Şimdi Ara

2013 Model J kasa Astra Radio kanal gitmesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar

    J kasa Astra 2013 model aracımda aldığımdan beri tümleşik radio cd çalar kısmında bazı kanallarda durduk yere yayın gidiyor TP ye basınca tekrar geliyor. Garanti sürecince ne yaptımsa bir türlü radio kısmındaki bu hatayı gideremediler. Ne de değişim yaptılar. Sorun halen devam ediyor. Aracı çok kullanmıyorum diye üzerinde duramadım ama gerçekten çok bunaltıcı bir durum. Araçta sevdiğim bir müzik çalarken birden yayın gidiyor ve yanımdakiler neden kanalı değiştirdin diyor. Durumu Opel genel müdürlük ve Almanya Fabrikaya da yazdım ama kayda değer bir yaptırım yada sorunumu giderme yönünde bir düzeltme olmadı. Bu kadar basit bir sorunu bile çözemeyen Opelden araç alırken bir kez daha düşünün derim.

    Son olarak benzer sorun yaşayıp çözüm üretebilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim



  • Opel grubunda radyo çekim gücü sıkıntılı. Ben bu tür sorunlarla boğulmamak için Tesla ekran taktırdım. Son derece memnunum. Ve hatta radyoyu kullanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ayni şekilde çözdüm. Opel almanya dahil musteri ilişkileri sorunlu bir firma. Araç satildiktan sonra garantiden hicbir parça değiştirmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.