Şimdi Ara

2004 1,3 CDTI Easytronic Enjoy ne kadar eder?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    2004 Eylül ruhsat tarihli Corsa 1,3 CDTI Easytronic Enjoy paket bir aracım var. Sanırım bunların da ek donanım versiyonları falan var, benimkisi 15" aliminyum jant olan model. çoğunlukla 14 galiba bu modeller.

    Velhasılı, büyük bir araba alma niyetim varken, sürekli gittiğim serviste çalışan ustalardan biri arabama talip oldu. Arabanın bütün bakımlarını kendi yaptığı için ne var ne yok biliyor, ustaya göstermeyecem yani :)

    Arabada kaza yok, ufak bir sürtmeden dolayı arka tampon ve bagaj kapağı boyandı. Onun hairicinde çarpma, değişen, boya vs yok. Aracın tüm bakımları zamanında yapıldı. Bu arabaların en masraflı bakımları olan Volan/ Baskı/ balata ve zincir (triger) değişmleri yapıldı. 4 adet 5-10 bin aralığında yeni Conti Premimium contact 2 lastik mevcut. Bu arada araba yuvarlak hesap 150 bin km de şu an. Ama arabam halen dipdiri görünümlü bir araçtır...

    Sizce bu araca ne istemeliyim? Nette 18 bin ile 21 000 arası fiyatlar var. Kim neye göre biçiyor bilmiyorum ama fiyatlar böyle. Bana da 18-19 bin gibi gitmesi normal geliyor ama, size de bir sorayım dedim.

    Yardımlarınız için teşekkür ederim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytepire -- 4 Ağustos 2010; 16:10:50 >







  • ya bu mesajı yanlış yere attım galiba??

    Yöneticilerimiz Corsa forumuna taşıyabilirler mi?
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.