Şimdi Ara

2013 Seat İbiza Almayı Düşünüyorum (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
4
Favori
61.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ogzsari14 O kullanıcısına yanıt
    Son durum ne oldu dostum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

    Sanırım yanlış bir algı oluşturdum. Benim problemim vitesin kilitlenmesiydi, şanzıman problemi değildi. Vites mekanizması değişti 1621 TL + İşçilik ödedim sorun çözüldü. Bu noktada Doğuş Otomotiv ile çok dalaştık ve tam bir fiyasko. Nırakın garanti kapsamı dahilinde değişim yapmayı parça üzerinde %1 iskonto bile yapmadılar.
  • olg1984 O kullanıcısına yanıt
    Ortalama 30 kurus yakio yai yeni polo ile ayni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar istanbul da yaşıyorum. 2. Arabam olarak ibiza istiyorum ama karar veremiyorum. Birde neden çoğu kişi daha aracı 40-50 bin olmadan satıyor? Sorun ne olabilir. 1.4 veya 1.2 tsi düşünüyorum. Yardımcı olurmusunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat Ibıza mı, Fiat Bravo mu sizce?
  • Meraba iyi günler öncelikle vaktinizi alacam k.bakmayın. Ben 2013 1.4 style ibiza alacam nasip olursa fiyat olarak 33.500 'e anlaştık. Sizce uygun mu alacağım fiyat ,ayrıca araç kusursuz araçta boya veya kaza olayı yok. Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar, dod tan 2013 model 1.2 tsi dsg style metalik gri seat aracımı aldım, park sensörü hediyesi oldu. araç tek kelime ile harika, gelirken 170 km hızda izmit istanbul arası çıkabildim, trafik daha fazlası için uygun olmadı ama hızını hiç anlamıyorsunuz dsg şanjıman çok iyi iş çıkarmış, vites geçişlerini hiç ama hiç anlamıyorsunuz, süper programlanmış sürekli en düşük yakıt için şanjımanı ayarlıyor ve araç 7 vites. eski aracım 2006 sol 4 vitesti o yüzden çok yakıyordu. ibizanın 1.2 motor olduğuna inanamıyorum. araca alışmam bir kaç dakikamı aldı. bir çok özelliğini yeni yeni öğreniyorum. müzik sistemi gayet yeterli, polo ile arasında çok gidip beldim, sıfır araçta %6 personel + %3 kupon indirimim vardı ancak sene sonuna kadar gelmeyecekmiş, gri ibizanın görünüşüne hasta oldum, satıcılarla aynı kurum çalışanları olduğumuzdan bu aracı almamı özellikle tavsiye etti. yeni araçlar 1000 motor olacakmış o yüzden bu aracın reşat altını gibi olacağını öğrendim. şimdilik performansı kullanımı herşeyinden çok memnunum, 5 yıl kadar kullanmayı düşünüyorum, borçlarım bitince seat leon düşünebilirim. ellerinde sıfır araç olmadığından istanbuldan izmite gidip 2. el bu aracı aldım. sene sonu gelecek aracı bekleyemedim hemde 1.0 motor gelecek olması nedeniyle bu aracı tercih ettim. haftaya tüm seat grubu araçlara zam geliyormuş o yüzden indirim yapmadılar, toyota sol hb otomatikten sonra hem çok daha performanslı hemde yakıt cimrisi bir araç, toyotanın çok ötesinde ve rahat geldi bana. kazasız belasız güzel günler dilerim. spor modunda kullanmanızı en azından denemenizi tavsiye ederim. devir çok yükselince vites değiştiriyor ve motor sesini o zaman duyabiliyorsunuz. çok hoşuma gitti ama yakıt fazla harcar diye d de devam.
    bir sorum olacak, toyotaya kasko yapmamıştım, ücretleri hakkında bilgim yok ancak bu araç için kasko yapmak istedim, bana verilen fiyat 1.900 tl ! bu normal mi ?




  • İkisinide test sürüşü yap bence, araç kişiye göre değişir. ben toyota sol hb den sonra ibiza ya bindim, motor teknolojisinde almanların japonların çok ötesinde olduğunu düşünüyorum. tavsiyem düşük motorlu bir turbolu araç alman. tsi asla seni üzmez. güç seversen 1.4tsi bulabilirsen al derim
  • merhaba arkadaşlar yeni ibiza çıkınca acaba bayilerin elinde 1.4 style manuel kalmış mıdır sizce almayı düşünüyorum ama kafama takılan bazı sorular var ilanlarda henuz 3-5-10 bin km lerde çok satan var 2.eli biraz zayıf galiba ben kullanıcı olacağım en az 2 yıl kullanmayı düşünüyorum nasipse bundan önce linea-polo-punto lara da baktım sizce bunlar arasındaki durumu nedir ? ciddi manada linea yı duşunuyordum gerek yedek parçası gerek yerli üretim olması nedeniyle ibiza bu durumda nasıldır beklentilerimi karşılar mı?
    ayrıca yakıt tüketimi nasıldır?şimdiden teşekkür ederim...
  • Yeni Seat Ibiza 1.0 ECO TSI 110 BG DSG S&S almayı düşünüyorum. Araçta test sürüşü yaptım.
    Aracın sessizliği, hızlanması, süspansiyonu beni açıkçası mest etti. Yeni araçta Start Stop, yokuş kalkış desteği gibi çok faydalı özellikler var. Fakat yakın çevremden DSG alma tavsiyesi alıyorum. Seat Ibiza DSG kullananlar arkadaşlar bana bir fikir verebilirseler çok memnun olurum İleride sorun yaşama ihtimalim nedir?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.