Şimdi Ara

2010 SUBARU FORESTER DIZEL ACIIL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
9.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar, 2010 model dizel forester almayi dusunuyoruz.. Deri koltuklu full olanindan.. 82.500 son fiyat verdiler.. Celik gri rengi olacak, cam filmi, koltuk koruma ve ilk bandrol hediye ediyolar.. Dizel sadece duz vites oldugundan bu manuel sanzuman nasildir sizce subaruda?? Zaten herturlusunu kullaniyorum arabalarin, duz- otomatik fark etmiyo ama arastirdigima gore dizel duz oldugundan cok az geliyormus.. Acaba sorun yaratirmi?? 2. eli zayif diyorlar ama bilemiyorum herhalde 5 yil kullanirim alirsam.. Yorumlarinizi bekliyorum.. ( bu arada ic tasarimi ve teyp kismi pek hosuma gitmedi klima dugmeleri falan))

    yorumlariniiiiz?????



  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozbi

    dizel duz oldugundan cok az geliyormus..


    nasıl yani
  • X1 bak derim o paraya
  • Aynı konudan daha kaç tane daha açmayı düşünüyorsunuz?

    Umarım son konu olur bu.

    iyi forumlar.
  • Senden cok ben umuyorum ama kararsizligimi asamiyorum bir turlu.. :((
  • Kararsızlığınızı aynı konudan 5 tane açarak aşamazsınız ama

    Bir konunuz olsun şimdiki gibi, onu silmeyelim gerekli paylaşımı yapsın üyelerimiz
  • Ayrica X1 mi ?? Nasil yani o paraya X1 mi varmis ??
  • Evet,, su kararsizligimi bi assam baska bisey istemiyorum.. Kafam bi ona kayiyo bi buna.. Alicagimiz aracin toplam tutarinin hepsini kredi ile alicaz.. Bmw 320d alirsak 90 000 subaru alirsak 80.000 alicaz ve 60 ayda odiycez.. Birinin odemesi aylik 2200 (bmw) digerinin 1900 lira olucak. Suanki arabayi satip pesinat yapmiyoruz( dizel yaris ) direk kredi ile.. Esim biraz daha buyuk bi arac istiyo, aslinda tiguan istiyodu ama forumlardan arastirdim orasindan burasindan ses geliyo diye vazgectik ama akli biraz oyle bi aracta kaldi.. Ben bu arada 320d ye yogunlastim ama oda simdi bana tiguan a alternatif olarak forester i cikardi.. Hemde daha ucuz odemelerimiz daha uygun olurda diyor. Ayda 250 lira az odiycez subaruya.. Kafamiz cok ciddi karisik.. Ayrica 40 kg agirliginda labrador cinsi bir kopegimiz var.....
  • Sanirim sizinde kafaniz karisti :)
  • Daha almadan hoşunuza gitmeyen şeyi yazdığınıza göre bence o kadar parayı vermeyin.
  • bence ilk başta kredi olurunuza bakın. bankalar aracın %100'üne kredi verdiklerini hiç duymadım görmedim.
  • Bence Subaruyu alın derim. Her şarta, her yola gelir.
  • Bence öncelikle tam olarak ihtiyacınız ne tür bir araç, onu belirleyin, ardından arkadaşlar mümkün olduğunca yardımcı olur zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apia -- 18 Aralık 2009; 1:32:55 >
  • 3.20 noldu
  • 2. eli zayıf olsa ya da kuvvetli olsa ne yazar? Dediğine göre 120.000 TL ye geliyor araç. Zaten alırken zarardasın.Seneye 50.000 'e satsan 40 kg lık köpek taşımak için 1 senede 70.000 TL harcamış olursun
  • 2. ele yönelin bence yanlış yapıyorsunuz..ayrıca hepsini kredi ile alacaksanız ciddi bir bütçeye sahip olmanız gerek..5 sene sonra satarken inanılmaz bir zararınız olacak bunları göz önüne alın en az değer kaybettirecek bir 2. el seçin bana göre...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozbi

    Evet,, su kararsizligimi bi assam baska bisey istemiyorum.. Kafam bi ona kayiyo bi buna.. Alicagimiz aracin toplam tutarinin hepsini kredi ile alicaz.. Bmw 320d alirsak 90 000 subaru alirsak 80.000 alicaz ve 60 ayda odiycez.. Birinin odemesi aylik 2200 (bmw) digerinin 1900 lira olucak. Suanki arabayi satip pesinat yapmiyoruz( dizel yaris ) direk kredi ile.. Esim biraz daha buyuk bi arac istiyo, aslinda tiguan istiyodu ama forumlardan arastirdim orasindan burasindan ses geliyo diye vazgectik ama akli biraz oyle bi aracta kaldi.. Ben bu arada 320d ye yogunlastim ama oda simdi bana tiguan a alternatif olarak forester i cikardi.. Hemde daha ucuz odemelerimiz daha uygun olurda diyor. Ayda 250 lira az odiycez subaruya.. Kafamiz cok ciddi karisik.. Ayrica 40 kg agirliginda labrador cinsi bir kopegimiz var.....

    40 kilo köpeği 320 ye nasıl sığdıracaktın
    Bu zamanda krediyle bu kadar para verip araba almam,madem forester beğeniyorsun git ikinci el 40-50 arası bir araç al.Benzinli olsun farketmez,kredi farkından,ikinci el farkından nasılsa kat kat çıkar..




  • Arka koltukta oturucak ama daha cok yaris e binecek 40 kg lik kopek.. Krediye gelince bayii proforma faturayi yuksek tutup o rakam uzerinden % 80 almami sagliyor.. Buda asil degerin %100 u yapiyor.. :)
    eski kasa forester tip olarak kotu ama?? Araba alma durumu ihtiyactan cikti esim avukat ve cok yogun , bende arabasiz yapamiyorum ve bu sorun oluyo aramizds.. Haftada 4 gun istanbul-izmit gidip geliyorum. 3 gun calismiyorum o gunlerdede arabayi esime verince evde cakili kaliyorum.. 2. El icime sinmiyor.. Bu forester olsa nasil olurki?? 320 yi esim istemiyoo,, nolucak buyuk bi arabamiz olsun honda civic ten ne farki var bu 320 nin diyo...
  • Eşiniz hagisini istiyosa onu alın o zaman. Tecrübelerle sabittir. Yoksa dırdırdırdır, hele bi de her taksit ödemesinde çıkacak maddi problemler vs. derken arabadan aldığınız tat bunlara gider.

    Bizim hanımdan biliyorum
  • Tavsiyem, arkadaşlarda yazmış, araç bütçenizi bir daha gözden geçirmeniz. Birikmişiniz çoksa bilemem, ancak krediyle alıp satma durumunda daha 1 yılda 40-45 bin tl zarara giriyorsunuz.
    Araca gelirsek, güzel araç, iç hacmi iyi, donanım fena değil, çekiş ve sürüşü klasmanına göre iyi, malzeme kalitesi kötü, yakıt tüketimi mükemmel, şanzımanın kullanımı keyifsiz ve zor (özellikle sıkışık trafikte çok zorlar, 2. el forester dizel satanların neredeyse hepsi bu yüzden satıyor) bir araçtır.
    2. eli ölü değil forester dizelin.
    Tavsiye meselesinde, bütçeden bağımsız olarak 3.20 d'yi forester dizel'e tercih ederim.
    Ancak size tavsiyem bu kadar açılmak yerine 2 eli kuvvetli,daha az zarar ettirecek fiyatı daha uygun d sınıfı araç düşünmeniz. SW türü bir araç düşünürseniz hacim ve köpekle ilgili sorunlarınız aşılır. Misal passat 1.4 tsi dsg exclusive variant (Tabi hazırda araç bulabilirseniz. Biraz araştırmanız gerekecek. 65 bin tl civarında alabilirsiniz)
    Şöyle bir 2. elde düşünebilirsiniz,
    http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=278357
    Çok daha hesaplı olur. Şanzımanı da sizi forester'a göre çok daha az yoracaktır.




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.