Şimdi Ara

2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu) (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.964
Cevap
133
Favori
252.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ee 200₺ gelmiş dışarda yemekle o paraya zaten herşey dahil oteller dolu😅

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    Ee 200₺ gelmiş dışarda yemekle o paraya zaten herşey dahil oteller dolu😅

    Soyledigim zaman agustos ortasi.okullarin acilacagi bu zamanlar oyle otel bulamayani doverler.O zaman yazacaksiniz.onereceksiniz oyle sırıtarak yazmakla olmuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Video_Audio_Phile -- 3 Eylül 2017; 17:41:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Kaş bölgesinde 3-4 gün konaklamaya,uygun fiyatlı tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?
  • Bodrumda 2-3 gece kalmalık, denizi güzel ve ılık bir yer tavsiye edebilir misiniz? Çok pahalı olmayacak tabii ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • killforyou1981 kullanıcısına yanıt
    bizde çok istedik bu sene orayı nasip olmadı didim e gittik ne kadara kaldınız? yemek lezzeti nasıldı?bu hafta sonu fiyat düserse gitmeyi düşünürüm
  • gecemavisi06 G kullanıcısına yanıt
    geçen sene gittik bu sene yer bulamadık..2 kaykay var öğlen 13.00-15.00 arası açık sadece.havuzlar yanyana baya buyuk ama pis.çünkü kaykaydan kaymak için topraklı, otlu yoldan geçiliyor.ve kaykaybasında herhangi bi su bulunmuyor.dolayısıyla havuz kumlu.kapalı havuzu var ısıtması çalışmıyordu.kışın çalıştırıyorlarmıs.spor salonu 3-5 alet var.çok bişey beklemeyin.sauna çalışıyo.hamam güzel.kahvaltı fena değil ama daha kötüsünü de gördüm.10 çeşit peynir rahat var.öğlen yemekleri doyurucu akşam ızgara tavuk balık çıkıyo.et çok beklemeyin.yemekler lezzetli.salata ve meze çeşitleri çok.ve tatlılar baya çeşitli.öğle arası havuz basında pizza,patetes,makarna,salata,hamburger ne istersen.garsonlar getiriyo.içeçek sıkıntısı yok.alkol kullanmıyorum.geçen sene aylül de 130 tl ye kalmıştık kişi başı.havuz manzaralı oda tercih edin derim.denize servisi var ama gitmedik.aç kalmazsınız.her zaman bişeyler var.akşam dansöz ,ateş dansı ,karaoke gibi eğlenceleri vardı.gündüz çok bi aktivite yoktu.ama sıkılmadık.tekrar tercih edebilirim




  • yahsiman1 kullanıcısına yanıt
    geceligi 230tl idi 3gece kaldik yemekler bir luks restoran kalitesinde değildi hiç aç olmadan yemek yediğimız için belki bize oylede gelmiş olabilir :)

    çeşid bol

    her aksam havuz başı ızgara var kofte balik sac kavurma gorduklerimiz geçen sene didimde sözde bes Yildizli Bir otele gitmistik temizlik yoktu personel ilgisizdi bir tek deniz superdi

    bu gittigimiz 4 yildiz ama ondan baya baya iyidi personel ilgili odalar temiz deniz tas kum karisik ama ilerledikce sirf kum 20-30 metre boy gecmiyor genelde dalgali acik havuz buyuk aqua park kucuk ben genel anlamda memun kaldim

    farkli yerler görme olayini yapamazsam buraya giderim bu 3.senesiymis inşaallah bozmazlar tek eksiği yemek yerken sineklerle mucadele ediyorsunuz cözülmeyecek birsey degil.

    tam f/p oteli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmariste üç yetişkin kalabileceğimiz herşey dahil denizi ve yemekleri güzel bir otel tavsiye edebilirmisiniz.Eylül ortası gitmeyi düşünüyoruz bu mevsimde deiz sıcaklığı nasıl olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cavit63

    Marmariste üç yetişkin kalabileceğimiz herşey dahil denizi ve yemekleri güzel bir otel tavsiye edebilirmisiniz.Eylül ortası gitmeyi düşünüyoruz bu mevsimde deiz sıcaklığı nasıl olur.

    Şu an Marmaris deyim Deniz sıcak ligi iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmarisden yeni döndüm su normaldi fakat rüzgar sertti,
    Şunu ekleyim;marmarisden lüks 5 yıldızlı tatil yapıcaksnz 2,3 otel var diğerleri ya normal ya da çok kötü dikkat edin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cavit63

    Marmariste üç yetişkin kalabileceğimiz herşey dahil denizi ve yemekleri güzel bir otel tavsiye edebilirmisiniz.Eylül ortası gitmeyi düşünüyoruz bu mevsimde deiz sıcaklığı nasıl olur.

    hocam, marmariste fazla herşey dahil otel bulamazsınız, size tavsiyem Antalya tarafına yönelmeniz. Şu an o taraflar hala sıcaktır ayrıca.
  • arkadaslar soyle bir konu actim bilgisi olan var mi ?
    https://forum.donanimhaber.com/turizm-sektoru-ve-fatura-sorunsali-onemli-konu--128814824#128814824

    konunun ana mesajini buraya da kopyaliyorum;

    Arkadaslar hicbir yerde bulamadim net bilgi..
    Simdi sorunuma gelince..Hepimiz tur acentalari ile tatil aliyoruz vs..Fakat erken rezervasyon yaptirdigimizda hicbir sekilde bize bir fatura kesilmiyor odeme alinsa dahi..
    Otele gidip konaklamamizi yaptiktan sonra ancak - talep edersek - fatura kesiliyor.Bugune dek hep bole oldu tatillerimde..Cunku fatura bana lazim oldugundan hep istegim sonucu;ve de fatura istegime basvurdugum tarihli fatura kesildi bana..
    Peki bu ulke de bir urun satisi tamamlanip ,gerceklestirildiginde fatura kesilmesi gerekmiyor mu ? Bugun adim gibi eminim erken rezervasyonda alip tatil yapan 10 kisiden 8 i fatura ihtiyaci olmadigindan acentelere basvurmuyordur.Peki bu kadar cok kdv alacagi nereye gidiyor ?

    Yillar once tatilstil diye bir siteden yaptigim tatil icin fatura talebim yerine getirilmemisti ve musteri temsilcisi otelden alacaksiniz diyordu,halbuki acentenin vermesi lazim oldugundan habire sallamislardi..Sonra batip gittiler zaten..
    SImdi de ets ye bu sene aldigim oteller icin fatura talebimde bulundum,bana talepte bulundugum gunun tarihli fatura verildi..Peki basvurmasaydim fatura kesilmeyip devlete kdv odemeyecek miydi?

    Dusunun ki 1 yil boyunca kac milyon tl lik tatil satiyorlardir..

    Bu konu hakkinda belki bilgisi olanlar vardir..Turizm sektorunde fatura,kdv ve vergi konusunda tartisabiliriz diye konu acmak istedim.Sonucta sirf bu turizm yuzunden 10 gun tatil yapilip diger tum sektorler zor durumda birakiliyor.Ve de bu adamlarin boylesine acik acik fatura kesmemeleri cok yuksek vergi odeyen bir mukellef olarak baya zoruma gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 8 Eylül 2017; 18:0:55 >




  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Kredi kartıyla yapılan ödemelerde otomatik e-gatura kesilmiş oluyor,artık sıradan kıyafet mağzasından alışveriş yapınca bile fatura vermiyor kağıt fatura devri bitti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    siz soruyu anlamadiniz.
    e fatura bir urun satildiginda ve satin alma gerceklestiginde bu ulke de otomatikman kesilmesi gereken bir olay.

    benim 2016 kasimda alip,2017 temmuz da gittigim tatil icin bu ptesi ets ye basvurum sonucu;ptesi tarihli fatura kesildi.

    Tum acentalar boyle yapiyor.Fakat orada faturam tatile gidip hizmeti satin aldigimda otomatik kesilip bana efatura yollanmasi gerekmez mi ?
    Bu basvurmayanlarin faturalari kesilmiyor demek degil mi ?
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Acentadan mı aldınız internetten mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    tatillerin 1 tanesini acentadan digerini netten aldim.bu yuzen farketmiyor nereden aldiginiz.turizm acentalari siz basvurmadan fatura kesmiyor.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Ben şuana kadar hep acentalardan yaptım rezervasyonlarımı ve belgeler içinde fatura'da oluyordu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rez iptali ihtimaline karşı faturayı konaklama sonunda düzenliyorlar ki mantıklı olan budur.Benim konaklama bittikten 2 gün sonra faturam düzenlenip maile gönderildi. Kaldığınız otel acentaya bilgi veriyor müşteri hizmeti aldı blokeli paramı serbest bırak diye ondan sonra acenta müşteriye fatura düzenliyor. Şahıslarda yaptıkları tatilleri iş gezisi diye şirkete kote ettirip vergiden götürüyor bu faturayla
  • Ets ve jolly'de tatillerim bittikten sonra faturaların 2-3 gün sonra mailime otomatik olsrak geldi. Herhangi bir talepte bulunmadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Sorunda bu zaten. Fatura tarihi benim otel dönüşüm olsa tamam derim. Fakat bu acenteler sadece fatura isteyen müşterilere böyle yeni düzenleyip yolluyor bu da vergi kaçakçılığına girer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.