Şimdi Ara

197 Boy İçin Motor Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Selam. Öncelikle bu platformu çok kullanmıyorum umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Yaşım 17 197 boyundayım A1 ehliyetim var ve Honda Activa 100 2001 model kullanıyorum. 10.000km civarı yol yaptım 5 ayda. (Bunu çok kurcalamayın :) ) yani motorun altımda ufak durması gibi saçma şeyleri aştım artık sadece rüzgarda yelken etkisi yapıyorum o motora.  Neyse zaten yakında 18 e gireceğim Ve 250cc rahat pozisyonda oturabileceğim motor arıyorum. Super Sport veya scooter farketmez önerebileceğiniz bir motor varmıdır ? 50k bütçem var. (İkinci el motor alacağım.) Ben biraz araştırdım Xmax 250 veya R25 almak istiyorum. Xmax 250yi denedim rahat geldi. (Benim kullandığım kürüstürden sonra herşey iyi gelecektir zaten ama) Boyum uzun olduğu için istediğim Cbr125r motorunu alamamıştım içime oturmuştu o yüzden bu sefer güzel bir motor almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeaa -- 5 Eylül 2021; 20:45:17 >







  • Sulak yerde mi büyüdün?

  • ....DevoN.... . kullanıcısına yanıt
    Evet.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ss kullanmadıysan ilk önce bir dene sonra karar ver. R25 tabi ki öneririm ama genelde scooter kullananlar sevmez.

    Xmax ise herhalde dünyanın en rahat motoru, tanıdıkta vardı kullandım birazcık bayılmıştım :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O boyla tek sırıtmayacağın motor yapılı bir enduro olur. Elindeki bütçeyle de iyi bir araştırma ve sıkı bir pazarlıkla 2000-2003 arası BMW R1150GS öneririm. Temizini bulursan evladiyelik motordur;)

  • Kesinlikle bencede xmax çok rahat bir motor. Ama artık birazda super sport motorda sürmek istiyorum en azından tadını çıkartayim. Bunla getir kuryesi gibi geziyorum  

  • karşıkomşununavukatoğlu K kullanıcısına yanıt

    Zaten bu boyla sırıtmayacağım bir motor diye bir şey yoktur sanırsam. zaten benim derdim dışardan nasıl gözüktüğü değil. Ben keyif alayim yeter benim içinn :) Dediğin motoru araştırmıştım ama 1.5 yıl daha deneyim gerekiyor A sınıf ehliyet için. motoru alırım sonra bir o kadardarda ceza öderim devletimize her halde :D Tavsiyen niçin Teşekkür ederim..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeaa -- 6 Eylül 2021; 18:6:24 >
  • efeaa E kullanıcısına yanıt
    Ahahha doğru hocam

    Hyosung, daelim, bajaj harici bir model bakabilirsin. Kawasaki zaten minnacık sana hiç olmaz. Ktm 250rc de bir tık küçük o da olmaz. Geriye bir cbr 250r bi de r25 kalıyor. Ha bir de suzuki gsx250r var ama çok kullanan görmedim. Bu üç modelden birini öneriyorum, hayırlı olsun şimdiden :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Suziki gsx250r Güzel beğendim aslında ama herkes servis ve parça sıkıntısından bahsediyor internette . honda cbr fiyatı biraz daha uygun ama bakacağım. @a_y_k_u_t Teşekkür edrim. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeaa -- 6 Eylül 2021; 18:33:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.