Şimdi Ara

2013 Seat İbiza Almayı Düşünüyorum (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
4
Favori
61.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sinan3405 kullanıcısına yanıt
    ön dizaynı bence güzel polo fabiada düz ama bu daha sportif hava katmış allah kaza bela vermesin kimseye
  • ben 15 yıldır lpg li araç kullanıcısı olarak ıbıza style 1.4 85 hp aldım alırkende gaz taktırmayı düşünüyordum bayi garanti dışı kaldığını söyledi gaz takıldımı ama kullanım kitapçığında da gaza tam uyumlu olduğunu yazıyor bunu tam anlamadım , aracı alalı 10 gün kadar oldu 450 km de şu an istanbul trafiğinde ortalama yakıt tüketimi ise 7.2 litre bu ana kadar ( daha da düşeceğini umuyorum 2000-3000 km yaptıktan sonra) bir kaç kez denemek için 5000 devire kısa süreli geldim ama ilk aldığımda da denedim araba şu anki gibi gitmiyordu bu gün denedim yine 85 beygire göre bayağı atak durumda daha önce toyota vardı 86 beygir ama buna yetişmesi çok zor gibi tork olayından sanırım
    burada özet olarak gaz taktırmayı düşünüyordum ama taktırmaktan vazgeçtim çünkü yakıt olarak tahiminimden çok iyi çıktı benzine devam bundan sonra gibi görünüyor alacak arkadaşlara tavsiye ederim şu ana kadar memnun olmadığım bir yanını görmedim yıllık ortalama yaptığım km 13000 -15000 km




  • olg1984 O kullanıcısına yanıt
    2006 model 1.4 referange seat ibiza almayı düşünüyorum. araca ilave olarak scrocco jant xenon farlar atiker sıralı sistem (simit tüp) bulunmakta beyaz renkte son derece güzel bir görünümü var aracın km 90.000 20.750 de anlaştık acaba fazlamı??. ayrıca lpg de kelebeğin degişmesi gerektiğini söledi bu ne anlama geliyor bana ne kadar masraf çıkartır.?? aracın bazı kısımlarında 2006 model olan her istanbul arabasında oldugu gibi çizikler mevcut ancak motordan en ufak bi ses duymadım tabi gazdayken haliyle ufak bi ses geliyor normal olarak fiyat size göre nasıldır seata değermi???
  • 2006 model 1.4 referange seat ibiza almayı düşünüyorum. araca ilave olarak scrocco jant xenon farlar atiker sıralı sistem (simit tüp) bulunmakta beyaz renkte son derece güzel bir görünümü var aracın km 90.000 20.750 de anlaştık acaba fazlamı??. ayrıca lpg de kelebeğin degişmesi gerektiğini söledi bu ne anlama geliyor bana ne kadar masraf çıkartır.?? aracın bazı kısımlarında 2006 model olan her istanbul arabasında oldugu gibi çizikler mevcut ancak motordan en ufak bi ses duymadım tabi gazdayken haliyle ufak bi ses geliyor normal olarak fiyat size göre nasıldır seata değermi???
  • plakadan değil mutlaka şase numarasından al baktır mesajdan ziyade sigortacı bir tanıdığın varsa arabanın geçmişine , kazasına falan birde şirket aracımı kirada çalışmışmı falan diye , ona göre al 20750 yi bağlama sıkıntılı ise eğer kardeş ..;)
  • dentv kullanıcısına yanıt
    ayrıca 40.000 kmde olan başka bir ibiza için 21500 tl fiyat aldım yine 2006 model kazasız ve değişen parça olmadıgı soyleniyor. LPG yok .. alırken mutlaka ekspertizini yaptıracagım 250 liradan kaçmamak lazım ..
  • caglar4434 C kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim baktır yoksa seceresi bozuksa son sahibi olma yada satarken zarar etme , ayrıca ben lpg çıktığından beri lpg li araba kullanan biri olarak gerek duymuyorum 1.4 16 v olanları gerçekten çok ekonomik şehir içi 350 falan yakıyor daha 600km oldu daha da düşer diyorlar önceden toyota vardı terra 1.3 16 v gazla 260-270 yakıyordu ee birde ilk çalışmada benzinide kat hesaba yine 300 e geliyor , sende düzgün bir araba alırsan zevkle kullanırsın :) şimdiden kazasız belasız kullanman diileği ile ..
  • dentv kullanıcısına yanıt
    eywallah :) cümlemize Allah kaza bela vermesin=) fiyatlar normal herhalde ki herhangi bi cevap yazan olmadı




    =)
  • caglar4434 C kullanıcısına yanıt
    kimse görmemiştir o yüzden görenler cvp yazacaktır :)
  • dentv kullanıcısına yanıt
    2006 mdel seat ibiza 1,4 motor 100 hp 21500 tl de anlastık ve arabayı ekspertize götürdüm. Ekspertiz işlemi sonunda arbanın tamamen boyalı olduğu söylendi ancak 1 parça bile değişen olmadıgı söylendi. 21000 tl ye fiyatı çektik. Ayrıca mekanik kısmından da herhangi bir sıkıntısı olmadıgını söylediler. Tek sıkıntı fren hidroliği ve triger kayısı değişmesi lazım dediler. Ancak ben bunun servis para kazansın diye söylendiğini düşünüyorum. 1500 TL teklif verdiler bu iki işe dışarda 500 600 e kapatırım. ayrıca arabayı aldıktan sonra evde sigortam.net aracılığı ile fiyat teklifi almaya çalışırken bilgileri girdiğimde aracın Pert olduğu yazdı. Benden onceki sahibini aradıgımda (KENDİSİDE SİGORTA ŞİRKETİNDE ÇALIŞMAKTADIR) aracı sıfır aldıgını 2013 yılına kadar böle bir problem olmadıgını ancak 2013 yılında kendisininde bu problemle karşılastıgını sorunun kaynagının ise plakanın 98 model 2005 yılında perte çıkmış bir araçtan kendisine verildiğini öğrendiğini tramerde motor ve şase numaraları ile sigorta şirketine araştırma yaptırıp karşılaştırma sonucu başka araca ait pert kaydı bulunduğunu ispatlatıp kaskoyu yaptırdıgını söyledi. anlasılan 3 gundur heyecan dorukta =)




  • dentv kullanıcısına yanıt
    BİRDE ARACIN BOYALI OLUP OLMADIGINI GÖSTEREN ALETLERLE SADECE SOL KAPIDA BOYA OLDUĞU GÖZÜKÜYOR . GALERİDE ŞAHSEN TEST ETTİM. NASIL İŞ ANLAMADIM.
  • sen yine de şaseden baktır başka bir tanıdık sigortacıya o sana en doğrusunu söyler ;) adama inanma sakın expertizde bakarken belki fitilleri çıkarıp boyalı olduğunu anlamışlardır ufak tefek yerlerden vuruklardan dolayı boyalıdır belkı senın baktığın yerlerde boya normal görünmüştür heryerine baksan illakı yakalardın makinayla macunlu yerleri ,sıkıntılıysa sakın alma o aracı benden sana söylemesi satarken satamassın da ...
  • dentv kullanıcısına yanıt
    araca komple boyalı dediler zaten. ama ayrıca makina ilede boyalı olan 3 parça gözüküomus velhasılkelam arabayı aldım 2 gundur bende araçta tık yok gayet memnunum inşallah sıkıntı olmaz =) ha bu arrada tanıdık sigortacıdan gerekli arastırmayı yaptırdım aracın plakası pert araçtan geçme oldugu için öle gözüküomus motor ve şasiden baktılar ve kasko işlemide tamam =)
  • tamam ozaman kardeşim güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileği ile :) hayırlı olsunn
  • arabanız hayırllı olsun kazasız sürüşler dilerim, seat ibiza almayı bir ara düşünmüştüm sonra 208 i tercih ettim, ikinci ele güvenemediğim için sıfır aldım ama aldığınız fiyat uygun gözüküyor.
  • dahlia kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim sagolun =)
  • dentv kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.2006 model 1.4 referance costa 100 beygir aracımın triger setinin değişmesi gerektiği söylendi serviste. 2006 model olmasına ragmen 41.100 km de araç. yetkili servislerde 900 tl den başlayarak 1300 tl ye kadar fiyat aldım. İstanbul anadolu yakasında işçiliğine güvenilir garanti veren özel servis arıyorum. Tanıdığı olan veya duyum almış kişilerden cevap bekliyorum saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caglar4434

    teşekkür ederim sagolun =)

    gerçekten dedğin km demi acaba araç ? öyle ise bence sorun yok ben toyotaya 190 binde triger değiştiren arkadaşımı biliyorum sıfır almıştı ;) ama yine de sen bılırsın kardeşim alibeyköyde ercan usta var bilgin oto iyi bir ustadır ayrıca muhabetide on numaradır fiyatlarda oldukça uygundur en azından istersen git bir danış ;)gerçekten dedğin km demi acaba araç ? öyle ise bence sorun yok ben toyotaya 190 binde triger değiştiren arkadaşımı biliyorum sıfır almıştı ;) ama yine de sen bılırsın kardeşim alibeyköyde ercan usta var bilgin oto iyi bir ustadır ayrıca muhabetide on numaradır fiyatlarda oldukça uygundur en azından istersen git bir danış ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentv -- 12 Kasım 2013; 0:14:36 >
  • 5. Vites 3000 devir hiz nedir arkadaslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu sene araç almayı düşünüyorum.Aklımızda ilk olarak DSG 1.4 polo vardı.Forumlarda o kadar eleştiri var ki motor ile şanzımanın uyumsuzluğu ve sıkıntıları ile ilgili yazılıp çizilenler olsun beni polo dan caydırdı.Çünkü illaki otomatik istiyoruz(hanımdan dolayı).Sonra İbiza yı inceleyince işte budur dedim.Denizli deki vw seat showroom a gidip aracı yerinde inceledim.Daha önce de yazılmış ben de aynen katılacağım ki arka kısım biraz dar geldi bana.Bu da sanırım bagaj hacmini biraz daha fazla tutmak için yapılmış ki bagaj 292 lt. Aynı showroom da leonları görünce arka led li stoplarına ön xenonlarına bittim. öğrendim ki paket olarak ibiza da style donanıma opsiyonel eklenebiliyormuş.Bayiden aldığım ibiza broşüründe farları inceledim çok hoş gerçekten.Fiyatra ise 1200 tl civarı yanılmıyorsam fark edecek.İnternet fiyatı olarak şu an 42.000 tl.bayii 2 3 ay beklersiniz çünkü bahsi geçen farlı olarak tr de şu an yok dedi.O an yıkıldım resmen.Araca ekstra park sensörünü hediye edicekler sadece.Fiyatta düşme yapamadıkları gibi bana tam fiyat da veremedi müşteri temsilcisi.Şimdi sorum şu arkadaşlar: bu araba 3 ay sonra 2014 te elimize ulaşınca fiyat düşer mi yoksa artar mı .2014 ler de çıkmış olucak tabii ki aynı zamanda.Bir de yokuşta kalkış desteğine bu şanzımanda gerek var mı yok mu? Ayrıca konuda kavga gürültü yok gayet düzeyli seviyeli




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.