Şimdi Ara

<<<<2013 SYMBOL ANA KONU>>>> (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
5
Favori
17.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satış danışmanı söyledi beklemiyoruz dedi. Genel birime sormuşlar. İnş girer de biz de öğreniriz.
  • Malatyadaki bayide sandero ile duster ın aynı platforma sahip olduğunu, logan ilede symbolün aynı platforma sahip olduğunu söyledi. Ben duster ile sandero arasında bağlantı kuramıyorum.
    Bu arada aracımdaki ses olayı bitti. Aracın yolcu hava yastığı olan kısmı açıldı, yolcu hava yastığını tutan 2 tane vida varmış bu vidalar gevşekmiş. Nasıl iş anlamadım. Aracımız güzel ama keşke türkiyede üretilseydi. Direksiyona bağlı demir parcanın bağlantı kısmına bi bakın frenin oralarda. Eski symbollerde kötü görünmesin diye plastik parça vardı bunda koymamışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mimyapı

    Malatyadaki bayide sandero ile duster ın aynı platforma sahip olduğunu, logan ilede symbolün aynı platforma sahip olduğunu söyledi. Ben duster ile sandero arasında bağlantı kuramıyorum.
    Bu arada aracımdaki ses olayı bitti. Aracın yolcu hava yastığı olan kısmı açıldı, yolcu hava yastığını tutan 2 tane vida varmış bu vidalar gevşekmiş. Nasıl iş anlamadım. Aracımız güzel ama keşke türkiyede üretilseydi. Direksiyona bağlı demir parcanın bağlantı kısmına bi bakın frenin oralarda. Eski symbollerde kötü görünmesin diye plastik parça vardı bunda koymamışlar.

    Problemi çözdüğünüze sevindim darısı benim başıma Bu paspaslara kıcık oldum arabayı alırken symbol paspası verdiler paspas bir türlü oturmadı. servise bir gittiğimde teşhirdeki araca baktım sandero paspası koymuşlar kesimi daha uygun neyse söyledim değiştirdiler bu paspaslar oturuyor fakat symbol sanderoya göre daha geniş olduğu için paspaslar küçük kalıyor ayrıca arka koltukların ordaki yüksekliğin yine paspası yok bende geçici olarak klozetlerin önüne konan halı setinin parçasını koydum kalıp gibi oturdu. : )) Paspaslar için çözüm bulan olursa paylaşsın bizde uygulayalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunyas288 -- 12 Temmuz 2013; 13:17:13 >




  • İnternetten 2013 sonrası symboller icin bagaj havuzu aldım tavsiye ederim. Bagaj halınız kirlenmez. İc kısımdaki halılarda bende sikayetcityim üzerinde symbol yazmasına rağmen araca kücük geliyor. Ayrıca arkada iki halı arsındaki 10-15 cm lik yer boş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimyapı -- 13 Temmuz 2013; 23:54:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osenaman

    Teşekkür ederim. Sizin de hayırlısı olsun. Ayrıca Yeni Dacia Logan'a bineceğim haftaya. Arkadaş aldı 13000 euro'ya. Gelince karşılaştırcam.

    Yeni logana bindinizmi? Arada ne gibi farklılıklar var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drive_earth D kullanıcısına yanıt
    Ben stepne ve metalik boya dahil touch 38900 aldım.Şimdilik 530 km de ortalama 5.6 yakıt gösteriyor harika...
  • Alalı iki ay oldu ve 3000 km yaptım. Araçtan çok memnunum.(touch+konfor+r-nav)
    Artıları:
    yol tutuşu iyi araç kendini savurmuyor.(140 150 km/h hıza kadar çok iyi)
    bir kere aşırı mıcırlı bir yola girmiştik dönerken yanlışıkla ayağım kaydı ara gaz verdim araba tam kayacak dedim esp devreye girdi ve düzeltti arabayı.
    yakıt konusunda iyi şehir dışı 4.2 lt şehir içi 6 lt yakıyor
    Yokuş çekişi çok iyi araba kolay kolay bayılmıyor.
    Araba atak hemen tepki veriyor.
    Aracın içi ve bagajı çok geniş.
    Gören symbol olduğuna inanamıyor:D
    iç mekan kalitesi eski symbole göre daha iyi ve modern.
    Vİtes geçişlerinden memnunum. Tam devirlerinde vites çok rahat geçiyor fakat devirsiz değiştirmeye kalkarsan kemikli geçiyor.
    Eksileri:
    Direksiyonu biraz ağır ama aşırı değil.
    140 km/h hızı bu araçla geçmemek gerek yol tutuşu zayıflıyor.
    B sınıfı olduğundan dolayı sert plastik kullanılmış.




  • Araçlarınız hayırlı olsun arkadaşlar. Fotoğraflarda bekliyoruz
  • YENİ SYMBOL Ü teknik özelliklerini incelerken yeni clio touc ile 75 bg ile yakıt sarfiyatı karşılaştırmasını yaptım sembol biraz daha fazla tüketiyor .Yani madem
    aynı motor ise neden bu fark.Yoksa renault laf olsun diyemi o motora o amblemi koydu .?
  • Arkadaşlar bu sabah arabamla ilgili bir şey canımı sıktı. Sabah kontağı yarım çevirdim o esnada sanırım yakıt deposundan hışıltı gelmeye başladı ama gerçekten rahatsız eden bir ses.araba çalıştığı halde ses kesilmedi ve gerçekten çok rahatsız oldum acaba benzer durumu olan arkadaşlar var mı..?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CANBABA72

    YENİ SYMBOL Ü teknik özelliklerini incelerken yeni clio touc ile 75 bg ile yakıt sarfiyatı karşılaştırmasını yaptım sembol biraz daha fazla tüketiyor .Yani madem
    aynı motor ise neden bu fark.Yoksa renault laf olsun diyemi o motora o amblemi koydu .?

    Bu yakıt degerlerini neye göre yazıyorlar anlamadım. Ben 20 gün önce malatyadan aksekiye gittim. Malatyada depoyu fulledim. Aksekide tekrar depoyu fulledim. 190 tl lik benzin aldı. Gittiğim km ise 848 km. Yani ben 224 kuruş sehirler arası tüketim yapmışım. Üstelik arabada 3 büyük 2 küçük kişi vardı bagajda doluydu. Yani kısaca fabrika verilerine göre 5 litre olan yakıttan daha az yakmışım. Symbolle clio 4 aynı motoru taşıyor. Artı symbol 107 tork clio 105 tork. Nasıl symbol tüketimde cliodan fazla yakıyor. Bende anlamış degilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimyapı -- 23 Temmuz 2013; 12:42:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İŞTE BENM ARABAM
     <<<<2013 SYMBOL ANA KONU>>>>
  • Güzel renk
  • CANBABA72 C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar arkadaşlar Bende showrooma gidip baktim bu arabayı almaya niyetlendik.90 bg toch versiyonuna R-NAV hariç konfor paketi dahih 37.75 tl fiyat çıkardılar sizce nasıl ? (stepne ve metalik renk dahil değil)

    @CANBABA72 aracınız hayırlı olsun bu arada sıkıntıyı giderdiniz mi ?
  • LagaLuga01 L kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım size çok yüksek fiyat söylemişler Renaultun İnternet sitesinde konfor paketi stepne ve metalik renk dahil fiyatı o kadar değil başka bir bayi ile görüşün bence buyrun renaultun sitesindeki fiyat

    Yeni Symbol Touch Turbo 90 bg 34.790 TL
    Opsiyonlar
    Stepne 185/65/R15 300 TL
    Konfor Paketi : Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü 1.600 TL
    Metalik Renk 700 TL
    Toplam 37.390 TL
  • Evet banada fazla geldi başka bayilere bakıcaz artık aracı kullanan arkadaşlar uzun yolda nasıl bir performans sergiliyor yol tutuşu olsun konfor olsun memnun ediyor mu ? Şuan Reno clio 1.4 RXT kullanıyorum clioyu satıp symbol alıcam.
  • Konfor olarak başarılı iç mekan çok iyi c sınıfındaki bir çok araçtan daha iyi baş ve diz mesafesi var. yol tutuş normal yüksek kasa olmasına rağmen esp desteğiyle sıkıntıları engelliyor ancak bunların hepsi b sınıfı bir ortalama sedan için geçerli yani sınıfına göre.. ayrıca yan rüzgarlardan bir miktar etkileniyor . Motor 90 km sabitlenirse 4.5 civarlarında tüketiyor çok seri hızlanıyor 160 a kadar oldukça atak hatta ilk kalkışta 1.6 atmosferiklerle başeder birçoğunu 0-100 arasında geçer geçer düzeyde . (0-100 11.1 sn)0.9 olduğuna inanmak çok güç. Uzun yolda koltuklar ve süspansiyon iyi göze batacak bir olumsuzluk yok.
  • Cumartesi gününe randevü aldım gidip göstereceğim.Ama hakketten araba çok seri.:)
  • LagaLuga01 L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginize 37.75 biraz yüksek gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LagaLuga01

    Evet banada fazla geldi başka bayilere bakıcaz artık aracı kullanan arkadaşlar uzun yolda nasıl bir performans sergiliyor yol tutuşu olsun konfor olsun memnun ediyor mu ? Şuan Reno clio 1.4 RXT kullanıyorum clioyu satıp symbol alıcam.

    Benim eski aracım 2007 symbol Dynmique idi. Onunla kıyaslayacak olursak iç mekan genişlemiş tavan yüksekliği artmış arka koltuk diz mesafesi artmış, ayrıca virajda yol tutuşu daha iyi bizim araç 1.2 joy motor performansı süper değilse de tatminkar düzeyde tüketime gelince 900 km yol yaptım 42 litre benzin yaktı yolun büyük bölümünde klima açıktı. Zaten renault geçmişiniz varmış sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.