Şimdi Ara

Astra Enjoy 1.6 Plus Alınır Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Astra Enjoy 1.6 Plusalmayı düşünüyoruz buraya tıklayarak arabayı gorebılırsınız opel yetkılı servıste calısan kuzanımden alacagız 32.000 lira gıbı bı fiyat soyledi 2012 model 10.000 km benzınlı temız kullanır bılırım ama burada sıze soracagım soru bu araba alınır mı kronık sorunları var mı ? Forumda bir kişi sol kapıdan ses aldıgını soyledi 40-100 km arasında çok rahatsız ettıgını soyluyordu hepsındemı gecerlı bu sorun yoksa bazen mı oluyor ? İlk başlarda jetta almayı düşünüyorduk sonralardan opele dönmeye başladık jettaya göre iyi midir bu araç ? 1.6 TDi comfortline ~2007 görüşlerinizi alabilir miyim acaba pişman olur muyuz aldığımıza şimdi ki kulladığımız araç Fiat Marea 1.6 en fullu 2001 model ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telvis -- 7 Ocak 2014; 11:40:39 >







  • Aracı sıfır olarak Nisan 2013'te 39.750 TL'ye satın aldım. Şu anda 5600 km civarında, arada bir servise yağ-su-lastik havası baktırmak için gidiyorum ve sorunsuz şekilde sürmeye devam ediyorum.
    Bahsettiğiniz araç 2012 model olmasına rağmen 10000 km bana az geldi. Tanıdık da olsa, motoru kontrol ettirmenizi öneririm.

    Bunlar dışında, aracın konforu olarak hiç bir şikayetim yok. Orta sertlikte süspansiyona sahip ve yol tutuşu bir şehiriçi aracına göre fazla iyi. Kayma eğilimi yok, motor güçlü ve beklentiyi karşılıyor. Belirtilen rüzgar sesini yüksek hızlarda almadım, aksine motorun güzel homurtusunu ve aracın atağını hissedebiliyorsunuz.

    İkinci el piyasası hakkında bilgim yok, bu bakımdan size yorum olarak katkıda bulunamayacağım ama kullanışlılık ve tercih olarak isabetli bir karar verebileceğinizi söyleyebilirim. Diğer modellerle karşılaştırmada bulunurken, donanım ve fiyat faktörüne dikkat etmenizi öneririm.
    Alırsanız şimdiden hayırlı olsun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cliffsalih -- 8 Ocak 2014; 17:53:47 >




  • cliffsalih kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim km doğru az değil biraz araştırınca arabanın on kaputu, sağ ve sol çamurlukları değişmiş ondan fiyatı aza indirmiş önden darbe yemiş bizde vazgeçtik o araçtan diğer araçlarla kıyaslarken gerçekten bu araç maddi yönden çok çok önde ama daha önce opele binmedigimiz için terettüddeyiz iyice araştırıp karar vereceğiz artık tekrardan teşekkürler ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.