Şimdi Ara

2016 Sandero Stepway Turbo 90bg Euro 6 Easy-R (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
28
Favori
167.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NightmareII

    Birde bu yazılım yeni bir yazılım mı yoksa var olanı formatlıyorlar mı?

    Sabah motoru ısıtmadan çalıştırdım ne kalkışta nede sonrasında titreşim kalmadı. Yazılım işe yaramış.
  • Acaba bu yapilan kalibrasyon islemi mi sonucta o da araca debriyajin yeni kavrama noktasini tanitma islemi bu guven altan dalga mi gecti benimle diye dusunmeye basladim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen dediğiniz gibi debriyaj üzerine kalibrasyon yapılmıştır.
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    ben haziran ayında gittim titreme olayı için (Ankara mais e) yeni bir program ile düzeldi. sakın ha parça değişimine gitmeyin hele ki garantili bir araca para vermeyin. firmanın kusurunu sizden çıkarırlarsa mahkemeye gideceğinizi söyleyin. hem sıfır araç al hem de sıkıntıları cebinden karşıla yok öyle bi dünya!!!
  • Arkadaşlar bu aracın boyası çok mu adi yada benim bir işlem mi yaptırmam gerek. Araç park halinde haritaya döndü. Renk siyah ondan mı acaba. Arkadaş siyah renk ağır duruyor ama yanından kim geçmişse bir iz bırakmış. Örneğin adamın elinde anahtar değmiş çizik kalmış. Bisiklet sürtmüş izi kalmış. tırnağımı değdirsem boya çiziliyor.
  • varan100 V kullanıcısına yanıt
    Sevgili kardeşim benimde Dacia Sandero Stepway 0.9 cc 90 bg EasyR almaya niyetim var . Size soarcağım geçen yıl yazmışsınız bu yorumunuzu hala araçtan memnunmusunuz ve şehir içi yakıt tüketimi nasıl.Birde arkaya 3 kişi rahat oturabiliyormu.Bende Hyındai accent era 1.4 otomatik var değiştirmek istiyorum ve hayırlısıyla stepwayi düşünüyorum

    Saygılarımla
  • Yorumsuz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 22 Aralık 2017; 19:16:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba zzd kardeşim. Arabadan kesinlikle memnunum. Bu arabayla ilgili tek sıkıntım. Şu kalkışlarda titreme sorunu. Ona da hem zamanla alıştım. Hem de git gide azalmaya başladı sanki. Ama yine de titreme oluyor. Yani sabah arabanı park ettiğin yerden normal kalkış yap bas git sorun yok. Zaten ısındıktan sonra hiç sorun yok. Ama o ilk çalıştırmada manevra yapacak olursan hakikaten titriyor araba. Ha manevranı yapamıyor musun? -Tabiki de yapıyorsun. Ama biraz silkeliyor. Bence sadece bu eksisi yüzünden arabadan soğumayı aklıma bile getirmedim. Şu anda kış olmasına rağmen yaklaşık bir dakika ısıttıktan sonra kalkıyorum. Bazen hiç hissetmiyorum bile. Ha zaten yazılım falan çıkmış herhalde onunla halloluyormuş.

    Yakıt tüketimine en son Kasım ayında baktım. Havalar soğuk sonuçta ve bende daha önce yazmıştım. Bu sayfada o mesajımı bulursan görürsün ki çok ağır şehir içi koşullarında kullanıyorum. Yaklaşık 8,5 litre yakmış. Fakat çok samimi olarak inanıyorum ki; fazla yakmak için özel çaba harcamazsam bu arabaya şehir içinde bundan daha fazla yaktıramam. Normalde Ş.içi 6,5-7 litre civarı yakar.

    Sol arka kapıda bir tıkırtı oldu. Çoğu zaman müzik açık olduğu için duymuyorum. Ama servis "getir hallederiz" dedi. Fırsat bulup götüremedim. Benim ki eski kasaydı. Yeni kasalarda eksikler giderilmiş.

    Ha arabamı satmayı düşünmüyorum. Satarsam tabiki de daha iyisini almak isterim. Mesela yeni kasa Dusterlar güzel duruyor. Onlarında 1.2 otomatiği olacakmış. Param olursa yine benzinli alırım senin anlayacağın. Bir ara Sanderonun dizelini alabilirim diye düşünüyordum. Ama şu anda benzinli ve 1.3'ten küçük motorlu arabalara daha yatkınım. Vergi avantajı ve peşinen dünya kadar parayı dizele basmak istemediğim için. Sonuç olarak beklentimi karşılıyor. Tavsiye ediyorum.

    Arkaya 3 kişi oturuyor ama çok rahat ederler diyemem. Bu araba sonuçta B sınıfı ve B sınıfındaki hiçbir araba arkada 3 kişiye rahatlık vaad etmez :) Eşşek kadar Linea'yı da B sınıfı sayıyolar gerçi. Onu hariç tutalım. Bende Era kullandım. Onunda arka koltukları aman aman geniş değildi diye hatırlıyorum. Bence bir çocuklu bir aile için Sandero ideal. Zorlarsanız iki çocuğu da idare eder. Kullanıma bağlı tabi. Ben 3 çocukluyum bana çok bile diyen biri de çıkabilir sonuçta. Bence gidip bir bayi de görünüz. Belki de ihtiyaçlarınıza cevap verir ve sizi tatmin eder.

    Saygı ve selamarımla.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carsever

    Yorumsuz



    Valla ilginçmiş. Ama sonuçta bu arabalar yüksek. Tekeri(lastik) diğer arabanın tekerine denk gelmiş anlaşılan. Ve arabayı bayağı zıplatmış. Kırmızı arabanın arka tekeri için söylüyorum. Teker yere direk temas eden kısım olduğu için hem mukavemeti yüksek hemde lastikler esnek. Sanderonunda sonuçta ön lastiği tam oraya geldiği için hem hızlı bir şekilde durdurmuş hem de iki lastiğin de esnekliğinden dolayı geriye ve yukarı zıplatmış. Dikkatli sürmek lazım. Muhtemelen telefon karıştırıyordur şöför. Bir de kedi çıktı falan hatasını bastırmaya çalışıyor. Bence şartlar oluştuktan sonra her araba bu şekilde takla atar. Ama bir gerçek var ki Sanderolar biraz hafif ve yüksek. Hafif olması yakıta; yüksek olması da Türkiye'nin yol şartlarına uyum sağlamaya faydalı. Bunların yan etkisi bence :) Bir de şans yani. 100 defa çarpsan belki birisinde olur belki de olmaz. Zaten bu kadar şaşırmalarının nedeni de bu. Ama bu tür taklalar artarsa gerçekten Sanderoların ismi taklacıya çıkabilir. :D Youtube da araba kazaları var. Ben boş zamanlarımda hep izlerim. Ne jipler ne taklalar atıyor görseniz aklınız hayaliniz durur. Paylaşım için teşekkürler.




  • varan100 V kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz yanıt için çok sağolun.

    Selametle kalın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mutlaka gidin test sürüşü yapın. Ne kadar da anlatsak sizin deneyiminizin yerini tutmaz. İyi bir seçim yapmanız dileğiyle.
  • varan100 V kullanıcısına yanıt
    Bu eksikleri gidirilen yeni kasa hangisi ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flyer_mig

    Bu eksikleri gidirilen yeni kasa hangisi ???

    2017 veya 2018 modellerden bahsediyor bence. Dışarıdan fark edilecek özelliği ön ızgara da düz değil de kare şeklinde şekiller var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bu titreme sorununu halledebilen varmı aranızda ? Bu arada bende katıldım aranıza 2017 ocak cıkıslı 13000 kmde stepway easy -r ile
  • Önce yazılım işe yaramazsa debriyaj seti değişiyor.Titreme düzeliyor.
  • Dacia, bu titreme konusunda biraz kaypak davranıyor bence. Sallayabildiği kadar sallayıp garanti süresini böyle geçirmeye çalışıyor gibi. Siteler şikayetten geçilmiyor. Çözümsüzlük ortamı var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heroesx

    Önce yazılım işe yaramazsa debriyaj seti değişiyor.Titreme düzeliyor.
    yazılım atıldı traş , debriyaj seti değiştiginde gecişler hızlanıyormu ve kararsızlık da azalıyormu ? edc capturdan inip 0.9 easy r aldım gecişler felaket hissettiriyor arac kararsız kalıyor zaman zaman ve manevra yaparken ya da park ederken zangır zangır titriyor
  • athırsızı A kullanıcısına yanıt
    Gecislerde degisen bisey yok. Normal modda vites gecisleri yuksek devirde oldugu icin eko modda kullaniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heroesx

    Gecislerde degisen bisey yok. Normal modda vites gecisleri yuksek devirde oldugu icin eko modda kullaniyorum.
    aracı alalı 10 gün oldu yaklasık 2000 km yol yaptım titreme azaldı sanki alıstım araca eco mod cok yumusatıyor aracı ve gecişler daha konforlu hale getiriyor titreme icin yazılım attırmıstım sanki o da fayda etti bir de benim sanderonun kapıları sıkı cekmeyince kapanmıyor böyle bir sıkıntı yasayan var mı babamın sandero 2013 olmasına ragmen kapıları cok güzel kapanıyor
  • athırsızı A kullanıcısına yanıt
    Tüm kapılar öyle
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.