Şimdi Ara

15 Yıl Vadeli 0.69 ile konut kampanyası (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.697
Cevap
383
Favori
904.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fırsat her zaman vardır bır kere aldın bıttı dıye bırsey yok herkes 3 seneye kadr kredı cıkmaz dıyordu 3 ay bile dayanamadılar yine cıkack kredisiz kimse ev satışı beklemesın sote yerlerden kötü ev alanlar evlerini satmasını beklemesın ev satışı arabaya benzemez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wirm kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum. Aylık ödeme gücü kimin yetecek merak ediyorum. En iyi tabloda ucuz bir evde bile aylık taksit

    40-50 binden aşağı olmuyor benim için, o da peşinat ile. Alamayacağım gibi duruyor. Daha fiyatlar fırlamadı henüz. Ayrıca sadece banka masrafı bile 30-40 bin yazmış birisi bir o kadar komisyon var sonra tapular var. Abonmanlık, boya vs vs ayrıca sanırım bir 100 bin de ona lazım minimum. Şu masrafları yapan birisi kalem kalem yazarsa süper olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ugurulgen311 U kullanıcısına yanıt

    Kimsenin kara kaşı kara gözüne değil, seçim var diye çıkar çıkarsa da.


    Kredi olmadan ev almak artık doktor da yüksek mühendis de olsanız zor. Önceleri piyasalar çok düşükken kriz olduğunda bile insanlar memur haliyle ev araba alabiliyorlardı, artık sadece krediyle bu işler yapılabiliyor. Depremden ve ekonomik sebeplerden dolayı artık zor düzelir inşaat sektöründeki kalemler. Bu da her geçen gün konut almanın zorlaşacağını gösterir. Müteahhitler kalan evlerini satabilsinler diye krediyi getiriyorlar, 3 milyonluk evi satıyorlar sana 4 milyona. Millet enayi yerine konulduğunu bile bile ödeme seçenekleri cazip oluyor diye mecbur almaya çalışıyor.

  • Ugurulgen311 U kullanıcısına yanıt

    bir öncekinden neden almadınız?


    gücünüz varsa 2.ellere girip alsanız ya , iyi fiyatlar var. Gerekirse yapılandırırsınız.


    1.2den falan kredi gelmeyecek bilginiz olsun, merkez bankasından paranın çıkışı son artırımlardan sonra 1.5 üstü.


    daha 1.59dan vereceğiz dedikleri thy emlak konut kurasını bile açıklamadılar.


    Bunların amaçları krediyi vermek olsaydı kamu bankalarıyla yavaştan limiti artırıp krediyi kullandırırlardı. Şuan fiyatlar yükselsin bi hareket gelsin diye benzeri duyurular yapıyorlar.


    Oldu da 1 şekilde %1in altında kredi verdiler, ertesi günü 4lük evler 7 olur. her şey katlanır.

  • Bir öncekinde cok kısıtlıydı sadece sıfırlar vardı elde kalan malları itelediler sırf ev almak ıcın ev almak ıstemedım alıyorsam guzel bişey alırım ilerde satmakta sıkıntı olmaması lazım ev araba gibi değil mal iyi değilse elden çok zor çıkıyor 1.20 den 15 yıl 2. Ellere de geleck butun yandaş medya duyuruları yaptı bıle eylulun 2. Haftası orta vade ekonomık paketle acıklanack fiyatlar ne olur bılemem onu gorecez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ugurulgen311 U kullanıcısına yanıt

    Güzel ve elden kolay çıkabilecek evleri bir önceki kampanyadan daha avantajlı verecekler diyorsunuz yani. Hemde çok uygun hatta şu dönem için baya ciddi uygun krediler ile diyorsunuz ve inanıyorsunuz bakalım. Herkes için hayırlısı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abidig kullanıcısına yanıt

    Evini satanlar da ikinci el ve sıfır olanlar fark etmez güzel ve elden kolay çıkacak evleri, hadi oturulabilecek normal kalite evleri bile diyelim üzerine faiş zam yapmadan, faiz avantajını görmeden verecekler mi bakalım. Olursa o da. Her çıkan haber %100 doğru sonuçlanmıyor sonuçta.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidig -- 15 Ağustos 2023; 10:49:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ugurulgen311 U kullanıcısına yanıt

    büyük hayal kırıklığı olur haberiniz olsun, 2. ele kredi falan kesinlikle gelmez. Bir öncekine çöpleri sattılar diyorsunuz ya, o çöplerden kalanlar devam eder. Yeni proje çok az.


    Bakalım göreceğiz.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam emlakçılar sizin kadar övmedi bu haberi. Burda da sizin kadar yazan yok.  Haberde sinyalini verdi, tahmin edilen vs yazıyor Resmi bir şey yok ki. Çıkan her haber %100 doğru diyorsanız hayırlı olsun hocam, inşallah.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ugurulgen311 U kullanıcısına yanıt

    kaynak kaba etim demeyi unutmuşlar. umut tacirliğine devam.


    31 aralık'a kadar geçerli yasa var, isteseler devam ederlerdi. beklentileri düşük tutun.

  • Ev fiyatlarını arttirir bu tarz kampanyalar. Ev sahipleri bizden daha çok takip ediyor bu haberleri emin olun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hebelehubele H kullanıcısına yanıt

    Hocam cumhurbaşkanı yardımcısı cevdet yılmaz açıklama yaptı eylul ayında açıklayacaz dedı kaynak cumhurbaşkanı yardımcısı yani


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ugurulgen311 U kullanıcısına yanıt

    yok öyle bir açıklaması. eylülde çıkacak diye bir şey yok. kimse okuduğunu anlayamıyor sanırım ya da hiç okumuyor. koskoca ülke tımarhane olmuş, sallamasyon haberle piyasa dönüyor.


    ""Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Finans Merkezi’nde finans dünyasının temsilcileri ile buluştu. Yeni orta vadeli program (OVP) hazırlıkları çerçevesinde finans dünyası ile istişarelerin yapıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. İstanbul Finans Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Türkiye Bankalar Birliği üyeleri, Türkiye Vakıflar Bankası, Türkiye İş Bankası, Türkiye Halk Bankası, Türkiye Garanti BBVA, Yapı ve Kredi Bankası, Akbank, QNB Finansbank, Denizbank, Türk Eximbank, Türk Ekonomi Bankası, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası ve ING temsilcileri katıldı.

    Yılmaz, basına kapalı gerçekleştirilen toplantı öncesinde ön konuşma gerçekleştirdi.

    "OVP'NİN HEDEFİ TEK HANELİ BİR ENFLASYONA ÜLKEMİZİ ULAŞTIRMAK"

    Cevdet Yılmaz yaptığı değerlendirmede, "Orta vadeli programa yönelik önerilerinizi, tekliflerinizi, finans çevrelerinin tekliflerini çok önemli görüyoruz, bekliyoruz. Orta vadeli programımızı 3 sacayağı üzerine inşa ediyoruz. Birincisi mali disiplin, burada tabi son dönemlerde yaşadığımız büyük bir felaket var. Deprem meselesi var. Depremin tek seferlik etkileri hariç, bütçe açığının milli gelire oranı Avrupa Birliği standartlarında sürdürme perspektifimiz var” dedi.

    Orta Vadeli Program'dan en önemli beklentilerinin tasarruf oranlarının artırılması olduğunu belirten Yılmaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

    “Diğer taraftan parasal politikalar, para politikamızın ana çerçevesiyle orta vadeli programımızda yer alacak. Elbette Merkez Bankamızı ilgilendiriyor ama ana çerçeve biliyorsunuz orta vadeli programda yine yer alacak. 2026 perspektifinde hatırlayacağımız, orta vadeli programımızın hedefi tek haneli bir enflasyona ülkemizi ulaştırmak. Bu çerçeveyi Merkez Bankası'yla birlikte hükümetimiz hedef birliği içinde ortaya koyacaktır. Aşama aşama, sabırla doğru politikalarla aşacağımıza yürekten inanıyorum.

    Orta vadeli programımızın üçüncü bir ayağı var, mali politikalar ve para politikaları dışında, yapısal reformlar. Yapısal reformlar da çok kıymetli. Yapısal reformlar da iki etki var, bir tanesi orta vadeli somut etkiler, ikincisi de beklenti kanalıyla kısa vadeli etkiler. Her ikisini de önemsiyoruz doğrusu. Yapısal reformlar yapabilen ülkeler orta vadede somut değişimler yapabildikleri gibi kısa vadeli olarak da beklentileri güçlendiren ülkelerdir. Bu her 3 konuda da finans kesimizin, bizlere önemli önerileri, önemli tavsiyeleri olacağına inanıyoruz.”

    "Orta vadeli program eylül ayının ilk yarısında paylaşılmış olacak. Öngörülebilirliğin arttığı bir ortama geçiş olacak. Son dönemde Körfez bölgesinde yapılan çalışmalar da gündeme geldi. AB ile daha pozitif gündem oluşmasına vurgular yapıldı. ""





  • hebelehubele H kullanıcısına yanıt

    Ya hocam herkes mal, salak bir sen akıllısın. Kimse okumuyor okusa da anlamıyor bir sen anlıyorsun. Haberin başlığında bu konuşması var, detaylarda diğer konular var.


    Tüm kanal ve gazeteler haber yaptılar, 2-3 gün sonra detayları paylaşıldı haberleştirildi ancak kimse anlamıyor bir sen anlıyorsun. Şu olayı kavramak çok basit ancak neyse.


    haber metninin altlarına inersen bu konu hakkında yaptığı açıklama var. Millete hakaret etmeden keşke biraz detaylı araştırsaydın, o da kapasite meselesi.



    www.aa.com.tr
    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İlk konut edinimini destekleyici bir çerçeve içinde hareket edeceğiz
    https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/cumhurbaskani-yardimcisi-yilmaz-ilk-konut-edinimini-destekleyici-bir-cerceve-icinde-hareket-edecegiz/2965947



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eseses26 -- 16 Ağustos 2023; 10:35:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3 ay bıle dayanamadılar kredısızlıge kredi gelmek zorunda kımse bu fıyatlardan ev almaz konut piyasası ölür bunu anlamıyorlar buda kira fiyatlarını uçurur iktidarın işine gelmez bu iş mutahitler de bu durumdan memnun değil eylül ayının ortasında açıklanacaktır kredi kaçarı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredilerin açılması demek ev fiyatlarının artması demek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ugurulgen311 U kullanıcısına yanıt

    Kimse bu fiyatlardan ev almazda kredi veriliyor duyumu yayıldığı anda sıfır-2.el-20 yıllık farketmez tüm konutlara %30+ fiytı yükseliyor hocam.


    O yükselmeyi de 1,20 oranında kredi kurtarırmı kurtarmazmı göreceğiz.


    Şu an ortada pek çok insan için ikilem var.


    Mevcut durumda 2,50, 2,70 civarlarından 500 bin kredi üzeri çevre borçlanması yada birikimi ile ev alanlar mı avantajlı olacak


    verilirse 1,20 den %30-50 fiyatı arttırılmış evi yine elinde bir miktar nakiti olan mı avantajlı olacak.


    evin değerinin %80-90 ına 1,20 den kredi verilirse avantajlı, lakin piyasanın çok ciddi yükseleceği de ne yazık ki ülkenin gerçeği.

  • FunnyxD F kullanıcısına yanıt

    Bu haber ile fiyatlar artınca da aylık ödeme gücü zaten zordu daha da zor olacak yine evler satılmayacak bence. Göreceğiz. Şu an 15 yıl 1.20 olsa bile ki çok zor ama olsa bile aylık taksit 4-5 milyonluk sıradan evler için 55 bin tl ile 70 bin tl arası oluyor. Millet 15 yıl boyunca bunu sıradan evler için nasıl ödeyecek. Hele konumu iyi, merkezi, lükslük vs varsa ise daha da zor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.