Şimdi Ara

2011 Seat Leon 1.6TDI 105hp (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
17.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sayin oquzdag,
    +2 yil garanti icin 1100 TL istediler. Indirim yapiliyormu onda da? Park sensoru taktiricam, on panjuru degistirebilirim ve gosterge kromajlarini alabilirim. Egsoz ucu alicaktim fakat cok pahali geldi, disarida 40 50 liraya cok cok rahat yaparlar. Birde sorum olacak size. Aractaki USB portunun iPhone ile uyumu nasil? Calisiyormu iPhone ile. Hem 3GS ile hem de 4 ile.

    Bir sorum daha olucak. DSG topuzunu degistirebiliyormuyuz? Caddy nin topuzu cok daha guzel. Transporter'in ki de cok hos gozukuyor. Bunlardan birisiyle degistirme imkanimiz var mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eScapeeXc -- 7 Eylül 2011; 13:50:08 >
  • Araci bugun teslim aldim sonunda :) DSG cok iyi. Vites gecisleri sarsintisiz ve hissedilmiyor. Ancak motor sesinden anlasiliyor :) iPhone u denedim, desteklemiyor, sadece sarj ediyor. Oda guzel tabi :) USB'den muzik dinlemek sorunsuz. Park sensoru icin usta yokmus maalesef, izine cikmis, bana denk geldi. Bir daha ki hafta sonu artik :) Gosterge kromaji sonraya kaldi. Egsoz ucunu ise en kisa zamanda, yani yarin yaptiricam :)

    Araci cikartmadan once aksesuar kisminda ki bayan geldi. On camlari arka camlarla esitleyelim dilerseniz dedi. Fiyati ise 200 TL sadece iki cam icin. Bana cok geldi acikcasi, yaptirmadim. Vites topuzunuda sordum servise. Uyusmuyor dediler. Pimleri vs vs uymuyormus. Ama bu isin pesini birakmicam :)

    Simdilik bu kadar :) Leon'la yola devam :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eScapeeXc

    Araci bugun teslim aldim sonunda :) DSG cok iyi. Vites gecisleri sarsintisiz ve hissedilmiyor. Ancak motor sesinden anlasiliyor :) iPhone u denedim, desteklemiyor, sadece sarj ediyor. Oda guzel tabi :) USB'den muzik dinlemek sorunsuz. Park sensoru icin usta yokmus maalesef, izine cikmis, bana denk geldi. Bir daha ki hafta sonu artik :) Gosterge kromaji sonraya kaldi. Egsoz ucunu ise en kisa zamanda, yani yarin yaptiricam :)

    Araci cikartmadan once aksesuar kisminda ki bayan geldi. On camlari arka camlarla esitleyelim dilerseniz dedi. Fiyati ise 200 TL sadece iki cam icin. Bana cok geldi acikcasi, yaptirmadim. Vites topuzunuda sordum servise. Uyusmuyor dediler. Pimleri vs vs uymuyormus. Ama bu isin pesini birakmicam :)

    Simdilik bu kadar :) Leon'la yola devam :)


    hadi bakalım, bence vites topuzu gayet güzel, a6 dada aynısı. her sürüşte iyiki tdi dsg dedirtiyor maşallah...

    ben bagaj havuzu alarka işe başladım,

    krom sol ayak dayanama alıcam,
    leon klübüne beklerim




  • hayirli olsun. Allah kazasiz belasiz bol kilometreler yapmanizi nasip etsin. Performans hakkindaki goruslerinizin yakin takipcisiyiz. Siz zaten biliyorsunuzdur da ben yine de hatirlatmak adina bir daha soyliyim. Seatlarin torku gercekten yuksek degerde oluyor, dolayisiyla iyi ivmeleniyorlar. Aman gaza gelip de motor isinmadan arabayi bagirtmayin. Turbo cok nazik bir donanimdir. Isi termometresi en az 90'i gorsun ondan sonra arabayi saha kaldirin. Tekrardan iyi kullanimlar. Peder bey cark etti bende, senin evinin orada uygun park yeri yok diye. Artik baska bahara. Bu arada dusundum de bu sayfa cok resimsiz kalmis. Hazir 0km bir arac bulmusuz biraz gonul gozumuz acilsin degil mi? Resimler sizden, nazar boncuklari bizden.




  • Ilk defa dizel arac kullaniyorum, ogrenecegim cok sey var :) Araci teslim alirken, yetkili soyle soyledi; araci calistirdiktan sonra hemen hareket etmeyin, 30 sn bekleyin ondan sonra suruse gecin. Dogrumudur arkadaslar? Topuz guzel, dedigim bisey yok ama Caddy ya da Transporter'in topuzlari daha cok hosuma gitti :) Dediginiz gibi aracin ivmelenmesi cok iyi, vites gecisleri arabadan anlayanlar icin hissedilir o da motor sesinden :)Resim eklerim tabi ama simdi degil :) Bildigimiz Leon zaten :) Araca ufak tefek modifikasyonlar yaptiktan sonra eklerim resimleri :) Iyi dilekleriniz icin teskkur ederim arkadaslar, Allah razi olsun.
  • 1 ay önce seat ibiza 1.2 tsi dsg aldım. inanılmaz memnunum. peder de arabadan çok etkilendi. ona da leon 1.6 tdi dsg alacağız haftaya... fiyatlar sizinkiyle aynı. zaten çok fark etmiyor. güle güle kullanın. harika bir araç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eScapeeXc

    Ilk defa dizel arac kullaniyorum, ogrenecegim cok sey var :) Araci teslim alirken, yetkili soyle soyledi; araci calistirdiktan sonra hemen hareket etmeyin, 30 sn bekleyin ondan sonra suruse gecin. Dogrumudur arkadaslar? Topuz guzel, dedigim bisey yok ama Caddy ya da Transporter'in topuzlari daha cok hosuma gitti :) Dediginiz gibi aracin ivmelenmesi cok iyi, vites gecisleri arabadan anlayanlar icin hissedilir o da motor sesinden :)Resim eklerim tabi ama simdi degil :) Bildigimiz Leon zaten :) Araca ufak tefek modifikasyonlar yaptiktan sonra eklerim resimleri :) Iyi dilekleriniz icin teskkur ederim arkadaslar, Allah razi olsun.


    Evet turbo ömrü açısından bana da aynı öneride bulundular. Ben de uyuyorum açıkcası




  • aracınız hayırlı olsun
    ınanınkı hıc pısman olmayacaksınız ve ıyıkı aldım dıyeceksınız.keske ımkanınız cercevesınde soonroflusunu alsaydınız bu cam ıcerıde bır feraflık saglıyor dogrusu.bende sonroflusunu aldım motor ve sanzuman gayet ıyı

    tekrar hayırlı olsun
  • Sayin lohman,
    benim icin soyluyorsaniz eger, ben araci alirken sunrooflu yoktu maalesef. Olsaydi oyle alicaktim. Keyfi bir durum degil yani:) Saglik olsun. Bidaha ki araca insallah.
  • hayırlı olsun
  • Arkadaslar mrb. sorum olucaktı ama cevaplarsanız sevınırım benım 2011 model seat leonum var yanlız sabahları calıstırırken yağ lambası kırımızı oluo sonra sarıya dönüp 3 kez yanıp sönüyo ama dıger lambalarla bırlıkte sönüyo bu normal mı ??
  • konuyu hortlatayım 1.6 TDI CR Style paketinde park sensörü yok mu ? 2. el almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.