Şimdi Ara

2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu) (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.964
Cevap
133
Favori
252.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar Nirvana Lagoon Villas Suits & Spa tatilinden bu hafta döndüm. Önümüzdeki yıl planında olanlar için nacizane fikirlerimi paylaşıyorum.Daha önce Voyage, Rixos ve Limak'da konakladığım için onlarla kıyaslayabilirim.

    Otel geniş bir alana kurulu ama yerleşim planını çok iyi yapamadıkları için otele alışana kadar yoruluyorsunuz. Tam çözdüm artık derken tatil bitiyor zaten. Rixos sungate buradan daha geniş bir alana kurulu ama o kadar düzenli ki ilk gün alışıyorsunuz otele.

    Otelin lobisi bu deluxe bir otele yakışmayacak kadar küçük zaten ilk defa geliyorsanız bir tedirginlik oluşuyor. Otele 14.00 gibi girdiğim için odamız hazırdı fazla beklemedik.

    Otele girmeden haftalar önce hem Setura hem Crystal otelleri genel merkezine hem de otelin kendisine defalarca alerjik bir bebeğim olduğunu ve odanın detaylı temizliğinin yapılmasını belirttiğim halde gelişi güzel temizlenmiş bir odayla karşılaştık. Ha sonra talebimizle bir personeli gönderip başında eşimin beklemesiyle odayı köşe bucak temizlediler ama bunu alelade 3-4 yıldızlı oteller de yapıyor. Yine defalarca arayıp bebek yatağını unutmayın bak bunu hep yapıyorsunuz dememe rağmen bebek yatağı akşama doğru zorla getirildi. Keşke getirmeselerdi. Arkadaşım bebek yatağı bu kedi yatmayacak hijyeni temizliği geçtim bari ayıp olmasın diye ıslak mendille silseydiniz ya. Neyse en azından yatakları büyük ve görsel olarak temiz diyerek attım bebek yatağını dışarı😊 Oda temizliği ile ilgilenen personelin çoğu orta asya uyruklu çalışanlar. Bazen söylediklerinizi anlayamıyorlar ama çaba gösteriyorlar bu bir gerçek. Daha önce 2 yıl aralarında yaşadığım için onların temizlik kültürlerinin bize pek uymadığını biliyorum o yüzden anlayışla karşılıyorum taleplerimize şaşkınlıkla bakmalarını. Ama koskoca otel yönetiminin personeli bu konuda eğitmemesi tamamen facia. Bir ara sahildeki VIP reatoranın lavabosunu kullandım. Benimle birlikte içeri bir garson girdi işini gördü ardına bile bakmadan çıktı gitti. Üşenmedim baktım arkasından doğruca restorana gitti. Hem de VIP restoran dedikleri yere. Dedim herhalde su tasarrufu yapıyorlar😊
    Odaların genişliği yeterli, balkonu güzel ama balkona çıkınca kendinizi tatil köyünde ya da otelde değil egede bir yazlıkçı sitesinde hissediyorsunuz. Etrafta onlarca 2-3 katlı binalar aralarında bahçe peyzajları ve bir iki küçük havuz falan. Belki hoşuna giden olabilir ama benim otel anlayışıma uymadığı için ben beğenmedim.
    Ana restoran, ana havuz, amfi tiyatro, alışveriş alanları plaja kenarında toplanmış dolayısıyla bu alanlar bir çok odaya uzak mesafede. Çocuğunuz varsa baya yoruluyorsunuz. Ana restoranın üstünde 2 katta odalar var bir kısmı deniz manzaralı ama kalanlar yemek kokularından şikayetçiydi. Restoranı çeşitlilik olarak iyi, her gün balık, kırmızı et, beyaz et mevcuttu. Tatlı büfesi fena sayılmazdı. Ama benim gibi yemek sever biriyseniz kahvaltı dahil yemekler lezzet olarak vasat gelebilir. Yalnız garsonları maaşlarını hakkediyorlar. Hem güler yüzlüler hem de gözlerini kaçırmıyorlar. Kolay bulunmayan türden garsonlar. Restoran şefi mükemmel bir adam. 15 aylık bebeğimin her öğününü biz restorana gelmeden tam istediğimiz gibi hazırladı. Öğlen çocuklarınız için mini clubda çocuk büfesi açılıyor. Makarna, sosis, patates, pizza, süt vs. türünden bir büfe. Ama akşamları çocuk büfesine pek güvenmeyin 2 metrelik bir bankoda 2 çeşit yemekten ibaret.

    Otelde bir tane deniz suyu ile doldurulmuş ana havuz mevcut. Diğer havuzlar çok küçük ve VIP odalara ayrılmış. Aqua parkı çok büyük çok güzel bu amaçla gidiyorsanız sizi fazlasıyla tatmin eder.

    Plajı yeterli büyüklükte sahil kum çakıl karışık ama rahatsız etmiyor. Denize girince dikkat edin 10 metre sonra parke taşı boyunda kayalar başlıyor kumların arasında. Gittiğim tarihlerde otel % 90 doluydu ama ne şezlong sıkıntısı ne de restoranda sıra sıkıntısı çekmedim. Sadece havlu kartı sistemi kullanan bir otelde neden bir adet havlu dağıtım noktası var anlayamadım. Havlular çabuk bitiyor ve geç geliyor. Erken gelen havluyu kapar yani.

    Otele pastane adı altında bir şey yapmışlar ama becerememişler. Renklendirilmiş küçük kurabiyeleri makaron diye sunan bir yer. Dondurması (Mövenpick) süper gerçi hakkını yemeyeyim. Zaten bir kere pastaneye gelince sahil ile pastane arasındaki mesafeyi ve karşılığında aldığınız verimi düşünerek tekrar gideceğinizi zannetmiyorum.

    Snack bara güvenip öğle yemeğini kaçırmanızı tavsiye etmem çünkü snack barda sadece hamburger, hamburger ve hamburger mevcut. Yani aç kalabilirsiniz. Sıraya girmeyi göze alabilirseniz belki gözleme alabilirsiniz ya da 17.00 gibi havuz başında verilen simit arası nutella ile midenizi bastırabilirsiniz.

    Animasyon mükemmel olmasa da iyi sayılırdı. Her gün hem mini clubda çocuklar için hem de amfi tiyatroda aileler için gösteriler sergilendi.

    Otel havuzlarına bebeği sokmadım ama genel olarak otelde bu yazın modası el ayak ağız hastalığı hakkında hiç şikayet duymadım.
    Son olarak otelde o kadar çok çocuklu aile var ki kesinlikle balayında tercih edilecek bir otel değil.

    Genel olarak bu otele tekrar gelmeyi düşünmüyorum. Bu fiyata Limaklar bile tercih edilir. Otelin adını Voyage veya Rixoslar ile aynı cümle içinde kullanmak bile abes kaçar.

    Aklımda kalanlar bu kadar. Sorularınız olursa cevaplarım.




  • Merhaba arkadaşlar.Bende tatil için araştırma yaparken bu konuyu inceledim ancak burada tavsiye edilen oteller açıkcası benim bütcemin üzerindeydi.Bende onun için tripadvisor,booking gibi siteleri inceleyerek iki otel arasında kaldım. Numa Konaktepe otel(4*) ve Drita resort otel (5*), iki otel arasında da gün olarak bana daha uygun olan ve 5* olması açısından drita resor oteli 2 kişi ve bir bebek 23 eylül giriş - 30 eylül çıkış olarak 7 gece 1300 tl ye rezerve ettirdim.Beklentim çok yüksek değil haliyle amacım ailemle sakin bir tatil geçirmek.Burada kalan veya otel hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa çok makbule geçer.Tatil sonrası gene izlenimlerimi burada paylaşırım, benim gibi uygun fiyatlı tatil isteyen arkadaşların yararlanması için.
  • Merhaba arkadaşlar. 21-24 Eylül arası 3 gece 4 gün Belek tarafında otel bakıyorum. Ben eşim ve 3 aylık bebeğimizle birlikte gideceğiz. Konunun son 20 sayfasını ve ilk 20 sayfasını okudum. Ayrıca konu sahibinin mesajlarının çoğunu okudum. Sueno Golf'ü öneren var, oraya gidip deluxe'den yararlananlar var. Kedili olduğunu söyleyen var ki öyleyse benim hanım yerinde duramaz. Bütçemiz en fazla 2000tl bu arada.

    Siz tecrübeli arkadaşlar bana bir tavsiyede bulunur musunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamu Otobüsü -- 15 Eylül 2017; 8:25:1 >
  • bir üstteki yoruma değil de genele bir soru sormak istiyorum..

    misal 3 geceliğine 2000 TL ücret...

    3 gece dediğiniz hemen kısacık bir süre.. zaten ilk gün yoldan geldim diyelim 600 km'den... o km'de yorulmadım ama manavgat ve serik ışıklarında burnumdan geldi diyelim.. ne idüğü belirsiz otobüs ve kamyonlar, oradan oraya sevkıyat yapan kamyonetler üstüme çıkacak sanki falan,.. nemli yapışkan sıcak bir yandan..

    neyse efendim bulduk oteli, 40 derece güneşin altında attık aracı bir parka.. indirdik malzemeyi.. gittik lobiye.. hemen ilgileniyoruz falan derken orada geçen 1 saatin ardından odaya çıkıp duş falan.. ilk günü öldürmeyelim.. deniz bu saatte dalgalı olur havuza takılalım.. dondurma sırası falan derken akşam yemeği.. yorgunuz gittik, yattık.. gitti 1 gece..

    2 günü tam geçirdik.. öğleden önce deniz, sonra havuz, akşam animasyon falan..3. güne uyandık.. yarın dönüyoruz derken akşam olmuş.. 3. gece de bitti, gitti..

    sabah dedik ki; ulem yol gözümde büyüyor, zaten hava kavurup duru, iyice sıcak basmadan yola çıksak da şu torosları bir aşsak mı?? hemen giriştin malzemeyi topladın, araca yükledin falan..

    ahanda soru: 3 gün geçti bitti.. o 20 tane 100'lük banknotu tıkır tıkır saymaya, -al ben yiyemedim sen afiyetle demeye gönlünüz el veriyor mu?

    bir tatil ülkesinde ne pahalı tatil yapmak be arkadaş.. çadır kur yat, ucuza gelir ya da ucuzcu oteller var di mi efenim?.. yahu zaten fiyatı belirleyen de o ucuzcu yerler değil mi zaten?? sucuk gibi.. evet uscuk.. ne kadardı cumhuriyet? 17-18 liraydı.. üstelik yol üstü tesisinde.. şimdi afyon merkeze, yerine bile gitsen 54 lira diyor abi.. fabrika belirliyor diyor.. belirler tabi.. neden, nasıl mı?.. şimdi ucuz olan bile 40 liraya satıyor.. ardından bir de haberi çıkıyor, yok başeti, yok tükrüketi, kanatlı karışımı vs.. eee durur mu oburu olan?? onun 40 ettiği yerde ben 55 ederim.. işte pahalının neden pahalı olduğu böyle belirleniyor.. yoksa senin 3 günde otele verebileceğin maksimum masraf 5-600 lirayı bulmaz...bence..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turizmpsikoloğu -- 15 Eylül 2017; 10:20:9 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

    bir üstteki yoruma değil de genele bir soru sormak istiyorum..

    misal 3 geceliğine 2000 TL ücret...

    3 gece dediğiniz hemen kısacık bir süre.. zaten ilk gün yoldan geldim diyelim 600 km'den... o km'de yorulmadım ama manavgat ve serik ışıklarında burnumdan geldi diyelim.. ne idüğü belirsiz otobüs ve kamyonlar, oradan oraya sevkıyat yapan kamyonetler üstüme çıkacak sanki falan,.. nemli yapışkan sıcak bir yandan..

    neyse efendim bulduk oteli, 40 derece güneşin altında attık aracı bir parka.. indirdik malzemeyi.. gittik lobiye.. hemen ilgileniyoruz falan derken orada geçen 1 saatin ardından odaya çıkıp duş falan.. ilk günü öldürmeyelim.. deniz bu saatte dalgalı olur havuza takılalım.. dondurma sırası falan derken akşam yemeği.. yorgunuz gittik, yattık.. gitti 1 gece..

    2 günü tam geçirdik.. öğleden önce deniz, sonra havuz, akşam animasyon falan..3. güne uyandık.. yarın dönüyoruz derken akşam olmuş.. 3. gece de bitti, gitti..

    sabah dedik ki; ulem yol gözümde büyüyor, zaten hava kavurup duru, iyice sıcak basmadan yola çıksak da şu torosları bir aşsak mı?? hemen giriştin malzemeyi topladın, araca yükledin falan..

    ahanda soru: 3 gün geçti bitti.. o 20 tane 100'lük banknotu tıkır tıkır saymaya, -al ben yiyemedim sen afiyetle demeye gönlünüz el veriyor mu?

    bir tatil ülkesinde ne pahalı tatil yapmak be arkadaş.. çadır kur yat, ucuza gelir ya da ucuzcu oteller var di mi efenim?.. yahu zaten fiyatı belirleyen de o ucuzcu yerler değil mi zaten?? sucuk gibi.. evet uscuk.. ne kadardı cumhuriyet? 17-18 liraydı.. üstelik yol üstü tesisinde.. şimdi afyon merkeze, yerine bile gitsen 54 lira diyor abi.. fabrika belirliyor diyor.. belirler tabi.. neden, nasıl mı?.. şimdi ucuz olan bile 40 liraya satıyor.. ardından bir de haberi çıkıyor, yok başeti, yok tükrüketi, kanatlı karışımı vs.. eee durur mu oburu olan?? onun 40 ettiği yerde ben 55 ederim.. işte pahalının neden pahalı olduğu böyle belirleniyor.. yoksa senin 3 günde otele verebileceğin maksimum masraf 5-600 lirayı bulmaz...bence..

    Her dediğinize katılıyorum. Benim de içim acıyor o fiyatları verirken ama yılda 1 kere diyerek vicdanımız rahat ediyor galiba, bilemiyorum. 2 sene önce balayına Amara Dolce Vita'da yine 3 gece 4 gün 1000 TL'ye kalmışken şimdi bu fiyatları görmek çok üzücü. Şimdi o otele bakınca çıkan fiyat gerçekten inanılmaz. Bunların üstüne şimdi bebek de var.

    Başka türlü yöntemi olan varsa da seve seve dinlerim.




  • bebek var abi, mecbur herşey dahil otele gideceksin.. kaliteli-konforlu deluxe odaya sahip ucuz fiyatlı şehiriçi otelinde konaklayıp, aracınla farklı ama güzel plajlara gidip gelmen zor.. hatta kötü yanı şöyle rahat rahat da yüzemiyorsun. bi gözün içinde telefonun, aracının anahtarı olan plaj çantasında falan...

    ben en son ne yaptım söyliiim... ama dediğim gibi işin içinde keyif de var ama zahmet de..

    muğla merkez'de demircioğlu otel miydi neydi, oradan superior oda aldım..oda kahvaltı fiyatı 250 tl.. otelden bir şey beklemeyin, öyle havuz falan..ama oda iyi.. double yatak, ayrı bölünmüş bir yerde tekli yatak..banyosu falan iyi..

    neyse..aklımda bir gün sedir adası var tüm o kalabalığına rağmen.. sabah erken tekneye biner adaya giderim.. hem ufak bir tekne turu, gökova falan hem de müze kart var adaya giriş ücretsiz.. kalabalık olunca kötü ama olmadan evet abi işte deniz bu diyorsunuz.. bir gün yine akbük var, yine körfez.. akyaka'dan devam..manzaralı.. bir gün de incekum denilen ağacın gölgesinin denize düştüğü dibi kum çevresi kayalık bir koy..

    malesef her güzelin bir kusuru var.. kalabalık oluyor, olacak.. ama dalgasız temiz deniz.. eee genelde mesire yeri, sit alanı, tabiat parkı falan oluyor bu tip yerler.. o yüzden konaklamak mümkün değil ya da çok kötü pansiyonlar falan oluyor çevrede..

    o yüzden küçük araç yolculuklarını göze alırsanız evet aslında tatil o oluyor..o yorgunluğa değiyor..

    yemekse konu, malesef zaten ciddi paralar ödenen o otellerde epey şikayet var.. iyisi de var elbet.. ama muğla merkezde bir esnaf lokantası keşfettim, eski muğla içinde... offf ki off... kuru-pilav, kavurma, sebzeli köfte falan yedik, yanık yoğurt, o küçük salata..uygun da fiyat..

    otelde abanacaksın şimdi hamburger köfte, dana antrikot falan.. yine lezzeti tartışılır aslında.. tartışılmayacak olan ise malesef azacak olan hemeroid.. velhasıl parası peşin ödenmiş otelde kimse diyet kereviz yiyeceğim diye kasmaz herhalde..

    efendim başkaaa.. dilek yarımadası var.. davutlar diye bir yerde tabi bir belek oteli yok.. banyosunda traş köpüğü bulacağınız..ver havluyu, losyonu, ye algidayı olmuyor.. ama ne var?..pırıl pırıl deniz var.. koylar var.. ister full kumlu ister full taşlı.. bir bazlamacılar var yerel köylü kadınların yaptığı.. isli koca tencerede kabak-balcan-pattis bi kızartma yapıyorlar sana 10 liraya.. ver çayı ağacın gölgesinde.. meyve bahçesinin dibinde.. zaten bunların bir çoğu meyve sebze satan yerler.. yanında işte gözleme bazlama..

    o değil de o davutlar merkezde bir yüksel fırın mı ne vardı.. o haşhaşlı katmer neydi öyle ya.. 3-5 lira neyse kocaman.. ve ne biliyor musun? sirkülasyondan sürekli yeni, tazei sıpsıcak.. ver ayranı yanına..ohhh..

    tabi yine her güzelin bir kusuru olduğu dilek yarımadasının da kusuru.. domuzu çok her ne kadar görmesek de kokusunu aldık.. arı var denizin üstünde bile.. ağacı denize sıfır her yerde var aslında.. bir de senin lüks otelin yok.. iyi ki yok aslında.. land'lı, chrysler'lı amcalar gelince o ablalar da bozar, ağaç altı kızartmacı olur sana lüküs restaurant.. yerel ürünlerin yerine gelir antrikot pastırmalar, yok ezineler....olmaz inşallah...2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu)2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu)2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu)2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turizmpsikoloğu -- 15 Eylül 2017; 14:40:32 >




  • tripadvisor otel yorumlarını okuyorum oldukça sık otel mimarisini beğenenler/beğenmeyenler var ,Bence bu insanlar hasta ,ulan oteli satın mı alacaksın ,her gün otelin dışına çıkıp " vay be ne mimariymiş "diye keyif mi yapacaksın ,kimisi gece 2 den sonra alkol ve hiç bişey yok diye yazmış(normal insanlar artık o saatte uyuması gerekir ,ama bilmiyor,çünkü hasta)

    otelin denize mesafesi 250 mt imiş giderken fazla yormuyormuş ,gelirken yokuş yukarı imiş (engelli veya ileri yaş bir vatandaş sanırım,olabilir ama genelleme niye)

    1 gün oda temizliği yapılmadığı için ,iğrenç vs vs diyenler var ,ya temizlik hastası ,ya da evini pok götürüyor (3.seçenek yok)

    Otel değerlendirmenin kıstasları bellidir verdiğin paranın karşılığı hizmet alıyor musun veya mutluluğu nerelerde aradığına bağlı:)otel mimarisinde arıyorsan işin zor
  • KERVANSARAY KUNDU OTEL:Öne çıkan özelliği çok büyük bir havuzu olması (otel binasından başlıyor plaja kadar devam eden havuzu var)ama büyüklüğü oranın da hijyen değil , havuza maalesef çıplak bebekler de girmekte ve kimse bu durumla ilgilenmiyor.
    Yemekleri ödediğin fiyata göre iyi ,Odalar geniş ve kullanışlı .

    Bana göre otelin en önemli sıkıntısı ,canlı müzik yapılan yerin yetersizliği (1200 kapasiteli bir otelde ,canlı müzik yapılan yerin alabileceği insan sayısı 50-60 civarı)
    Plajı iyi .otel tamamen dolu olması sebebiyle özellikle akşam yemeklerin de masa kapma ve uzun yemek kuyrukları oluşuyor .

    Müşteri profili büyük bölümü yerli ,böyle olunca da animasyon ve canlı müzikler daha çok Türkçe oluyor .
    Diskosu oldukça kalabalık ama yurdum insanı burada komikliker sergileyebiliyor(terlikle oynama ,çalan yabancı müziği angaranın bağları kıvamın da dans etme gibi))
    Netice de gidilebilir .

    Eylül 2017 tarihinde ailesiyle birlikte konakladı, seyahat etti




  • Taksim International Hotel Obaköy :

    Öne çıkan özelliği yemekleri ,günlük kişi başı 100 TL ödeyip ,Türkiye'nin hiç bir otelinde bu kadar lezzetli yemek yiyemezsiniz ,bu garanti .Odaları geniş ,rahat ,hergün temizliği yapılıyor .personel mutsuz görünse de işini layıkıyla yapmaya çalışıyor

    Otel bekar erkek kabul etmesine rağmen ,aslında tam bir aile oteli ,çünkü otelin sahibi devlet ,ben hata yapıp ek bloktan oda aldım maalesef hüsrana uğradım,gece o kadar çok gürültü oluyor ki uyuman için çelik gibi sinir olması lazım ,gece yarısı insan gürültüsü bitiyor ,köpek havlamaları başlıyor(turizmin kalbinde kulağı küpeli köpeklerin ne işi var ? Belediyeye sormak gerekir )
    denizi malum alanya denizi ,kayalık maalesef ,iskeleden girmek gerekir

    oteli ilginç kılan ise devletin otelle ne işi olduğudur,belki icra yoluyla almıştır ama onlarca müdürü var otelin ve bu durum personeli geriyor ve mutsuz ediyor gözlemim (müdür iş yapmayınca canı sıkılır ) bu müdürlere hak etmeden paralar ödeniyor .

    BİR VATANDAŞ OLARAK BU DURUM BENİ RAHATSIZ ETTİ ,BURADAN SİYASİLERE DE SESLENİYORUM ,BU VE DEVLETE AİT 8-10 OTELİN ACİLEN SATILMASI GEREKİR ,ZİRA GÖRÜNTÜ HER HALİYLE ÇAĞ DIŞI (OTEL MÜDÜRÜNÜN BİR TANESİ YEMEK YERKEN BAŞINDA HİZMET ETMEK İÇİN 4 GARSON BEKLİYORDU )

    Oda İpucu: Ana bina seçilmeli
    Odayla ilgili diğer ipuçlarını gör
    Haziran 2017 tarihinde arkadaşlarıyla birlikte konakladı, seyahat etti




  • AKKA ALİNDA OTEL -KEMER-KİRİŞ

    Ortak kullanım alanları birbirine çok yakın ,yemekleri güzel ,alkollü ve alkolsüz içeceklerinin tümü çakma değil ,orjinal .

    Sağolsunlar,standart oda almama rağmen duble oda verdiler .Neticede otel gerçekten kaliteli ancak bir sorunu var

    çalışan barmen ve garsonların çoğu maalesef sıfır motivasyon,yağmur yağmış aradan 3 saat geçmiş ,kül tablalarının içi su dolu,söylediğin zaman ,"bunları ,önceki mesaide olanlar temizlemeleri lazımdı "gibi garip cevap alıyorsun ..hele bir tane havuz barda çalışan sarı kafalı bir ergen var ki ,kendi alanı dışında çekirdek yiyip kabuğunu yere attığını görünce elimin tersiyle 2 çekeyim diye aklımdan geçmedi değil .

    Netice de yönetim zaafiyeti var maalesef ..tabi bunlar gelip geçici sorunlar olarak görüp,otelin genel kalitesini bozmayacağını umut ediyorum ve tavsiye ediyorum herkese oteli..

    Mayıs 2017




  • Orange County Resort Hotel Alanya

    Bir otel hakkında bu kadar yerin dibine batırılıp veya göklere çıkarılan yorumları bir arada ilk kez gördüm
    Yemek konusu çok eleştirilmiş oradan başlayayım, oda fiyatlarına göre yemekleri otelin en güçlü yanı bence ,nihayetin de günlük 110-120 tl ödediğin otelden muz ,pirzola falan bekleyemezsin .Adamlar öğlen yemeğinde en az bir kırmızı etin bulunduğu yemek çıkartıyor ,akşamları da ızgara köfte var,meyve olarak mevsimi tam gelmemesine rağmen karpuz ,kavun çilek veriyor .

    alkollü içki konusun da da çok eleştiri almış ,bu eleştiriyi de hak etmiyor bu fiyata yeni rakı verse batar otel elbette çakma içkiler ama çakmanın da kalitesi vardır ,dipte değil içkiler en azından..

    Otelin devasa bir havuzu ve iskelesi var manzarası güzel ,odaları çok geniş ve temizliği yapılıyor .

    Animasyonu için 30-40 kişilik otelin kendi kadrolu rus ekibi var profesyonel insanlar ama tamamen Rus kültürüne hitaben gösteri yapıyorlar .havuz ve iskele etkinlikleri mevcut

    Personel sayısı oldukça fazla ama 3-5 kişi harici sanki bu işe dün başlamışlar gibi yavaşlar (özellikle iskele bar da çalışanlar) lokanta bölümünde ki personelin bir kısmı gerçekten çok iyi ,ama hepsi içecek konusun da yardımcılar)

    Olumsuz yönleri: otel ihtiyarlara göre bir yer değil ,denizine giremezler çünkü sahili yok illaki iskeleden merdivenlerden inecekler ,ikincisi banyolar da küvetler var ki ihtiyarların girip çıkacağı bir yer değil üçüncüsü lobi harici relax bir yer yok.

    Denizine maalesef üzerindeki pisliği gördükten sonra giren de pek yok

    Birde benim özel durumum oldu ,resepsiyon da çalışan yaka kartından ismi Hasan olduğu anlaşılan şahıs ,önce dolu bir odayı verdi ,sonra ,yeni oda vereceği yer de odanın niye dolu olduğunu araştırıp odadaki kişilerle konuşmak için pozisyon aldı ,sonra bir oda verdi ama 3-5 saat sonra oda kartları kapıyı açmaz oldu 3 kez yanına teşrif ettik ilerleyen günlerde ,keyfimizi kaçırmadı ama problemli birisi gibi geldi bana .
    Netice denizinden pek beklenti olmadan gidilebilecek bir otel .

    Oda İpucu: Deniz tarafı odaların manzarası güzel
    Odayla ilgili diğer ipuçlarını gör
    Mayıs 2017




  • ASKA LARA ANTALYA LARA KUNDU BÖLGESİ
    Lara'da oteller konum olarak ikiye ayrılıyor ,denize yakın ve uzak olanlar diye.Aska lara 2.kategoride ,bu dezavantajını yemek ve hizmetlerle kapatmaya çalışmış ve başarılı da olmuş bence ,çünkü sezon açılmadan otelde doluluk oranı epey yüksekti (tabi çalıştay için gelenleri saymıyorum ,onlar ayrı bir vaka bence ,kocaman kocaman afişler asmışlar ,kitap inceleme çalıştayı diye,otele girerken bakanlığa giriyor izlenimi uyandırıyor ,"abi niye kitapları 5 yıldızlı bir otelde seçiyorsunuz ? öğretmen evleri yetersiz mi diyesin geliyor ama diyemiyorsun tabi ,kulak misafiri oldum 2 öğretmen kendi aralarında konuşmalarına ,geçen seneki raporun aynısını verdim ,kitaplar da değişiklik olmadı ki falan muhabbeti ediyorlardı ,tüm il milli eğitim müdürleri de oradaydı ,sanıyorlar ki o koca afişleri gören vatandaş "BİZ BURADA TATİL YAPIYORUZ,ADAMLAR HARIL HARIL ÇALIŞIYOR FALAN DİYECEKLER" BİZİM VERGİMİZDEN TAKILIYORLAR .Bu konuda daha çok yazarım da konu bu değil)
    Yemekler iyi ,ancak taze balıkla yoğurt bir halt etmez gafletinde bulunmayın mefta olabilirsiniz .

    Otelin ana bina dar bir alan sayılır ,asıl mevzu deniz kıyısına yapılan tesisler de gerçekleşiyor ama hava soğuktu ,Rusların harici denize ,havuza gireni de görmedim

    Otel kalite yapacağım diye kasmış ve bilezik olayını kaldırmış ama tam bir problem haline getirmiş ,otelin hangi bölümüne gidip bir şeyler talep etsen oda kartı soruyorlar ..bilezik işine girmeyen gittiğim oteller arasında voyage grubudur ama asla kart falan sormazlar .otelin derli toplu değil ki çalışanlara da eziyet bu uygulama .tabi yabancıya değil,Türke soruyorlar ,oda ayrı bir durum .

    Otelin en iyi tarafı günlük oda temizliği ,söylesen de ,söylemesen de yapılıyor,personel genç ve ciddiyetle işini yapmaya çalışıyor .animasyonlar bir gün okullar arası bilgi yarışması modunda ülke başkantlerini sorarken ,ikinci gün dansözler çıkabiliyor

    Netice de kötü bir otel değil ,ama doğrusu ben pek sevmedim
    Daha az göster
    Oda İpucu: havuza bakan odalar tercih edilebilir
    Konaklama tarihi: Nisan 2017




  • Club Hotel Sera: ANTALYA LARA KUNDU BÖLGESİ

    Otel Lara merkez de yer almasına rağmen ,ortak kullanım alanlarını keşfetmek için 1 gün yetmez 2.gün için de özel çaba gerektirir ,
    yemekleri idare eder ,aktiviteleri iyi ,(animasyonu beğenmeyenler için aynı saatler de canlı müzik yapıyor ki ,hiç bir otelde görmedim bu olayı)
    Ayna olayını biraz abartmasına rağmen ,otel gösterişli
    Uygun fiyat yakalayabilirsem yine giderim
    Daha az göster
    Konaklama tarihi: Mayıs 2017
  • Behken B kullanıcısına yanıt
    Her hafta bir yere tatile mi gittiniz acaba?🤔

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VOYAGE SORGUN ,TİTREYENGÖL MANAVGAT
    ETS turuzmin sahipleri veya sahibi ,işi biliyor ,adeta otelcilik böyle yapılır der gibi rakiplerine ..Belki hayatınız boyunca yiyemeyeceğiniz yemekleri yiyorsunuz .Personel işini severek yapıyor .Personelin bu kadar işine motive olabilmesi ,belkide çalışanlardan son gücüne kadar yararlanmayıp,yapabileceği kadar iş vermeleri ve onları germemeleri önemli ...

    Denizine girmedim ama kayalık olduğu söylendi ..5 tane havuzu var + 16 ve adult plaj ve havuzları var..

    Otelden kaynaklanmayan ama müşteriden kaynaklanan tek sıkıntı ,istediğin kadar plaj havlusunu her gün alabiliyorsun,dolayısıyla havuzda işi biten birisi şezlongun üzerine bırakıp gidiyor ve sen o şezlongu dolu sanıyorsun ..

    Gittiğim dönemde pahalı değildi ve aldığı parayı fazlasıyla hak ediyordu ..

    İmkanınız varsa gidiniz ,imkanınız yoksa ,yılda 2 defa tatile gidiyorsanız ,1'e indirip deneyiniz derim..

    (OTEL SAHİBİ DİYE İTHAM EDEN ARKADAŞ ,NERDEEE ÖYLE GÜNLER ,KEŞKE ÖYLE OLSAK:))




  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    Her hafta bir yere tatile mi gittiniz acaba?🤔

    Emekli olduktan sonra işi otellere vurduk
  • MY HOME RESORT ,AVSALLAR -ALANYA
    Otelin önceliği hijyen ve göstermelik değil,öz de hijyene çok önem veriliyor..Yemekler ile yapılan yorumlarda lezzetli olmadığı falan söylenmiş..Doğru değil ,yemekler çeşidi çok ve lezzetli ..Alman oteli diyebiliriz çünkü Almanların haricinde tek tük Türk ,Rus vs var ..İlginçtir personel Türklerle de Almanca iletişim kurmaya çalışıyor :)) Denizi 5 dakika yürüme mesafesinde ve temiz ama bir sorun var denizde ..Balıkların ,sinekler gibi şirret olup insanı rahatsız ettiklerini de öğrenmiş oldum .(Genelde topuğa çalışıyorlar balıklar)

    Personelin çoğu profesyonel ve Türklerin dışlanmışlık duygusuna kapılmamaları için çaba sarfedip güler yüzlü davranmaya çabalıyorlar ..Snack Barda çok çeşitli yiyecekler mevcut ..Bundan dolayı mı yoksa ,Almanlar bazlama sevmediklerinden midir bilmiyorum ama bazlamanın yüzüne bakan yok.

    2 Büyük havuzu ve bir de çocuk havuzu mevcut ..Otelin tek eksik yönü animasyonları ..Alman çoğunluk olduğu için onlar için bir iki bişey yapmaya çalışıyorlar ama pek keyif verdiğini söyleyemem ..

    Netice olarak fiyat -performans ilişkisini göz önüne alırsak gidilebilecek bir otel ..




  • PORTO BELLO RESORT KONYAALTI -ANTALYA

    Otelin yemekleri oldukça iyi ,barda çalışan garsonlar işini iyi yapmaya çalışıyor ..Ancak resepsiyondaki görevliler duyarsız ..Odaya kül tabağı istedik bunu getirtmeyi başaramadık ..Otelin bina dışı kullanım alanı dar , otelde genelde seminer çalışması için kalabalık ekipler geliyor ..

    Yazın tatil için iyi bir seçenek olduğunu sanmıyorum Ama yaz mevsimi dışında gidilebilecek bir otel çünkü fiyatı son derece makul
  • Behken B kullanıcısına yanıt
    Ayıptır sorması nerden emeklilik,holding falanmı vardı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BARUT HEMERA OTEL-KUMKÖY-SİDE-

    Otel Side- Kumköy kavşağında ,denize sıfır bir konumda ,sığ bir denizi var .Az da olsa kayalık yerler var ama yandaki otelin sahilinden de girilmesine izin veriliyor ,Sıkıntı yok yani ..havuzları yeterli .Plaj havluları kart ile alınmıyor..İstediğin zaman değiştirebiliyorsun .

    Yemekleri çeşitli ve lezzetli ..Sabah kahvaltısında portakal suyu da ikram ediliyor .

    Personel güler yüzlü ,işini layıkıyla yapmaya çalışıyor .

    Bir otel gezgini olarak ,eleştirel gözle bakarım gittiğim otellere ,Barut Otel zincirine ilk kez gittim .samimi söylüyorum eleştirilebilecek tek yönü animasyonları..

    1.gün "Anadolu Ateşi'ne" benzer bir ekip çıktı ve çok hoşuma gitti gösterileri ..Ama .2 gün genç birisi sürekli ingilizce müzik icraa etti ve tabiki can sıkıcı ..Bunu da normal karşılamak lazım .Neticede otel müşterisinin neredeyse tamamına yakını Alman turistlerdi ..

    Otele gittiğim dönem de fiyatı son derece uygundu ..

    Netice de tavsiye ederim .Gerçekten kaliteli bir mekan ..

    Haziran 2016 tarihinde arkadaşlarıyla birlikte konakladı, seyahat etti




  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.