Şimdi Ara

2010 BMW 320D ALMAK UZEREYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
87.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar , baska forumlarda 116i veya tiguan 4*2 arasında kaldıgımı yazıp sizlerden fikir almıstım. fakat dün bir anda sartlarımızı biraz daha zorlayıp 320d advantage paket almaya karar verdik.. hatta kaporamızı verdik yarın kredi basvurusu yapıyoruz. aracın malıyetı 41200 euro olucak.. son indirimlerle fiyatı bu kadar dusurtebıldım. yanında orjınal bmw paspası , ılk bandrol hediyesi, ilk bakım 25-30 000 km hediyesi , boya koruma pakedi gibi hediyelerle.
    fakat ilk defa bu kadar yuksek rakamlar odeyerek arac alıyoruz. baya bir sınıf atladık yani.. suanki aracım toyota yaristi...
    simdi yinede dusunuyorum bu kadar para vererek bu aracı almakla ıyı yaptımmı acaba diye.. yada bu rakamlara baska bırsey alabılırmıydım diye..
    yorumlarınızı bekliyorum..............



  • hayırlı olsun güzel araç bmw iyidir
  • hayırlı olsun. BMW premium markadır. Tadını çıkarın Sağlıkla, mutlulukla ve keyifle uzun yıllar kullanın aracınızı
  • imkanınız varken bu kadar güzel bir aracı kaçırmayın.

    şimdiden hayırlı olsun, hayat bu belki ilerde daha iyisine belki daha kötüsüne binersiniz. keyfini sürün alınabilecek en mantıklı premium araçlardan birini almak üzeresiniz, kazasız belasız sürüşler
  • Şimdiden hayırlı uğurlu olsun,bize de nasip olsun inş
  • Hayırlı olsun...
  • 90 milyar güzel para.4x4 bişeyler de alınabilirdi ama tercih meselesi.hayırlı olsun.
  • Az da olsa arazi şartlarında kullanmayacaksanız iyi ki 4*4 almamışsınız, ne gerek var koca araçlarla şehir içinde çile çekmeye, bence gayet yerinde bir seçim yapmışsınız, memnun kalmayacağınızı sanmıyorum. Şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın.
  • Prius alsaydın o paraya






    Hayırlı olsun güle güle kullan arkadaşım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozbi

    merhaba arkadaslar , baska forumlarda 116i veya tiguan 4*2 arasında kaldıgımı yazıp sizlerden fikir almıstım. fakat dün bir anda sartlarımızı biraz daha zorlayıp 320d advantage paket almaya karar verdik.. hatta kaporamızı verdik yarın kredi basvurusu yapıyoruz. aracın malıyetı 41200 euro olucak.. son indirimlerle fiyatı bu kadar dusurtebıldım. yanında orjınal bmw paspası , ılk bandrol hediyesi, ilk bakım 25-30 000 km hediyesi , boya koruma pakedi gibi hediyelerle.
    fakat ilk defa bu kadar yuksek rakamlar odeyerek arac alıyoruz. baya bir sınıf atladık yani.. suanki aracım toyota yaristi...
    simdi yinede dusunuyorum bu kadar para vererek bu aracı almakla ıyı yaptımmı acaba diye.. yada bu rakamlara baska bırsey alabılırmıydım diye..
    yorumlarınızı bekliyorum..............


    C180 en üst donanımlısı+ Cam tavan pazarlıkla 43,000 €uro kadar inmiştiler.
    Bakmanda fayda vardı. Bmv nin ön konsolu pek hoşuma gitmiyor doğrusu.




  • Hayırlı olsun, şimdiden kazasız belasız sürüşler dilerim..
  • 1.16'dan vazgeçtiğinize sevindim desem yeridir.Hakikaten de alınası bir model değil.

    Güle güle kullanın,güzel tercih.Elbet bir gün BMW alacağım ben de.
  • çok tesekkur ederim arkadaslar , evet 4*4 lere bakmıstım bir ara ama sanırım boyle bir arabayı daha kendi tarzıma yakın hissettim. yol tutusu , hızlanması falan bayaa iyi, cok fazla arazi sartlarında kullandıgım soylenemez. daha cok istanbul izmit arası gidip geliyorum. jeep tarzı bisey alsaydımda yine normal yollarda kullanıcaktım % 90. ,,, arada bir kartepeye cıkıyorum ama oranında yolları full asfalt sonucta ..

    bu arada hepinizin gonlundeki araca binmesini temenni ediyorum.. kazasız belasız.......
  • mercedes ide dusunmustum ama yakıt tuketimi direk vazgecmeme sebep oldu. birde mercedes daha bir agır geliyo bana hep, bmw yi mercedes e gore kendime daha yakın buluyorum.. bu arada evet 320 nin ic tasarımı biraz sade , ama bu sadelik pek rahatsız etmiyo beni.
  • Şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  • 10 numara araç almışsın hiç aklın bulanmasın , doya doya kazasız belasız bin . Hayırlı olsun kardeş.
  • güle güle kullanın
  • hayırlı olsun ama altınızda araç varken kredi alıp yeni bir araç almak aceleci bir davranış gibi geldi bana.Krediye karşı biraz önyargılıyım
  • alakasız mesaj:
    konut fiyatları dibi bulma yolunda emin adımlarla gidiyor, 42.ooo€(kredili üstelik) istanbul haricinde 4+1 daire fiyatı sıfır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozbi

    mercedes ide dusunmustum ama yakıt tuketimi direk vazgecmeme sebep oldu. birde mercedes daha bir agır geliyo bana hep, bmw yi mercedes e gore kendime daha yakın buluyorum.. bu arada evet 320 nin ic tasarımı biraz sade , ama bu sadelik pek rahatsız etmiyo beni.


    arkadaşım hayırlı olsun bende 4 ay kadar önce 2010 520d aldım bu ilk bmw aracım.
    aldığın 320d eğer 177 bg ise motorlar aynı.
    sana fikir olarak söylemek gerekirse;
    -bu motorun yakıt tüketimi beni sürekli şaşırtıyor.ekonomi yapmam pek, genelde uzun yolda boş yolda basarım.ona ragmen mesela 120 km lik şehir arası yolda gidiş dönüş ve şehir içi kullanım toplam 300 km yoldan eve geldiğimde ekranda 5litre/100km yazıyordu
    şimdiye kadar 240km/s e kadar bastım deneme amaçlı ama genelde kullanım aralığım içinde en fazla 180km/s hıza çıkarım o da acelem var ve yol müsait olduğunda kısa bir süre için.acelem yok yol boş ise en fazla 140km/s
    -bu motor ve beygir ikilisi rampa çıkışlarda sollamalarda en çok işe yarayan,bu olayı çok kısa sürede halletmeni sağlar.bu hızlara artık 1600cc araçlarda çıkabiliyor.bu araba ile sadece daha istikrarlı kararlı bir performans ve güvenlik saglıyor.
    -0-100 hızlanma mükemmel ışıklarda kalkışta ibreyi kontrol etmek gerekiyor.
    -sürüş çok keyifli kesinlikle yormuyor yol tutuş kuru asfaltta 10 üzerinden 9. 10 vermememin sebebi 10 verecek hızlarda girmedim henüz.Dalgınlıkla girer de yaşıyor olursam onu da yazarım zaten ıslak,karlı,buzlanmalı,mucurlu yolda çok fazla deneme imkanım olmadı.
    -motor sesi rolantide dinlersen sessizlikte duyarsın ama yalıtım çok iyi.
    -joystick vites gerçekten mükemmel tasarlanmış.p konumuna almak için vitesin üzerindeki düğmeye hafif bir dokunuş yeterli.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.