyon peşinat varsa. Kimin böyle bir ödeme gücü var. Kaldı ki 3 milyon olan sıradan daireler bile fiyatları uçuracak. Taksitler belki daha da artacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün haber siteleri 1.2 oranı 15 sene yazmaya başladı bile konut kredisi yaz haberler kısmına tıkla google da gorursun ben doktorum benım o taksıtlerı ödeme gücüm var beklıyorum kredıyı bundan yaratlanacagım inşallah


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ev sahipleri görmesin bu haberleri 😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ugurulgen311 U kullanıcısına yanıt

    Hocam o zaman bu haber ile fırlayacak ev fiyatları sevinmenizi anlamadım. Ondan sordum yanlış anlamayın. Burada herkes aynı şeyi söylüyor. En ufak şeyde bile ev fiyatları uçuyor. Bu haber ile iyice uçacak. O nedenle dedim. Yoksa sıkıntı yok inşallah alırsınız. Ama dört duvara da 5 milyon olsa aylık 70 bin 4 milyon olsa aylık 55 bin ödeme oluyor yine mantıklı değil bence. Birde o oranlara 15 yıl verirlerse ki bence o oran çokta alınabilir çıkmayacak son aşama da belli projeler için vs denecek gibime geliyor. Enflasyon var tamam ama ayda 55-70 bini çoğu kimse yine ödeyemez. Kaldı ki ev fiyatları uçunca daha da zorlaşacak. Bende ev bakıyorum yoksa ama ben bu habere sevinmedim açıkçası fiyatlar saçma sapan uçacağı için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 orandan 3 mılyona ev almaktansa 3.5 verıp 1.2 den almak daha avantajlı ha bokunu cıkarıp 3.5 uzerıne cıkarırlarsa evı dedıgın gıbı o zaman bu kampanya da ölü doğar bekleyip göreceğiz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar hep kampanya olduğu zaman o aradaki kâr ne ise yani kampanyanın sağladığı avantaj ne ise onu hesaplayıp birebir üzerine koyan ilanlardan dolayı alamadım zaten yine öyle olacak bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.20'den 15 sene kredi bekleyenler. Hayallerinizi yıkmak istemem ama hangi ülkede yaşadığınızı öğrenmenizi tavsiye edebilirim.


    Sadece kendi tahminim olarak olacakları söyleyeyim.


    Günlerce 1.20 oranla konut kredisi haberleri yapılacak. Twitter, haber kanalları falan filan. Bunları gören, duyan ev sahibi ve emlakçılar ilanların üzerine minimum %15 koyacak. Sonra kredinin detayları açıklanacak ve bankaya gittiğinizde göreceksiniz ki 1 milyondan fazla verilmiyor :)


    Hatırlatırım bir kaç ay önceye kadar zaten 0.99 faizli ilk ev kredisi vardı. Olay kredinin olup olmaması değil. Verilip verilmemesi ve limitinin olması. Yani siz bu çıkacak paketi şöyle düşünün. Hiçbir şey değişmeden 0.99 oranını 1.20'ye çıkarmış olacaklar :)


    Sonuç eline hiçbir şey geçmemiş vatandaş ve ev fiyatlarının 1-2 haftada %15-20 artması  





  • Hocam hangi başlığa yazdığınızın bile farkında değilsiniz ezbere konuşuyorsunuz, burada ve ülke genelinde binlerce kişi 0.69’dan 2-3 milyon kiremit çekip 15 sene vadeli ev aldılar. 0.99’dan zaten bir milyona kadar kredi verildiğini herkes biliyor. Umarım yeni açıklanacak kampanyada bir çok insan yeni evine kavuşur da kiradan kurtulur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilecerme kullanıcısına yanıt

    Tam olarak bunu söylüyorum bende millet niye sevindi anlamadım diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sürü insan 2 3 mılyon kullandı kredı 0.69 dan 1.2 den mı 2 3 mılyon kullandırmayacklar bız yuzde 20 zamma razıyız yeter kı cıksın ayrıca 2. Eller de olack bu sefer alıcının elı oncekı kampanyaya gore guclu olack dandik evleri itelemeyecek mutehıtler secımı bız yapacagız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldıktan sonra buraya yazarsanız sevinirim hocam bizde süreçten faydalanalım. Ben yukarıda arkadaşın dediği gibi düşünüyorum. 0,69 varken aldık diyen vardı elbet illaki olacak ama daha çok alamadım. Vermedi. Mütahit zorluk çıkardı . Ya da arada ki kârı elden istiyor diyen mesajla dolu. Üstteki mesajlara bakabilirsiniz. Bu sefer de Mütahitlerin yaptığını ikinci ev sahipleri de yapabilir. Düşüncem o. İnşallah herkes için hayırlısı olur. Güzel günler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni ev aldım yav %2.19 krediden acep yapılandırma vs imkanı olur mu :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_elo_bil -- 13 Ağustos 2023; 21:51:23 >
  • ercan_elo_bil kullanıcısına yanıt

    hangi bankadan ne kadarve ne zaman aldınız hayırlı olsun yapılandırma olmaz bu genel bir faiz düşüşü değil ama iyi almışsınız gerek yok

  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

    Geçen seferki gibi yine sıfır ve sade belli müteahhitlerin evlerine olursa bir anlamı kalmaz, göstermelik kampanya olur.

    2. ellere de düşük faizli kredi verilmeli çünkü piyasada sıfır diye satılan ilanların birçoğunun tapusu el değiştirmiş.

    Daire sıfır kondisyonda ama tapu el değiştirdiği için krediye uygun değil, e evlerin %90'ı ikinci el millet nasıl alacak bunları...

    2. elde %50 nakit şartı da azaltılmalı, 3 milyonluk daire alacaksan 1.5 milyon nakitin olması gerekiyor. Aileden kalan para yoksa

    o kadar yüksek nakiti nasıl elde edelim, bu da saçma bir oran.

  • MuscleTower kullanıcısına yanıt

    Vakıfbank %2,19, 500K TL, 120 ay, taksit 11.8K TL gibi ayrıca 32k masraf çıktı hayat sigorta, dask sigorta, ekspertiz vs

  • ercan_elo_bil kullanıcısına yanıt

    32 bin masraf çok fazla. Abartmış Vakıfbank. Acaba hangilerini iptal edip geri alabilirsiniz?

  • Alan aldı arkadaşlar. Bir sonraki ekonomik düzelmeye kadar bizim gibi ilk evini alacak genç nesil avcunu yalayacak gibi duruyor. 100bin dolarlık evler 200bin dolar olmuşken durum budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.