Şimdi Ara

<<<<2013 SYMBOL ANA KONU>>>> (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
5
Favori
17.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: magirtas

    quote:

    Orijinalden alıntı: xprtg

    quote:

    Orijinalden alıntı: drive_earth

    Şubat ayında symbol 1482 adet satışla -ki bir tanesi siyah tce touch-:)fiyat performans dengesini göstermiş oldu.

    Hem siyah hem de tce üstüne bir de touch. Alan kişiyi kutluyorum.

    Şaka bir yana işe gidip gelmek için ucuz ve yakıt ekonomisi sunan bir araç bakınırken yeni symbol ilgimi çekti. En yakın bayiye gidip inceledim ve kapıları hariç beğendim. Fiyat sordum ( 1.5 dci Touch ve metalik boya hariç +ilave paketler ) 41.000 TL söylediler, ilginç tarafı Renault sitesinde aynı araç 40.690 .

    Daha da ilginçtir ki 1 kuruş bile indirim yapamayacaklarını söylediler. Böylesine umursamaz tavırları garibime gitti doğrusu. Sanırım 1482 adetlik satışın çok büyük bir çoğunluğu filo satışından kaynaklanıyor. Çünkü bu güne kadar gördüğüm tüm yeni symbollerin ön kapılarında şirket amblemi var.

    Uygun bir fiyat veren bayi bulunca hemen almayı düşünüyorum. 1.5 dci motorun yakıt ekonomisi gerçekten rakipsiz. Unutmadan; VW mantığıyla hareket edip stepneye 250 TL, metalik boyaya 700 TL fark isteyen Renault'a benden kocaman bir

    Ordu/Fatsa'dan on beş gün önce 1.5 dci 75 bg+Stepne 185/65/R15+Konfor Paketi : (Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü)+RENAULT R-NAV navigasiyon ve Multimedya sistemi+Metalik Renk(Bulut gri) net 40.000TL ye aldık.

    kardeş öncelikle aracınız hayırlı olsun bir kaç sorum olacak size
    aracın genel olarak ses yalıtımı nasıl yol lastik rüzgar sesi alma durumu nasıl
    birde 5. vites 2000 devirdeki sürati nedir acaba
    şimdiden teşekkürler




  • dacia logan'ı symbol yazıp pahalıdan satıyorlar resmen paranıza yazık
  • Bugün bir arkadaşımıza istinye renault mais'ten 1.5 dci joy,stepneli 35.300 tl fiyat aldık nasıl sizce.Ama gram hediye vermiyorlar.Yok trafik seti veriyorlarmış,paspası kaliteli veriyorlarmış da onun için veremiyorlarmış.

    En basitinden park sensörüde mi veremiyorsunuz dediğimizde 150 tl fiyatı varmış,fatura etmeleri gerekiyormuş o yüzden onu bile hediye olarak veremiyorlarmış.
  • bende 4 nisanda 28 binliraya almış bulunmaktayım. kim ne derse desin bu fiyata sıfır araca biniyoruz daha ötesi varmı. b sınıfı bi araçtan çok şey beklememek gerek diye düşünüyorum. kasa logana benziyomuş muş muş yani?. neyin peşindeler anlamıyorum. kasa bence on numara ön kısmı tamamen modernize edilmiş özellikle çıta çok yakışmış. arka kısmı yüksek duruyo ki böle olması bence daha iyi yüksek ve kalıplı bi araç olmuş ben bayıldım. benim araç beyaz ön kısmındaki logonun yanlarında bulunan metal kısmıda mavi jelatinle kaplattım herkes bayılıyo valla. aracı beyaz olanlara tavsiye ederim. almayı düşünen varsa merak ettiklerini anlatabilirim.
  • Aracınız hayırlı olsun. Ben de aracımdan çok memnunum. 1.2 motor yakıt tüketimi performans nasıl?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drive_earth

    Aracınız hayırlı olsun. Ben de aracımdan çok memnunum. 1.2 motor yakıt tüketimi performans nasıl?

    aracı kıbrısa getirdim. samsun mersin arası bi depoyla yaklaşık 950 1000 km gibi bişi yaptı. şehir içinde ise 750 800 civarı bişi yapıyo fiyat olarak bişi yazmim burda benzin 3 lira olduğu içun
  • Yeni sandero dolayısıyla symbol ve logan euroncap testinden 4 yıldız aldı..

    http://www.euroncap.com/results/dacia/sandero/517.aspx
  • özellikleri olan bir araba ancak sitesinde yeni fiyatları var.zamlanmış touch modeli navigasyon felan eklenmeden 40 bin lira .ben de bu renoyu anlamıyorum.dacia olarak çıksaydı bu araba temizinden 3 yada 4 bin düşük fiyata giderdi bir amblem değiştirip fiyat kabarıyor.Alan arkadaşlara hayırlı olsun ama bence bu fiyat çok.Siz ne düşünüyorsunuz?
  • Arada sadece amblem farkı yok Renault olanlar bazı artılarla geliyor bej döşeme cam kumandalarının kapılarda olması gibi artıları var stepway dizel fiyatlarına bakarsanız symbol donanımları eklendiğinde aynı fiyatı buluyor.
  • Eski Symbol daha tipsizdi. Bu ondan daha iyi.
  • Bu arada arkadaşlar Yeni Symbolün yakıt deposunu ölçen oldu mu? ben 2 defa denedim aynı istasyonun farklı pompalarından 63 litre benzin aldı kitapçıkta yaklaşık 50 litre yazıyor. renaulta konuyla ilgili yazdım aracınızın yakıt boruları dolum hattı v.b. gibi sebeblerle fazla yakıt alabilir siz 50 litrede yakıt alımını durdurmalısınız dediler. Pompacı bizi kandırmıyorsa yeni symbolün deposu 60 litrelik galiba

    Birde konuları birleştirsek daha iyi olur düşüncesindeyim 2 konu olmuş SYMBOL 2013 - 2013 SYMBOL ANA KONU
  • 1.2 Joy ile yaptığı tüketimi yazayım size aracım şu an 2800 km de Hatay dan 63 litre yakıt alarak aracın deposunu doldurmuştum. Konya üzerinden konya merkezde de gezerek Antalya ya geldim antalyada da şehir içi gezdim 930 km sonra yakıt aldım 42 litre yakıt aldı.
  • Arkadaşlar ben de turbo touch modelini daha yeni aldım. R-NAV'a 1300 verilcek bir para olmadığını düşündüğümden istemedim. Sırf dokunmatik ve navigasyon diye ona o para verilmez düşüncesindeyim. Orjinal cd hastayım. Takıyorum cdmi ordan dinliyorum.R-nav olunca cd çaları olmuyor. Bir de gidicem tablet pc alıp arabada ve işte kullanacam. Beyaz renk, trafik, kasko, stepne, konfor paketi dahil bana 37000 TL'ye maal oldu. Biraz indirim yaptılar. Bana herkes su motoru mu 0.9 motor dedi. Ben de neymiş diye bindiğimde arabanın 90 beygir olmasını kanıtlarcasına bir ivmesi var. Sollarken turbonun aktif olduğunu anlıyorsun.Düzgün yolda arabayla 130'u geçtim sallama yok.Arkadaş 175 yapmış videosunu gösterdi. Şehir içinde kullanacaklara tavsiyemdir.Bu tavsiyem de yumuşak bir süspansiyonunun şehir içinde giderken mide bulandırıcı küçük çukurlara girildiğinde konfor sağlamasındandır. Fakat şehir dışında bozuk viraşlı yollarda arkadan bir kayma söz konusu. O da güvenlik önlemleri sonucu kendini çok iyi topluyor. Eco özelliğini daha hiç kullanmadım. Arabayı sadece şehir içinde kullandım. Ortalama 5.9 lt. yakmışım. Hor kullanan birisi değilim. Ama bu zamanla düşüyor. 6.5'lerden düşmeye başladı. Arabayı kullananlara tavsiyem 2500 devirden yukarda kullanın o zaman yakmıyor. Bagajına 5 tane orta boy valiz çok rahat sığdı. Arkası yüksek içi geniş vites geçişlerine ilk başta alışamadım. Seni istediğin vitese götürüyor ama. Şanzımandaki yayları sanki yolu belli olsun diye koymuşlar. Vergisi ucuz. Benim eksik gördüğüm olaylardan biri iç malzeme bildiğin sert plastik. O hoşuma gitmedi. İlerde tıkırtı yapmaz inş. Önünü çok beğeniyorum arkası itici bence :). Tekerlekleri küçük gibi duruyor. Yükleme yapınca daha şık duruyor :). Hızlanırken tatlı bir turbo sesi içeri kadar giriyor. 100 ü geçince ses alımı diğer symbollere oranla az. Ama bir VW gibi değil. Abim derici o deri koltuk kaplayacak bedavaya. Fakat yanda airbag çıkışı olduğu için orada çok zorlanacam dedi. Bir eksi yanı eco modunda kullanan arkadaşlar %10-20 arası yakıt tasarrufu aldığını fakat performansın da aynı şekilde düştüğü kanaatinde. Direksiyon deri konfor paketinde o zaman daha iyi oluyor. Keşke direksiyonu daha küçük yapsalardı. Vites topuzunu da aynı şekilde küçük tatlı koyabilirlerdi. Benim açımdan iyi bazen çok dalıyorum vitesi bulamıyorum :) Bu para verilir mi verilmez mi siz bilirsiniz. Çok araştırdım 2. el jettalar astraları. Hepsi 100bin km'den fazla. Kız gibi arabaya binmek var kullanılmış kıza binmek var. Fikir sizin daha ne yazayım :D




  • Aracınız hayırlı olsun. Benim aracım 5000 km oldu 0.9 tce gerçekten çok başarılı bir motor. Dizele göre daha atak ve sessiz hızlanması çok seri ekonomi olarak diğer benzinlilerden daha hesaplı. uzun yolda tüketim normal kullanımla 5.0 lt civarlarında..
  • drive_earth D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sizin de hayırlısı olsun. Ayrıca Yeni Dacia Logan'a bineceğim haftaya. Arkadaş aldı 13000 euro'ya. Gelince karşılaştırcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osenaman -- 4 Temmuz 2013; 1:58:01 >
  • Arkadaslar symbol veya loganın carpısma testi yapılacak mı bilgisi olan var mı. Bir de sanderolarda şasi olarak arka kısma kadar olan yerler symbolle aynı mı? Bu arada aracınız hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimyapı -- 6 Temmuz 2013; 16:33:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sandero ile aynı ve aynı olduğu için euroncap 4 yıldızlı diyebiliriz
  • Tasarımı sadece bana mı çok kötü geliyor?
  • Dün Sarıyerde bana Mercedes c 130 arkadan vurdu. İlk kazamızı da yapmış olduk. Arabada tek çizik yok mercedes in farlar gitti. Allah korudu. Ayrıca test yapılmayacakmış öyle dediler.
  • Test yapılmayacağını nerden duydunuz. En azından logan teste girer diye düşünüyorum. 2005 te de teste girmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.