Şimdi Ara

20 yaşında memurum (istifa edecem lütfen yardım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
24.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yazılı dilekçeyle kaymakama uğradığın baskıyı anlat. Eğer 30 gün içinde herhangi bir işlem yapılmazsa valilik makamına ekinde bu dilekçeyi de tutarak tekrar dilekçe yaz. Adamı öttürürler. Kaymakam Vali elbet birisi ifadesini alır ilçe emniyet müdürünün. Kılına da dokunamazlar.



    Biraz cesur ol. İstifayı göze almış birinin kaybedecek bişeyi yoktur. Yazılı olarak belirtilmediyse görevlendirmen yapılmadıysa gitme göreve. Seni ezmeye çalışana karşı dik dur. Yapmıyorum benim işim değil demeyi bil.



    Bence yaşından dolayı tecrübesizliğinden faydalanmaya çalışıyorlar. İstifa etme hayatta hep böyle bir mücadele var. Hakkını yedirmemeyi öğrenmen gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Del Toro kullanıcısına yanıt
    Bi yerimde deneyimlemedim kardeşim fakat babam koruma şubede komiser. Ziyarete gittiğim zaman neler döndüğünü gayet görebiliyorum. Cevik kuvvete nasıl davranıldığını da şahsen görebiliyorum. Arkadaş böyle hissetmekte gayet haklı. Çünkü çevik kuvvettekilere eşek muamelesi yapiyolar. Sen bi de üstüne alkol kullansin diyosun. Bilip bilmediğin her konuya atlama.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk önce arkadaş olmaya çalış. Ne bileyim bir etkinlik falan düzenle göze gir. İş dışında tabi. Eğer hayla iş yerinde seni korumuyorlarsa üstün görme varsa nedenini sor amirlerinden çekinme. Bağırırsa neden bağırıyorsun falan sor ikna olsun elinde. Bu işler böyle. Ben de geçtim bu yollardan. Zaten çekememezlik varsa işin sonu zaten çıkarılmaktır. Mobing her yerde karşına çıkacak. Bütün sektörlerde ilk gelene soğuk bakılır. Sen kendini tanıtmaya çalış ilk intiba önemlidir ayrıca. Problem değil çözüm üret. Lider dediğin böyle olur zaten.
  • İkinci öğretim bölümlerinden birini kazan. Çalışırken oku mezun olunca istifa edersin. İş çıkışı derslere gideceksin çok büyük bir olay değil. Bizim bölümde öyle yapan biri vardı, çocuk 3. sınıftayken feto dalgası oldu bu çocuğu ihraç ettiler. En azından 3. sınıfta olduğundan sıkıntı olmadı bu sene mezun oldu başka meslekten devam ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evlen cocuga coluga karis, birde seni uzenleri umursama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş, tayin isteyemiyor musun? Bu sıkıntıların bazıları alınma ama insanlara karşı biraz ezik davrandığın için olabilir mi? Hani nasıl başlarsan öyle gider ya! Mazlum mu kaldın ne oldu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huzyin67

    Yaşın genç olduğu için böyle durumlara maruz kalıyorsun. Her şey sende bitiyor. Haklı olduğun bir konuda bir kaç kişiyle orda tartış. Olayı büyüt ve dişini göster. Muhtemelen yumuşak yüzlü birisin. Herkes her şeyi sana söyleme cesaretinde bulunabiliyor. Bu profilde biriysen nereye gidersen git aynı sorunları yaşarsın. Maalesef günümüzde edepsizlerin hüküm sürdüğü bir hayat yaşıyoruz.

    Bu arkadaş çok güzel özetlemiş..
    İstifa edersen kaçmış olacaksın,sen yerinde kal ve sert yönünü göster.Zamanla alışırlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstifa etmeden üniversiteye hazırlan en kötü ailene ya da istediğin şehirden bir üniversite kazan 2 yıllık da olur. Yönetmelik bildiğim kadarıyla öğrenim hakkı engellenemez diyor üniversiteyi kazandığın ile tayinin çıkar. Üniversite 4 öğrencisiyim 6. Yılım sınıfımda polis memuru var ordan biliyorum. Yine de detaylı araştır ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence borcunu bitir önce daha sonra kararını ver. Hem daha rahat olursun. Bu süreçte psikolojik destek alabilirsin. Çalışırken okuma konusu da arkadaşların dediği gibi eğitim hakkınız engellenememeli, şahsen bizim bölümde 15-20 kadar memur var çalışıp aynı zamanda okula gelen. İsterseniz kendilerinden bilgi alırım.
  • Ne borcu yaptın ki bu kadar?
    Niye 4 5 yıl ailenin eline bakmak zorundasın okurken çalışamaz mısın?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam alt devreniz gelince rahatlarsınız iş yükü olarak ama

    Mesleği sevmiyorsanız yapacak bir şey yok ozaman özel sektörde çalışın daha iyi para için yapılacak bir meslek değil polislik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabırlı olup görmezden gel. Uslubunca hakkını ara.
    Kimileri şerefiyle bazi şerefsizler de böyle hayat sürmekten zevk alır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egitim hakkı nasıl yok, sen önce meslegin sana imkanları tam anlamıyla ögren. Daha gecenlerde Rize Emniyet Mudurunu vurmadi mi polis memuru? Adam universiteye yakin bir yere istemis tayinini hatta ama sıkıntı olmus en son cekip vurdu iste. Hakkın var ama oldukca zorlanacaksın iyice arastir. Bana kalırsa herkesin gectigi donemlerden geciyorsun 1-2 sene disini sık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi striker27 -- 23 Aralık 2018; 16:47:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sakın bırakma görevini tamam psikolojik olarak etkileniyorsun falan ama emin ol geçer ve zamanı gelir iyiki bırakmamışım diyeceksin. Piyasa zaten bitik sabır et biraz elbet düzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlette de kabahat var.20 yaşında görmemiş geçirmemiş çocuğu polis yaparsan baskıyı kaldıramaz..sen şu an baskıyla mücadele edemiyorsun. amirinin sana ana avrat sövdüğünü sanmıyorum.ne diyorsa yap,emredin amirim, başüstüne amirim...olay bu,ben de memurum,hepimizin başından geçti bunlar.28 yaşında askere gittim,işleyiş saçma geldi yüzbaşıya az bi iki cart curt yaptım 2 defa kafa kafaya geldik tokat attı bana or... çocuğu. ben de ona küfür ettim..sonuç gerginlik ve gerilimli günler..zindan etti bana asker ocağını..

    Boş ver genç arkadaşım,hep böyle gitmez gitmeyecek..işini mükemmel yap,gerisi düzelecektir.istifayı da çıkar aklından bak ailen de sıkışıkmış zaten,daha fazla kasma insanları,yap işini al 4.5k maaşını.biriktir,yarın bi gün tayin çıkar gidersin, sana takılan amir gider..olur gider yani..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluminense -- 23 Aralık 2018; 17:0:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayin şansın varsa onu dene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz sabret sonra nüfusa ya da başka memurluğa geçmek için başvur. Bizim burda var pomem mezunu nüfus memuru. O da bıkmıştı amirlerinin saçmalıklarından. Şimdi rahat 3-5 kişi çalışıyolar bi odada. Baskı yok sıkıntı yok. Biraz sabret alttan al. Fabrikada bile var böyle şeyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yaş...

    Hocam önünde iki seçeneğin var. 4-5 yıl üniversite okuyacaksın, "hayal ettiğin bir bölümü kazanacaksın". Ya da hayal ettiğin bir işe başlayacaksın, yazılım gibi. Burası önemli. Bunu yapamayacaksan hiç düşünmemelisin bu işi. Sonrasında, iş garantin var mı bunu araştıracaksın. İşi elde ettikten sonra, para da önemli. Şimdiki işinle kıyaslayacaksın. Maaşı az olsun ama mutlu olayım dersen tabi senin alacağın bir karar bu da. Hayal ettiğin bölümü okuyunca, kendi işini mi kurmak istiyorsun, devlet memuru mu olmak istiyorsun yoksa özel sektörde mi çalışmak istiyorsun karar vereceksin.

    Bir de 24-25 yaşına kadar her ay + 4k ( en az, çünkü her sene senin bu işinde maaşına zam gelecek ) kazanacağını düşünürsek 4-5 sene sonunda + 200 bin tl lik olası bir kazançtan olacaksın ( Part time çalışmadığını varsayıyorum ). Ayrıca bu 4-5 sene sonunda, polislikte yükselme ihtimalin de var mı bilmiyorum, varsa bunu da hesaplayacaksın. Bir de devlet memurluğundan olma ihtimalin de var.

    20 yaş çok güzel bir yaş.Sana şunu yapmalısın ya da bunu yapmalısın diyemem. İyi düşünmelisin hocam.




  • Hiyerarşik düzene uymak durumundasın.

    Aksi halde düzene başkaldırmış olursun,bu durum amirlerinin pek hoşuna gitmez.

    4 K aylık alsam,hiç sesimi çıkartmam.

    Ben yanımda çalışan mak.mühendisine vermiyorum o parayı



    Selam ve dua ile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadrocu dayılar yapar öyle şeyler. Sen onları uyar. Önünde iki seçenek olur ya seni sürerler(gittiğin yerde iyi insanlarla karşılaşırsın) ya da bir daha sana bulaşmazlar. Yasal haklarını iyi bil oku. Etk bil. Memur haklarını bil. İdari mahkemenin yolunu bil mesela. Herkese abi dayı çekme. Sınırını koru. Her işi yaparım deme karşılıklı de. Sana bi abi tavsiyesi; kimseye eyvallah Demez işini yaparsan zaten sana bulaşamazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.