Şimdi Ara

16 GB iPhone 6s Alıp Pişman Olan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 16 GB yeter diye düşünerek 6s alıp daha sonra hafızasından dolayı pişman olan var mı?

    Not: Lütfen sadece 6S için yorumlar yapın arkadaşlar. Eski sürümler için değil sorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobtr -- 29 Kasım 2015; 0:21:20 >



  • Ben 16 aldım memnunum sıkıntı yok sımdlik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sefa5152

    Ben 16 aldım memnunum sıkıntı yok sımdlik
    iPhone6 için geçerli değil bu fakat 16gb önermiyorum. 4 de 4s de 5ide 16gb kullandım bu telefonları 1 yıl kullanıp bırakmadım ayrıca ve uzun vadede 16 gb kesinlikle yetersiz kalıyor. Bağışlayın takip etmedim ve 6 dahil telefonların özelliğini vs bilmiyorum. Var ise minimum 32 almanızı öneririm. Ama benim param buna yetiyor derseniz de 16gb ile 32, 64 arasında sonuç olarak bir fark yok sadece depolama alanı farkı var ben resim, video, uygulama, şarkı, mesaj silen birisi değilim ve yetmiyor yani izlenimlerim gözlemlerim bu kadar. Alacaksanız hayırlı olsun şimdiden.
  • 5S 16GB iki yıldır kullanıyorum ve memnunum. 200-300 tane fotoğraf, 80-100 tane müzik, 1-2 tane oyun var ve 10-15 civarı program var şuan 3-4 GB daha açık hafıza var. Yetiyor bana. Oyun oynamak için almadım telefonu. Millet 10 tane oyun indirip sonra hafıza yetmiyor yeaa diyor. Git PSP al o zaman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-6AEF290E0

    5S 16GB iki yıldır kullanıyorum ve memnunum. 200-300 tane fotoğraf, 80-100 tane müzik, 1-2 tane oyun var ve 10-15 civarı program var şuan 3-4 GB daha açık hafıza var. Yetiyor bana. Oyun oynamak için almadım telefonu. Millet 10 tane oyun indirip sonra hafıza yetmiyor yeaa diyor. Git PSP al o zaman.
    Arkadaşlar lütfen sadece 6s modeli için yorumlar yapın. Eski sürümlerde 16 GB versiyonunun rahatlıkla yettiğini biliyorum.
  • Bu sorunun cevabı esasında sende hocam. Telefonda neyi ne kadar kullandığınla orantılı. Dersen ki fotograf cekiyorum nette geziyorum yeter de artar 16 gb. Yüklerim 5 tane baba oyun dersen o zaman yetmez tabii.
  • Bugün aldım 11 gb dam fazla yer kalıyor ama henüz birşey yüklemedim uygulamalar ne boyutta bilmiyorum bence 400tl ye değmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fx_57,5

    Bugün aldım 11 gb dam fazla yer kalıyor ama henüz birşey yüklemedim uygulamalar ne boyutta bilmiyorum bence 400tl ye değmez
    6 yada 6s ! Neden pişman olacaksın. Ayarları ıyı yaparsnan ve ayda 3 tl ye kıyıp ıcloud dan 50 gb alan alırsan sorun kalmıyor ben oyle yaptım ve telefonda 5000 taneden fazla resım var hepsı ıcloudda duruyor telefonda yer kaplamıyor ve fotolar a gırınce hepsı de gorunuyor. Kesınlıkle ıcloud kullanmayı bılıyorsan sorun cıkmıyor bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dbmaster

    6 yada 6s ! Neden pişman olacaksın. Ayarları ıyı yaparsnan ve ayda 3 tl ye kıyıp ıcloud dan 50 gb alan alırsan sorun kalmıyor ben oyle yaptım ve telefonda 5000 taneden fazla resım var hepsı ıcloudda duruyor telefonda yer kaplamıyor ve fotolar a gırınce hepsı de gorunuyor. Kesınlıkle ıcloud kullanmayı bılıyorsan sorun cıkmıyor bence.

    Şu icloud işini bir türlü çözemedim, nasıl yaptınız ? Uğraşıp duruyorum sizin söylediğiniz şekilde saklayamadım fotoğrafları hep telefonda duruyor.

    16 gb 6s kullanıyorum. Müzik için spotify kullanıyorum, iki tane oyun dışında da oyun yok. Kullanım amacına göre alan yetersiz gelebilir. 4k video çekip duracaksan, 3 video sonra hafızada yer kalmaz. Bende 7.3 gblık boş alan var. Fotoğraf video falan işim olmaz pek. Sosyal medya uygulamaları dışında da uygulamam yok. İşe yarar şeyler var. Çok lazım olursa indirip kullanıp siliyorum ya da kalıcı olarak saklıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 29 Kasım 2015; 0:51:22 >




  • Pişman olmamak için 64GB aldım. iPhone 5'ten itibaren 16GB almamaya ant içmiştim. iPhone 6 Plus'ı da, iPhone 6'yı da 64GB kullandım. Şimdi de iPhone 6S 64GB aldım. Prensibimden taviz vermiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

    Pişman olmamak için 64GB aldım. iPhone 5'ten itibaren 16GB almamaya ant içmiştim. iPhone 6 Plus'ı da, iPhone 6'yı da 64GB kullandım. Şimdi de iPhone 6S 64GB aldım. Prensibimden taviz vermiyorum.
    64 lüğün avantajı fotoğrafları , müzikleri , uygulamaları daha düzensiz şekilde yığabiliyor olmak mı ? 16 alınca düzenli olarak Pc'ye aktarmak gerekiyor sanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cobtr

    64 lüğün avantajı fotoğrafları , müzikleri , uygulamaları daha düzensiz şekilde yığabiliyor olmak mı ? 16 alınca düzenli olarak Pc'ye aktarmak gerekiyor sanıyorum.

    Alıntıları Göster
    Yahu zaten bu 64 gb al diyenler telefonda yaşayan çoluk çocuk takımı, 7/24 elde telefon gezersen tabi yetmez.

    16 gb. Her türlü yeterli.
  • 16gb kullanıyorum 7.5 gb boş 4 tane oyun var fotoğraf az söylememe gerek yok 10 tane şarkı var scorp snapchat vb uygulamalarda var bana yetiyor benim şöyle bir huyum var oynamadığım oyunu anında silerim isterse 1000gb olsun bilgisayarda da aynısını yaparım boş fotoğraf olsun silerim telefonda tutmam.Derste tahtayı çekerim sonra dropboxa atarım (bilgisayardan da dropboxa girildiği için ) sonra telefondan notları silerim yani kalabalığı sevmiyorum eğer sende benim gibi kullanırsan yeter
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xperialperen

    16gb kullanıyorum 7.5 gb boş 4 tane oyun var fotoğraf az söylememe gerek yok 10 tane şarkı var scorp snapchat vb uygulamalarda var bana yetiyor benim şöyle bir huyum var oynamadığım oyunu anında silerim isterse 1000gb olsun bilgisayarda da aynısını yaparım boş fotoğraf olsun silerim telefonda tutmam.Derste tahtayı çekerim sonra dropboxa atarım (bilgisayardan da dropboxa girildiği için ) sonra telefondan notları silerim yani kalabalığı sevmiyorum eğer sende benim gibi kullanırsan yeter
    Apple'ın 16 gb satması hata artık, zorla 64 gb aldırtmaya çalışıyorlar. Yetmiyor artık videoları 4k olmuş kim bilir ne kadar yer kaplıyordur. Oyunların boyutu aldı başını gidiyor. He bide 16 yazsa bile 16 gelmiyor 11-12 gb falan kullanıma açık oluyor. 32 gb ile satışa başlamalılar bence.

    Not: Bana yetiyor o ayrı ne fotoğraf çekerim ne oyun oynarım. Yeni nesil iPhone kullanmıyorum.




  • İphone 5 de neyim varsa aynısını hatta daha da azaltarak kurdum. 3 gb müzik var fotoğraf en fazla 20 tanedir. Oyun sadece 1 tane meraktan kurulu,o da 1 gb tutmuş, yani hiç bişi yok sayılır ve 17 gb olmuş. 16 her durumda yetersiz gelecektir, zamanla facebook, snapchat vs uygulamalar kullandıkça şişiyor onun da etkisi vardır,
    16 gb satışı bana göre şirketlerde kullanım için, daha çok konuşmaya yönelik ve fazla app kurmayacak olanlar için
  • 16,gb iPhone 6s almıştı babam yetmez diye sattım normal 6 64,gb aldım allah ne verdiyse doldurdum toplam kullandığım alan 12,gb yeni oldu AppStoreda ki bütün yüksek kapasiteli oyunları indirdim ona rağmen 12,gb o yüzden 16,Cidde'n yeterli gelir.
  • 16gb normal kullaniciya yeterli kimileri yaziyor 4K video cekiceksin oyun vs yukliceksin yetmez diye Allah askina kim 4K video cekiyo hadi cektin diyelim nerde oynatiyosun ? Surekli 4K video ozellikli tel kullaniyorum ama bi kere cekmedim 1080p 60fps tamamen yeterli icloud kullanmayida biliyorsan 16 yeterde artar bosuna 400 500 fark verip 64 almaya gerek yok
  • Buluta yönelirseniz çok sıkıntı olmaz fakat uygulama ön bellekleri temizlenebilse keşke.
  • Yetmiyor diye birşey yok ucuz olanı al neden mi:

    16gb alırsın sevdiğin oyun uygulamaları yüklersin

    64gb alıp cihazı %90 dolulukla kullanırsan performans da düşebilir pilde biraz erken bitebilir 16gb göre

    Aynı işlemciye az yük bindirmiş olursun 10gb dolulukla
    60gb dolulukta işlemci aynı yüke maruz kalmaz

    60gb da arka planda tetikte bekleteceği yazılımlar vs daha çok olacak

    16gb al 5-10 oyun yükle oyna sil yenisini yükle neden gidipte tüm oyunları telefonda boşa tutasın

    Yada resim mi çekeceksin neden telefonundan 10.000resim beklesin doldukça pc ye aktar


    Taşıyacağı yük önemli değil bence boşa para verme ama desen ki pil gücü yüksek ıphone varmış git onu al derim

    Zaten yetersiz olsa 16gb üretmezler. 4K video çekip çekip hemen pc ye at yedekle telefondan sil


    Zaten fiyatlar 3000tl bandında gidip birde 400-500tl fazla vermek bence inanılmaz mantıksız

    Ben aynı aynda 10 oyun açıp 10 uygulama açıp kullanan görmedim o yüzden kullanacağın uygulamaları yüklersin begenmediklerini silersin


    Elinde 64gb olan adamdan farkın yokki gir applestore ne istiyorsan sende indir




  • Konu başlığına istinaden yazıyorum
    Ben 4s 5 5s te 16 gb kullandım yeterlidi 6s i de 16 aldım ama ilk aktif ettim kullandığım uygulamaları kurdum müzik yok fotoğraf vs baktım kalan alan 8 gb. Birkaç gün kullanım sonrası uygulamaların ön bellek şişmesi ile 7 lere kadar düştü ve cihazı hemen iade ettim ve 64 olanı aldım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.