Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.209
Cevap
39
Favori
316.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fünfzehn

    Merhabalar arkadaslar . 2. El 2013-2014 (faceift,makyajli) 1.4 Turbo benzin insignia alinir mi ? Eger alirsam simit lpg taktiricam . Sanirim bu motor lpg ile tam uyumluymus . Insignianin bu model ve motorunu tavsiye ediyor musunuz ? Araclarinizdan memnun musunuz ? Butcem 70.000 tl civari .

    arac normal kullaniciya yeter hocam, 140 hp. lpgye uyumlu ancak fabrika cikisli lpg secenegi de var onlarda, yol bilgisayarina falan entegre edilmis lpg sistemi. 1.4t olanlarda stil paket var, 17 inc jant yerine 18 inc jant ve orta konsolda 8 inc ekran oluyo bu pakette. mumkunse stil paket tercih edin. aracin kalan kismi icinse kronik bi sorunu yok, tercih edilebilecek f/p araclarindan. yalniz 1.4t larin farlari bi halojen mercekli far, uzunlarin aydinlatmasi kotu. bixenon far icin cosmo, sport, elite donanimlara bakmaniz lazim, onlarinda 1.4t motor secenegi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • afl far montaji hakkinda detayli bilgim yok, belki viraj aydinlatmasi falan calismaz ama uzun kisasi icin de olsa takilir o farlar. c sinifi icin birsey diyemem, karsilastirmak mantikli olmaz cunku, hele hele astra fiyatlari nerdeyse insignia ile yarisirken. passata gelince ederinin ustunde satildigini dusunuyorum, konforludur guzeldir ancak motoru sadece sivi sistem lpgye uygun, dizeli zaten pahali. kisaca insignia gercekten fiyat performans olarak on plana cikiyo bencede. stil paket konusunda; donanim olarak edition baz paketi ve piyasada cok fazla yok, genelde e. elegance var.





    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-haziran-2014-cikisli-sinifinin-en-fulu-526729664/detay





    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2013-opel-insignia-1.4-t-edition-elegance-29.000-kmde-hatasiz-527415603/detay





    linklerdeki beyaz arac stil paket hocam, siyah olanda stil paket yok. fark olarak siyahta 17 inc jant var, beyazda 18 inc. siyahta 4” ekran olmasi lazim beyaz stil pakette 8 inc ekran.



    ekran disardan illaki takilir, 1000 1500 lira gibi fiyatlara bulunur yan sanayi olanlari. bildigim kadariyla orjinal olanlarin markasi necvox (tam emin degilim). fiyati 2000 2300 lira falan ki bence hic gerek yok, o fark jant ve orjinal ekrana verilerek stil paket alinir. cunku ekran sadece muzikcalar olarak kullanilmiyo, direk aracin ayarlarinin yapildigi bi ekran. fiyatlara da baktim simdi, 90 bin lira yazan var :) ben alirken tam 40 gun beklemistim, illaki duser yeni ilanlar. insallah gonlunuzdeki araci bulursunuz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba. 2015 model ikinci el İnsignia 1.6 dizel otomatik arıyorum. Bir sorun olacak.

    Cosmo donanıma ek olarak hangi paketler vardı acaba? O zamanki katalog u arıyorum bulamıyorum. Elinde olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hipofiz H kullanıcısına yanıt
    Cosmo nün üzeri sport biliyorsunuzdur belki ama ben paylaşmak istedim sport ta spor 19 jant var deri döşeme sunroof var. Cosmo ya ek paket sunroof olan var zaten cosmo çok dolu bi araba cosmo dan sonra highline 2 im var cosmo kadar özellik yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, aracımda fark ettiğim bir durumu sormak durumundayım, bu bir kusur veya sorun mu yoksa tüm insignia led gündüz farı olan araçlarda durum aynı mıdır?

    Aracımda güneşli bir havada gündüz ledleri açıkken akü 12.3v civarında değer veriyor. Ancak elle en sağdaki düğmeye getirip gündüz ledlerini kısıp kısa farlarla birlikte çalışırken değerler 14v civarına çıkıyor.

    Sizde de durum aynı mı? Bu olması gereken midir yoksa benim aracımda bir sorun mu var?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba bir aydır araç bakıyorum ama bir türlü karar veremedim İnsignialar çok hoşuma gidiyor 2017 eski kasa sport modelini buldum 15000km de 127.000 gibi bir fiyatı var sizce nasıl eski kasa olması bir dezavatajmıdır ... Tanıdıklarım superb de bakabilirsin diyorlar ama bir türlü karar veremedim sizin fikirleriniz nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oist

    Merhaba bir aydır araç bakıyorum ama bir türlü karar veremedim İnsignialar çok hoşuma gidiyor 2017 eski kasa sport modelini buldum 15000km de 127.000 gibi bir fiyatı var sizce nasıl eski kasa olması bir dezavatajmıdır ... Tanıdıklarım superb de bakabilirsin diyorlar ama bir türlü karar veremedim sizin fikirleriniz nedir?

    Kriterler nedir? Araç kaç kişi kullanılacak mesela? Bütçe üst limiti nedir? Yılda ortalama kaç km yapılacak?
  • oist O kullanıcısına yanıt
    Müthiş bir ş araba bayılıyorum insignia sport a ama geri satayım desen 127 ye gitmez bana sorarsan arabamı satmış olsam 125 e zorlarım vermese 127 ye alırım aynı model Passat hıghline donanım yarısı kadar fiyat 180 190

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman gideri 125.000 civarı mi .... Aile Arabası olacak güvenli olsun sürerken zevk versin en önemli kriteri para limit en fazla 127 ler ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oist O kullanıcısına yanıt
    Bizim burada aynı araba 25 binde 2016 model 114 de veriyorlar ama 2 3 aydır satılmıyor bir üst model 125 bile az değil ama bundan aşağıda bulamazsın yani siz bundan aşağı bulamazken onun bundan yukarı satacağını sanmıyorum kaldıki 10 bin daha versen yeni kasa alırsın ki kesinlikle çok daha güzel araba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oist

    O zaman gideri 125.000 civarı mi .... Aile Arabası olacak güvenli olsun sürerken zevk versin en önemli kriteri para limit en fazla 127 ler ..

    2. elde araç temizse 125 olmuş, 127 olmuş fark etmez. 2.000 lira fazla verin, içinizin rahat edeceği bir araç alın.

    Insignia makyajlı kasa çok konforlu, güvenli, yol tutuşu mükemmel bir araç. Sürüş özellikleri olarak Superb'den daha üstün. Fakat önemli bir dezavantajı var, arka yaşam alanı D segmentine göre oldukça dar. Bu yüzden de küçük çocuk vs varsa, uzun yolda Superb ile daha rahat edersiniz.
  • wolfien W kullanıcısına yanıt
    Süperb fiyat uçuk bence değmez ama 2. Eli insignia dan iyi ve genişlikte segmentinin en genişi ama ona verilecek paraya Passat daha mantıklı gibi yalnız superb Passat 2016 üst paket 120 lere yok o arabaların yanında bu fiyatlara insignia süper araba %1 az yaksa hepsinden iyi satar diye düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 22 Mart 2018; 9:47:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superb çok fazla düşünmüyorum araba çok hoşuma gitmiyor ondan insgnia tarafına ağırlık çok fazla .. ama cidden 10 bin daha fazla verip yeni kasa nın en alt donımları oluyor ama benim eski kasa daha hoşuma gitti aslında... Ama bu fiyatlara eski kasa almak saçma mı ona karar veremedim...
  • opel araclarini makyajladiginda sadece goruntusunu degistirmiyor hocam, bircok iyilestirme de yapiliyo. vectra ve insigniada durum boyle oldu en azindan. simdiki insignianin makyajlaninca goruntu olarak daha guzel olacagina dair suphem yok, alacak olsam onun makyajlisini beklerdim. eski makyajli kasa ise kronik sorunu olmayan, sunduklari ile piyasadaki f/p araclarindan ve gerek aradaki fiyat farkindan gerekse de yeni insignianin yeni bir arac olmasindan dolayi kesinlikle tercih edilebilecek bir arac. 127 bin liraya gelirsek, sport donanima opsiyon eklenmemisse kesinlikle ederinin ustunde fiyat istemisler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zincirkıran Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için peki eski kasa sport dizel eski kasanın ederi nedir sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dusuk kmli boyasiz olanlari 110-115 bandinda SATICILARDAN alabilirsiniz die dusunuyorum, internetteki fiyatlara aldanmamak lazim, boyali bikac parcasi olunca ki ben cok onemsemem boyasini 105 bine kadar dusuk kmli rahatlikla bulunur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    Bagaj kapağının kendi kendine açılması sorununu yaşayan oldumu daha önce?
  • bir kez basima geldi, muhtemelen cebimdeki anahtardan kaynakli dedim, bagaj acma tusuna kendiliginden basilmistir. kumanda olmadan kendi kendine acilmasi zor gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: szymek

    Merhaba

    Bagaj kapağının kendi kendine açılması sorununu yaşayan oldumu daha önce?

    milyon kez geldi başıma

    pantolon cebine atmayınız kumandayı
    sorununuz anında çözülür
  • Makyajlı kasayı ilk aldığımda "neden bagajı açmak için kumandaya basık tutmak gerekiyor ki" demiştim; eşimin aracıyla birgün kargo şubesine girdim, döndüğümde aracın bagajı açıktı ve benim tüm işlerimin de olduğu yaklaşık 10-12.000 lira değerindeki laptop'ım açıkta duruyordu! Sadece cepte değil, makyajsız kasada bazen kilitleme tuşuna basarken de yanlışlıkla açılabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.