Şimdi Ara

2010 BMW 320D ALMAK UZEREYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
87.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BMW , tarzdir ve başlarda verdiğiniz paraya kıydığınızı düşünsenizde o fikri belli bir süre sonra aklinizdan siler.Yerinde bir tercih
  • Güzel secim hayirli olsun gule gule kullanin guzel bi arac sectiniz kesinlikle pisman olucaginiz bi arac degildir..
  • Gönlünce kazasız belasız binersin inşallah.. Seçimin gayet mantıklı bence
  • evet aynı motorlara sahip araclar 2000 motor 177 beygir.:) test surusu zaten karar vermemde en etkılı neden oldu.. gercekten gidisi yol tutusu surus keyfi falan cok guzel.. bazılarına gore ıcı bıraz fazla sade bir tasarıma sahip, duyuyorum hep bunu dile getırenleri , ancak bu sade tasarım benı rahatsız etmıyor daha minimal bir tarzı var bence , fakat tabiiki aynı aracın luxury donanım pakedınde lcd ekranlı konsol ve artı donanımlar var.. ama fiyat bayaa bir fark ediyor , maalesefki bmw de her donanım ıcın bir hayli extra oduyorsunuz , kii ben bunları acıkcası cokta olmazsa olmaz bulmuyorum.

    altımda arac varken kredi ile bunu almama gelınce esim yaris e el koymustu maalesef :)) bir suredir 2. aracın ihtiyacını duyuyorduk , kendisi avukat ve birhayli yogun , araca ihtiyacı var ve ben ortada kalıyordum , bu sebepten basladık bir arac bakmaya. Nissan qasqai ile basladık toyota auris , subaru forester , rav 4 , ford focus , alfa mito , tiguan , bmw 116 , mercedes c 180 e kadar birbirinden alakasız bircok araba baktık.. ama sonucunda bir anda 320d ye karar verdik.. normal fiyatının birhaylı altında alıcak olmamızda karar vermemızde etkılı oldu. yanlıs hatırlamıyorsam suankı 320 kampanyası ıle normal fiyatından 10000 euro civarında aşagıya alıyoruz..




  • Öncelikle hayırlı olsun .
    Aldığınız tam fiyat nedir ? birde bu genel indirim mi yoksa size özel mi ?
  • yok suanda 320 lerde indirm var.. BMW , Mercedes in C serisinde yaptıgı indirimden sonra gitti bu indirime.Biz 320d advantage alıyoruz normal fiyatı 50000 euro civarı bısey sanırım yada cok az daha fazla da olabılır. bu kampanyayla 43500 e dusmusler bir surelıgıne.. kampanya fıyatındanda bıze 41200 e kadar dustuler..
  • güzel tercih
  • Hayırlı uğurlu olsun Güzel bir tercih olmuş
  • evet sizinde yorumlarınızla simdi daha bir emin oldum tercihimin dogru oldugundan... herkese cok tesekkur ederim , bir terslik cıkmaz alırsak aracı yorum yazıcam en kısa zamanda...
  • Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Gayet güzel bir seçim yapmışsınız.
    Aracı aldığınızda yine forumla paylaşırsınız sanıyorum ve bu konuda size 5 farklı boyutta, 5 tavsiyede bulunacağım;



    fotoğraf ekleme!
    fotoğraf ekleme!
    fotoğraf ekleme!
    fotoğraf ekleme!
    fotoğraf ekleme!

  • en kısa zamanda
    enn kısa zamanda
    ennn kısa zamanda
    ennnn kısa zamanda
    ennnnn kısa zamanda [simage]
  • Uyarmadı deme bak
  • birde sunroof kafama bayaa takılıyo , olabılecek dıger extra donanımlar cok onemlı degıl benım ıcın ama sunroof olsa ıyı olurdu ama 2000 euro sunroof farkı.. 4000 lırayı geciyo bu farkı sunroof u ne kadar seviyor olsamda odeyemıycegım suanda..
  • Alfa 159 JTD Distinctive Plus Qtronic gibi bir araba varken hayatta bakmazdım BMW'nin yüzüne. Hem de resmi fiyatı 39500 € Koçailem indirimin varsa %8 indirim yapıyorlar, biraz da kendileri indirse 35bin € gibi bir paraya inanılmaz bir araba almış oluyorsun. Yol tutuşunun 3.20D'den daha iyi olduğu testle ispatlanmış bir araç ve ön konsolu da abartı sade değil BMW gibi. Memlekette herkes adı çıkmış bir kere salça oluyor BMW'ye, Alfa 159 almış olsaydınız eğer hem daha karakterli, hem daha özel hem de fiyat performansı daha yüksek bir araç almış olurdunuz. D sınıfında fiyat performası tartışmasız en iyi araba Alfa 159'dur kanımca. Gene de hayırlı olsun aracınız.
  • Çok güzel tercih, hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

    Edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apia -- 14 Aralık 2009; 4:49:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozbi

    merhaba arkadaslar , baska forumlarda 116i veya tiguan 4*2 arasında kaldıgımı yazıp sizlerden fikir almıstım. fakat dün bir anda sartlarımızı biraz daha zorlayıp 320d advantage paket almaya karar verdik.. hatta kaporamızı verdik yarın kredi basvurusu yapıyoruz. aracın malıyetı 41200 euro olucak.. son indirimlerle fiyatı bu kadar dusurtebıldım. yanında orjınal bmw paspası , ılk bandrol hediyesi, ilk bakım 25-30 000 km hediyesi , boya koruma pakedi gibi hediyelerle.
    fakat ilk defa bu kadar yuksek rakamlar odeyerek arac alıyoruz. baya bir sınıf atladık yani.. suanki aracım toyota yaristi...
    simdi yinede dusunuyorum bu kadar para vererek bu aracı almakla ıyı yaptımmı acaba diye.. yada bu rakamlara baska bırsey alabılırmıydım diye..
    yorumlarınızı bekliyorum..............

    Öncelikle hayırlı olsun,320d güzel seçim
    İmkanın varsa comfort al diye düşünmüştüm ama çok fiyat farkı varmış

    ADVANTAGE PAKET 2250,00 EU


    SPOR deri DİREKSİYON

    HMJ/V KOLLU,STİL 360,16"

    SİGARA DONANIMI

    PARK MESAFE KONTROL/ARKA

    OTOMATİK KLİMA

    RADYO/BMW PROFESSIONAL CD

    CD CHANGER HAZIRLIĞI



    COMFORT PAKET 4250,00 EU


    SPOR DERİ DİREKSİYON

    HMJ/YILDIZ KOLLU,STİL 283,16"

    KATLANIR DIŞ AYNALAR

    DIŞ CHROME-LINE

    ELEKTRİKLİ ARKA CAM PERDESİ

    SİGARA DONANIMI

    PARLAK SİYAH İÇ KAPLAMA

    FAR YIKAMA SİSTEMİ

    PARK MESAFE KONTROL/ARKA

    BI-XENON FARLAR

    OTOMATİK KLİMA

    RADYO/BMW PROFESSIONAL CD

    CD CHANGER HAZIRLIĞI




  • Güzel tercih, hayırlı olsun. Arkadan itiş sürüş tecrübeniz varmı bilmiyorum ancak alışana kadar dsc (bmw'deki esp) kapatmamanızı tavsiye ederim. Yüksek tork ile arabanın arkası ciddi şekilde hareketli, özellikle ıslakta veya tam gazda. Alıştıktan sonra keyif için dtc ile kullanabilirsiniz.
  • bizede hayırlı olsun demek düşer artık güle güle kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileklerimle içinde yaşadığımız dünya o kadar faniki bugün varız yarın yokuz bunun ne zaman olacağını bilmiyoruz bile onun için verdiğiniz paraya değer bence hemde fazlasıyla
  • Öncelikle hayırlı olsun.Aynı model araca bende sahibim.c180 ile değil c220 cdi ile kıyas kabul eder 3.20d (onunlada 0-100 konusunda 1sn kadar daha üstündür bmw) o yüzden yukarıdaki gelen öneriyi önceliğiniz aracınızın daha hızlı ivmelenmesi ise boşverin.

    Not:Ön konsollar tamamen farklı olduğu için iç mekan hakkında yorum yapamıyorum.

    Eğer ki titiz bir kullanıcı iseniz birkaç da önerim olacak;

    *Teslim alırken aracın tanıtım kısmında anlatmaları muhtemel ancak her ihtimale karşı ilk 250km gerekmedikçe sert frenden kaçının.

    *İlk 2.000km ani hızlanmalar yapmayın."Ezerek" hızlanın.Yarisden sonra bu aracı denemek isteyebilirsiniz ama sabredin.

    *Her ne kadar Bmw almış olsanızda mekanik aksamın birbirine uyum sağlaması için bencede ilk 2.000km yapılması gereken bu.

    *3M den aynı paketi bize de hediye ettiler.Çok bel bağlamayın ekstra birşey yapılmıyor,zaten sıfır araç.Cila atıp kurutulması bekleniyor.

    Son olarak "ilk bakım 25-30 000 km hediyesi" kısmını tam anlayamadım.Aracınızın ilk bakımı 15.000 de olacak,bahsi geçen hediye 15.000 bakımı + 30.000 bakımımı ve neleri kapsıyor?Bilgilendirirseniz sevinirim.




  • Hayırlı olsun... Süper bir araç, 5 dakika kadar test edebilmiştim ve çok hoşuma gitmişti. Yaristen sonra 320d insanı yolda trafik canavarı yapabilir aman dikkat:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.