Şimdi Ara

2006 hyundai accent era 1.5 crdi nasıldır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun Aleyküm.

    Arkadaşlar bu başlıkta belirttiğim araç piyasası nedir ve satışı nasıldır,-piyasası varmıdır-, parça, yakıt, konfor, güvenlik yani sizden genel düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Böyle bir araç buldum almak istiyorum tabii ki araştırma yapmadan bir bilene sormadan bir şey yapmak istemedim.Sizin değerli ve özel görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

    Galerici değilim, binmek için alacağım :)

    Bu arada belirtmek istediğim diğer özellikleri;

    bel altı boyalı(nerelerde boya var, bel altı hangi kısımlar bilmiyorum,çünkü aracı gidip yakından incelemedim)

    km 260000

    motor gücü 110 hp

    klimalı

    ön düzen sıfır(radyatör,triger ve enjektörler)




  • Aleykümselam; aynı aracın 2008 modeli var bizde. (1.5 CRDI VGT motorlu dizel) yakıtı kokluyor desem yeridir. 50 TL'lik mazota 150 km yapıyorum. Klimalı, abs'li aynı zamanda oldukça da atak bir araç. Normalde 2016 Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Elite Plus 4x4 kullanıcısıyım. Bu aracı yakıtından dolayı işe gelip gitmek için almıştım. Araç 318.250 km'de ve daha motoruna anahtar değmemiş. Aldığım kişi de bakımlarını hiç aksatmadan yaptırmış, ben de düzenli olarak bakımlarını yaptırıyorum zaten. Şuan için bir sıkıntı yok. Tavsiye ederim. Bakımlı ve temiz bir era sizi üzmeyecektir. Parça konusunda da içiniz rahat olsun, hem ustası hem parçası bol bir araç. Aynı zamanda fiyatları gayet uygun. Konfor konusunda ise yine verdiğiniz paranın hakkını alacağınızı düşünüyorum, özellikle de çukur ve tümseklerden geçerken neredeyse hissettirmiyor o kadar yumuşak bir süspansiyon sistemi var. İç mekanı gayet ferah bence, içeride rahatsız edici bir trim sesi daha duymadım. İkincielde de gayet rahat giden bir araç olduğunu düşünüyorum. Güvenlik konusunda ise mümkün mertebe ABS'li olan versiyonunu tercih etmeniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreglry -- 30 Kasım 2020; 11:46:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emreglry

    Aleykümselam; aynı aracın 2008 modeli var bizde. (1.5 CRDI VGT motorlu dizel) yakıtı kokluyor desem yeridir. 50 TL'lik mazota 150 km yapıyorum. Klimalı, abs'li aynı zamanda oldukça da atak bir araç. Normalde 2016 Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Elite Plus 4x4 kullanıcısıyım. Bu aracı yakıtından dolayı işe gelip gitmek için almıştım. Araç 318.250 km'de ve daha motoruna anahtar değmemiş. Aldığım kişi de bakımlarını hiç aksatmadan yaptırmış, ben de düzenli olarak bakımlarını yaptırıyorum zaten. Şuan için bir sıkıntı yok. Tavsiye ederim. Bakımlı ve temiz bir era sizi üzmeyecektir. Parça konusunda da içiniz rahat olsun, hem ustası hem parçası bol bir araç. Aynı zamanda fiyatları gayet uygun. Konfor konusunda ise yine verdiğiniz paranın hakkını alacağınızı düşünüyorum, özellikle de çukur ve tümseklerden geçerken neredeyse hissettirmiyor o kadar yumuşak bir süspansiyon sistemi var. İç mekanı gayet ferah bence, içeride rahatsız edici bir trim sesi daha duymadım. İkincielde de gayet rahat giden bir araç olduğunu düşünüyorum. Güvenlik konusunda ise mümkün mertebe ABS'li olan versiyonunu tercih etmeniz.

    cevabınızı geç gördüm kusura bakmayın ama çok teşekkür ederim.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.