Şimdi Ara

15 Yıl Vadeli 0.69 ile konut kampanyası (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.669
Cevap
390
Favori
897.776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mhotaman M kullanıcısına yanıt

    Siz krediyi Ziraat Bankasından mı almıştınız?


    Ben halk bankasından kredi kullanmıştım. Orda 1 yıllık olarak yapıp, yenilemeyi benim yapacağım söylenmişti. Ben yine teyit için Halk Bankasının ilgili şubesindeki temsilciye mail attım. Otomatik yenileme söz konusu mu teyit istedim. Cevap bekliyorum.


    Fakat bana Türkiye Sigortadan size gelen mesaj gibi bir otomatik yenileme mesaj gelmedi. Ayrıca Halkbankası uygulamasında sigorta poliçeleri kısmında yapılan Dask ve Konut sigortası dahi görünmüyor. Sadece Hayat sigortası var ve onu da zaten 15 yıllık peşin almışlardı. Poliçelerimi Türkiye Sigorta uygulamasından görüntülediğimde de Otomatik yenileme olmadığına dair bir ibare var Konut Sigortasında. Sigorta ettirenin talebi gereklidir yazıyor.


    Bu arada bana sadece hayat sigortası (15 yıllık peşin alındı), dask ve konut sigortaları yapıldı. Bunun dışında başka bir sigorta yapılmadı. Sanırım bankadan bankaya uygulamalar değişiyor.


    15 Yıl Vadeli 0.69 ile konut kampanyası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 16 Şubat 2024; 14:8:10 >




  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt
    Borsa iyi yerlere gelecek.ytd tabi ki.

    Temettu hisselerinden alabilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,

    evini alıp emlak beyannamesinde bulunan oldu mu acaba ? ben geçen sene martta aldım ama hala beyannamede bulunmadım. bunu edevletten nasıl yapıyoruz baktım ama beceremedim

  • Kriger kullanıcısına yanıt

    Belediye den yapılmıyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne krediymiş sigortalar faizden daha fazla tutuyor. Her yıl sadece hayat sigortasına 25000 ödeniyor.


    Acaba İptal etsek kredimiz yanarmı. Varmı böyle birşey?

  • GonulADAMI G kullanıcısına yanıt
    Her yil 25000 nasıl oluyor çok fazla bu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GonulADAMI

    bu ne krediymiş sigortalar faizden daha fazla tutuyor. Her yıl sadece hayat sigortasına 25000 ödeniyor.


    Acaba İptal etsek kredimiz yanarmı. Varmı böyle birşey?

    Başka bir firmadan teklif alın. Viennalife olabilir ben onlardan yaptırdım. Sonra bu teklifii policenizi banka yapinca 30 gün içinde bankaya verin ( sizin sigortanızı her sene yeniliyorlar diye düşünüyorum, eğer taksit ödemeniz 25000 ise bu yöntem işe yaramaz.) mevcut policenin iptalini talep edin. Teklifi verirken mail yolunu kullanın veya teslim edince imza kaşe alın. İptal etmezlerse hakem heyetine başvurun kazanıyorsunuz.
    Sigortanız iptal oldu diye kredinize bişey olmaz. Hakem heyetinin sitesindeki mevzuatlara göz atın muhakkak bir yolunu bulursunuz.
    https://seddk.gov.tr/tr/hayat-sigortasi

    "Başka poliçe sunulması" benim anlattığım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terelelli -- 19 Mart 2024; 22:50:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Cevabınız için teşekkür ederim..Her sene yenilenen sigorta varmıdır, bilemiyorum... Geçen gün şikayetvar a aşağıdakileri ihtiva edecek şekilde yazdım ...............


    Ayrıca sigorta özel klozunda da *Sigortacının sigorta poliçesini vade bitiminde yenileme zorunluluğu yoktur. Yenilemenin yapılabilmesi için sigorta ettirenin talebi ve şirketimizin kabulü esastır.* ifadesi yer almaktadır. Kredi kullanan kişiye talep etmesi halinde konut paket sigortası yaptırılabilir ve her yıl yenilenir. Konutlar veya sağlanan kredi ile yapılan meskenler zorunlu deprem sigortasına (DASK) tabidir. Konut sigortasının yenilenmesi kredi kullanan kişi sorumluluğundadır. Kredi kullanan kişiye talep etmesi halinde hayat sigortası yaptırılabilirDASK dışındaki tüm sigortaların kredi kullanan kişinin talep etmesi halinde yapılacağı belirtilmektedir. 6502 sayılı kanunun 38. Maddesinde açıkça belirtildiği gibi tüketicinin isteği dışında bu tarz sigorta işlemleri yapılamaz............ diye de belirttim...


    Akabinde t...sigorta şirketi beni aradı ve banka şubenizle görüşün dedi. Yani başlarından savdılar. Önce Tüketici heyetine gideceğim yüzyüze soracağım T... Sigoratyı nasıl şikayet edebilirim diye Yani il ilçe neersi olacak vs... Sonra duruma göre Bankaya gidip rica edeceğim............... diye


    25000 yaşla işgili birşey geçen sene daha azdı. Başka kredilerim ve sigortalarımda var, senede en az 70-80 olacak neredeyse. Resmen yolunacak kaz arıyor herkes.





  • Türkiye Sigortanın yenilemek için 5500 TL teklif ettiği sigortayı hepiyi sigortadan 1100 TL'ye yaptırdım. Arkadaşın dediği gibi yasal zorunluluk olmayabilir ama uğraşmak istemeyenler için öneriyorum. Seneye fiyat yüksek çıkarsa bankayla uğraşamadan hep iyi üzerinden kolayca iptal etmeyi düşünüyorum.

  • Arkadaşlar 0.69 kredisinde olup 2. Yil odemelerine gecen oldu mu? Şundan soruyorum mutait destegi bittikten sonra hazine destegine geçeceğimiz soylendi ama aklimda yinede supheler var. 2. Seneye gecip hazine destekli odeyenler var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • furkan_isikli F kullanıcısına yanıt

    2. yıl ödemeleri 16 Nisan günü hesaplardan çekilecek.Mütahit tarafı bitecek hazine desteği kısmı devreye girecek.İmzaladığınız ödeme planında detaylar vardır muhakkak.

  • arkadaşlar ben krediyi ziraatten çektim. bana bes yaptırdılar iptal etsem sıkıntı olur mu acaba. iptal eden var mı

  • olmaz

  • Hazine desteği yatan oldu mu hesaplara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan_isikli F kullanıcısına yanıt

    ne şüphesi var? hazine destekleri 3-4 gibi yatar, normalden bir farklılık yok.

  • fako38 kullanıcısına yanıt

    3-4 gibi yatar.

  • fako38 kullanıcısına yanıt
    Yatma muhabbeti ney bilmiyorum ben halktan cekmistim gece girip sistemden kendim odedim hazine destekli odedim bir sıkıntı olmadi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hebelehubele H kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan_isikli F kullanıcısına yanıt

    Benim normal taksit 17bin bu ay hazine desteği devreye giriyor 12 ödeyeceğim 5ini hazine ödeyecek. Bugün ödeme günüm kredi öde dediğimde 17bin istiyor hesapta 12 olduğu için odeyemedim henüz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi banka . Dedigim gibi bende halkbank kredim 13 odeyecegim 9700 dü. Odemede ilerledigim zaman 13 gozukuyor ama tiklayip son adima geldigimde 9700 gozuktu ve odedim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.