Şimdi Ara

2010 SUBARU FORESTER DIZEL ACIIL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
9.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aslında ben de tüm açılardan düşünüldüğünde allfrone'a katılıyorum. 5 yıl boyunca araba taksiti ödenmez. Ev falan olsa anlarım.

    2.el 3,20 d düşünmez misiniz?
  • Bana biraz hayal gibi geliyor.Ortada peşinat yok siz 320d den bahsediyorsunuz.
  • Ama bu passat in fiyati 4*4 panoramik tavanli tiguan kadar nerdeyse?? Boyle birseydense (yukardaki passat) tiguan daha iyi degilmi??
    Birde benim yasim 30 , passat sanki biraz daha 45-50 yas icinmis gibi..
    tiguan istiyo aslinda esim 66.000 tl , foresterdan 16.000 daha ucuz .. Ama forumlarda okudum ilk basta begenmistim o ciykk sesinden sikayet etmis bircok kisi.. Birde benzinli 1.4 150hp tuketimi cok olur diye dusundum ve istememeye basladim.. Forester sonra alternatif olarak cikti ...
  • Yok hayal degil 320d nin %80 ine kredimiz onaylandi.. Ustunude tamamlayabiliriz.. Aylik odemeleri yapabiliriz hatta belki ara odemelerle kisa zamanda.. Baska bir borcumuz yok oyle agir bir giderimizde yok, evde kira degil , o yuzden hayal degil yani..:)

    sadece karar veremedik dedigim gibi esim oyle bir arac istiyor , birde aradaki 10.000 tl farki koz olarak kullanmaya basladi simdi:))

    birde alicagimiz hangisi olursa olsun en az 5-6 sene kullanicaz o yuzden acaba forester in 2. El deki kaybini dusunmemelimiyim??
    Bu arada bmw nin servis ve parca masraflarinida suan itibari ile koz olarak kullanmaya basladi :)))
    hadi yardiiim :(((
  • 3.20d sw alınabilir. forester 2.0 boxer dizelde iyidir. yol tutuşunun normal bine araçlara çok çok yakın olduğu söyleniyor. bunun en önemli nedeni ise boxer dizelin ağırlık merkezinin aşağıda olması.
  • Subaru dusundugunuz bir markaysa; Legacy Outback 2.0 TD dusunebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozbi

    Ama bu passat in fiyati 4*4 panoramik tavanli tiguan kadar nerdeyse?? Boyle birseydense (yukardaki passat) tiguan daha iyi degilmi??
    Birde benim yasim 30 , passat sanki biraz daha 45-50 yas icinmis gibi..
    tiguan istiyo aslinda esim 66.000 tl , foresterdan 16.000 daha ucuz .. Ama forumlarda okudum ilk basta begenmistim o ciykk sesinden sikayet etmis bircok kisi.. Birde benzinli 1.4 150hp tuketimi cok olur diye dusundum ve istememeye basladim.. Forester sonra alternatif olarak cikti ...

    Arkadaşımda var Tiguan 1.4 TSI. 7 aydır biniyor, hiç bir ses yok araçta. Her bindiğimde sessizliğine hayran kalıyorum. Ne tür bir ciyaklamaymış merak ettim doğrusu . Bir de Forester'e bakmışsınız, CR-V'ye bakmadınız mı?




  • Evet iste subaru ya tiguan dan daha yakin olmamin sebebi esim istiyi diye gidip baktik, aslinda laf olsun diye bakiyodum:)) ama performansi cok hosuma gitti,, hatta yeni yagmur basliyodu o anda test ederken viraja islak zeminde bayaa bi hizli girdim araba direk yola yapisiyo ve frene basinca one dogru atmiyo seni degisik yani cok hosuma gitti , motor seside dizel gibi diil ama farkli guzel bir sesi var..

    Beni dusunduren sadece ic malzemeler sert plastik cogu yerinde , ve gostergeler falan biraz basit gibi oyle olmasa hemen bugun ok diycem ama beni kararsizliga iten bu iste.. Gerci 320d nin ic tasarimida bayaaa bir sade bisey yok oyle cok ama sert plastik degil ve kaliteli duruyo sonucta.. Yada PSİKOLOJİK bana daha iyi gibi geliyoo :)))
    bu yolun sonu timarhanede bitecek sanirim :)):((:)))))
  • Grand Scenic, Grand Picasso veya Megane SW dizel olanları düşünmezmisiniz?
    amaca yönelik düşünürseniz hem üzülmez hem de istediklerinizi sığdrabilirsiniz...
  • %80 kredinin çıkması sorun değil.Gelirin iyiyse veya bi mal varlığını gösterirsin bankada kendini güvenceye alınca verir krediyi.

    Ödeme Planı Hesaplama

    Taksit Tutarı: 2.412,68
    Geri Ödenecek Toplam Tutar: 144.760,94
    Faiz Oranı(%): 1.49

    ÖDEME PLANI
    TARİH TAKSİT ANAPARA FAİZ KKDF BSMV KALAN ANAPARA
    1 18/01/2010 2.412,68 870,53 1.341,00 134,10 67,05 89.129,47


    60 ay boyunca 2400 tl ödemek ne kadar mantıklı.

    ayrıca 90 bini 144 bin olarak ödeyeceksiniz!




    Gidin bari focsu falan alın.Hiç olmazsa faizi çok düşük araba ucuz.Gerçi beni ilgilendirmez ama sorduğunuz için söylüyorum.Bu şekilde araba alırsanız 2 ay sonra sahibinden.com a ilan vermek zorunda kalırsınız
  • :)) tesekkurler dusundugun icin ama alirsak satmam esim sadece forester daha jeep gibi diye aradaki 10.000 tl yi koz olarak kullaniyor, suanki aracinizida satmiyoruz , satip pesinat yapmadik yani .. Siz farkli oranlarla hesaplamissiniz ayrica %100 une alsak bile bmw de aylik 2200- forester da 1900 gibi oduyoruz..
    Hayat bu suan icin cok riskli bir durum degil bu sartlar bizim icin.. Baktik cok anormal seyler oldu o zaman satarim tabii :)))
  • hocam subaru 2. elde çok zarar ettirir, insanlık hali ne olacağını bilemezsin gün gelir arabayı satman gerekir.subarunun sti haric bütün modelleri 2. elde zarar ettirir.

    45-50 milyar arası skoda superb'ler var onlara bakabilirsin, devasa bir arabadır, arka koltuk diz mesafesi bmw 3 serisini ikiyle katlar üçe böler, 1.4 tsi motoruda var hem az yakar hemde tatminkar performans sunar.en full'ünü alırsan donanım olarakta sıkıntı çekmezsin.

    vw tiguanda iyi bir seçim bana göre, hernekadar gerçek bir jip olmasada 2. elde çok değer kaybettirmez.


    subarular çok çok kaliteli üretimler ama hem ağır hemde motor hacimleri büyük olduğundan bizim ülkeye pek gitmiyorlar, daha çok amerika için üretilmiş gibiler.
  • yeni freelander ın fiyatı nedir ?
  • Subaru dizeli param olsa alırım. Tiguan'dan çok daha güzel görünüyor.
  • Hiç peşinat verecek durumunuz yok ve 90.000 TL lik kredi yükünün altına giriyorsunuz. İyi cesaret doğrusu. Ben olsam yarisi satardım. Mesela yine Toyota ile devam etmek isterseniz, RAV4 Dizel 2.2 D-4D Extra 86,100 olabilir. Bir an önce karar vermeniz dileği ile :)
  • simdi toyota dan fiyat aldım RAV4 Dizel 2.2 D-4D Extra yı 82 ye bıraktılar.. subaru forester ıle aynı rakam yani.:) rav4 dahamı iyidir acaba... 2.2 motor rav4 , hıc ınceleme fırsatım olmadı sadece telefonla konustuk bıraz once fiyatla ilgili... forester a gore bunu almak daha mantıklı duruyor sanırım.. hem tahmınımce malzeme kalıtesıde daha ıyıdır ??
  • O araç o kadar krediyle alınmaz, kusura bakma hocam. Cebindeki parayı masaya koy, kesene uygun bir şeyler bak derim. Macerayı bankalarla değil, aracınla yaşarsın en azından.
  • 100 bine araba alacak olsam tek arabaya vermem bi az yakan clio corsa vs alırım bide subaru bide 500sec yada sel alırım 3 tane arabam olur daha çok zevk yaşarım
  • 2,2 lt lik aracın MTV si ne kadar?

    Subarı Rav 4 ten daha iyi bir araba.
  • OFF ALLAHIMM NIYE IKIZLER BURCU OLARAK GELDIMKI DUNYAYA !!

    AMA SANIRIM KARAR VERMEK UZEREYIMM FORESTER A YAKLASMAYA BASLADIM ADIM ADIM..:) EGER KARAR VERIR ARACI ALIRSAM BU FORUMDAKI HERKESI BI AKSAM BI YERE DAVET EDICEM HEP BERABER KUTLARIZ :)))
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.