Şimdi Ara

2.El Ekran kartı piyasası hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun zamandır dh ve diğer sitelerde piyasayı takip edemiyordum 1 küsür sene önce asus gtx 680 TOP serisi kartı forumda bi abimizden 400 mü oyle fiyat aaldım kutulu temiz.Şimdi bakıyorum millet neden uçmuş fyatlarda.Yeni nesillerde değil özellikle eskilerde. sapphire gtx 670 600 lira yazıyorlar 550 yazıyorlar 7950 780 lira yazanlar var.Ne olduda bu kadar bu özellikle eski seri kartların fiyatları uçtu.Herkes mi miningci oldu anlamadım ki Bilgilendirirseniz sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r4deon -- 15 Ocak 2018; 17:32:46 >



  • Merak etmeyin gene düşecek fiyatlar. Önceki mining in artmadi sebebi alt coinlerde ethernum vs değer kazanmasıdır. Bu seferki ise ana olarak bitcoin in değer kazanması; göreceli olarak altcoinlerin değer kazanması... Bitcoin inise geçti gibi duruyor. Ha adam 2 ay minelarim der 2.5 a aldığı şeyi 2.1 e satarım der ayrı mesele.. ama o geceki gibi günde 7 8 dolar kaldıran 480 ler filan yok şu an.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihburak95

    Merak etmeyin gene düşecek fiyatlar. Önceki mining in artmadi sebebi alt coinlerde ethernum vs değer kazanmasıdır. Bu seferki ise ana olarak bitcoin in değer kazanması; göreceli olarak altcoinlerin değer kazanması... Bitcoin inise geçti gibi duruyor. Ha adam 2 ay minelarim der 2.5 a aldığı şeyi 2.1 e satarım der ayrı mesele.. ama o geceki gibi günde 7 8 dolar kaldıran 480 ler filan yok şu an.

    Hocam şubat ayında fiyatlar ve stok durumu nasıl olur sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay mining dışında bence yada hepten yayıldı ve nvidia kartları da vurdu. Normal şartlarda mining'in en yoğun olduğu zamanlarda bile piyasada nvidia kartlar rahatlıkla bulunuyordu şuan yerli yabancı hiç bir yerde nvidia kart yok olanlar da aşırı pahalı.

    İşin içinde başka bir iş var gibi.
  • fiyatların cok düşeceğini sanmıyorum altcoinler için yine kullanırlar mevcut ekran kartları.
  • gerçekten çok tuhaf ya biraz daha gezdim sahibinden ve diğer siteleri 7870xt 500 lira yazmıslar birde cok fan sesi cıkarıyor demiş yani sorunsuz da değil :) umarım düşer diyeceğim ama hiç sanmıyorum bende arkadaşlar.
  • bende masaüstüm için ekran kartı bakınıyorum, üniden dolayı 8 ay önce ekran kartı yanınca laptoba geçtim, şimdide köşede bulunsun diye 400 tl civarına bakınıyım dedim, 8 ay önce bakarken gtx 770 400 tl civarına çıkıyordu şimdi 500 tl bide üstüne gtx 750ti dx 12miş efendim diye sıfır olan fiyata satıyorlar. (400tl) şu meltdown ve spectra olaylarından dolayı miss gibi i7 2600lü sistemi bide ölücü alıcalar ile uğraşarak satmaya çalışcam. Pc topluycak arkadaşlarada tavsiyem gidin ikinci el ps4 felan alın bir sene idare edin. bu mining , ram fiyatlarının uçtu ve üstüne birde işlemci açığı hatası olan piyasada bişi toplanmaz. Hatta durumunuz varsa eldekileri hemen çıkarın bi sene sabır edin ve yeni sistem kurun seneye denerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.