Şimdi Ara

2002 Fiat Doblo 1.9 JTD obd2 Bağlantısı!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Doblo için elm327 obd2 cihazı almak istiyordum fakat hiçbir yerde uyumlu olup olmadığı bilgisini, hangi protokolu desteklediğini bulamadım. Ekstra renkli bağlantı kablolarından alınması gerektiğini yazanlar olmuş ama ABS beyni veya can hattına bağlanmak için ekstra işler için gerekebilir. Standart bağlantıda gerek kalmadı bu ara kablolara. Bu yüzden eski model Doblo kullanıcılarını bilgilendirmek istedim.
    Her yerde dizel modellerin Obd2 bağlantısını 2003 sonrası desteklendiği yazıyor. Anladığım kadarıyla o tarihte zorunlu olmuş ama 2003'ten önceki araçlarda da desteği varsa beyine bağlantı kurabilirsiniz bence. Ben 2002 Doblo 1.9 JTD'ye Fiat Multiecuscan ile bilgisayardan bağlandım. 7 adet arıza çıktı, arıza ışığı yakan çekiş düşüklugune sebep olduğunu düşündüğüm arizayla başladım. Sadece iki android uygulaması denedim ama bağlanmadı, henüz başka uygulama deneme fırsatım olmadı. Bilgisayardan sorunsuz baglanabiliyorum. Androidte çalışan uygulama olursa yine paylaşırım sizlerle.
    Aldığım cihaz Elm327 v1.5 obd2 bluetoothlu versiyon, şu mavi olanlardan. İsteyen olursa aldığım yeri yazarım tabi yasak değilse.
    Yine burada araçtaki arızaların çözümleri hakkında konusabiliriz. Şimdilik bu kadar. Umarım faydalı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza283 -- 2 Ağustos 2019; 17:46:41 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.