Şimdi Ara

2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
21
Favori
103.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gonzalez45 G kullanıcısına yanıt
    1.5dci'nin 110 KM hız ile giderken kaç bin devir çevirdiğini yazabilir misiniz? Araba 110-120 KM hızlarında güven veriyor mu düz yolda, yerden biraz yüksek olduğu için tedirginlik oluyor mu

    bu sorunun cevabını bende merakla bekliyorum :)
  • TÜRKEY BEYE TEŞEKKÜRLER... Sayenizde parasının tamamını ödediğim Stepway için yaptıgım pazarlıklar sonunda cam filmini hediye vermeye ikna oldular.. Hale bakarmısınız parası ödenmiş mala sonradan pazarlık yapıyoruz ne ülkeyiz yaaa.. Donanım haber ve sizlere teşekkürler... Herşey gönlünüzce olsun........
  • Hakan Altınbaş H kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, toplum olarak birbirimize destek olduğumuz sürece güçlü oluruz, birlikten kuvvet doğar. hayırlı günlerde kullanın.
  • Hakan Altınbaş H kullanıcısına yanıt
    Adamlar nasıl ikna oldu parayı almış zaten
  • Cidden ben kapora verdim adamlar ne desem iyi fiyat verdik diyip duruyorlar... Hediye alamadım...
  • Hakan Altınbaş H kullanıcısına yanıt
    teşekkürler benzin olmuş 5.20 hocam bu durumda 2500 lira fazla verip benzinli araba almak için zengin değil, çok zengin olmak gerek.
  • İndirim almam bayaa uzun uğraşlar sonunda oldu kademe kademe hemde ..En son Turkey bey vasıtasıyla anadolu yakasındaki bayinin fiyatlarını söyleyince bir bakalım vs vs dediler bende olursa cam filmi ekleyin dedim kabul ettiler.. Araç tam olarak 55.100 e maloldu.. Dizel manuel Stepway + 5 yıl garantili Seramik koruma + 5 yıl garantili cam filmi + Kapı alt koruma bantları.. Bence iyi fiyat oldu. Daha aşağısı olmaz gibime geliyor.. Bende sıkıldım artık.. Zaten araç geldikten sonra ilk işim alt taban ve çamurluk içi pütür uygulama olacak.. Bakalım artık iyi işçilik fiyatları alabilirsem komple iç yalıtım ve ses sistemine eklemelerde düşünüyorum.. Yaklaşık 2.000 masraf daha var kabacası. BU arada araca çift egzos çok yakısacak gibi duruyor... Sağlıcakla kalın dostlar........
  • Hakan Altınbaş H kullanıcısına yanıt
    manuel dizel motor euro 5 mi 6 mı arkadaşlar? romanya sitesinde euro 6 gösteriyor...
  • Hakan Altınbaş H kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun gule gule binin..ayni parayla astra sedan alsaydiniz hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAYIN KÜÇÜKBULUT SAĞOLUN TEŞEKKÜR EDERİM... SEDAN TARZIM OLMAYAN BİR ARAÇ MAALESEf.. HAFTA SONU YARAMAZLK YAPAN BİRİYİM DAĞ BAYIR MANGAL VS VS VS... BANA YUKSEK VE DİZEL BİR ARAÇ LAZIMDI.. ARKADAŞLARIMIN ASTRASINI ÇOK KULLANDIM.. GÜZEL ARAÇ AMA İNANIN TARZIM OLMAYAN ARAÇ.. 55 DEDİĞİNİZ ARAÇ BENZİNLİ ASTRA DİZELLER 95 - 105 ARASI UCUSTA MAALESEF.(MOKKA DESENİZ İÇİ İNANILMAZ KÜÇÜK VE GEREKSİZ PAHALI )...ASTRA HEM FİYAT HEMDE SEGMENT OLARAK AYNI ARAÇLAR DEĞİL .. ELBETTE KALİTE OLARAKTA.. İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM... HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.....
  • Bugun cevre yolunda araci test etme imkani buldum. (Dizel 1.5 Otomatik) Bos yolda 150-160 km/h ciktim. Devir 2000-3000 arasindaydi duz yolda. Gayet guvenli, sarsmadan, titremeden bu hiza cikti.



    Hiz sabitleyiciyi, sinirlayiciyi test ettim. Kullanisli ve tutarlı.



    Bu aracin tek yumusak karni ses konusu. Ruzgar sesi cok cok fazla iceri giriyor. Radyo sesi bile bastiramadi gurultusunu.

    2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu

    2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu




  • aesacus A kullanıcısına yanıt
    Easy r icin ne dusunuyorsunuz. Test sonrasi gorusleriniz?
  • 93den beri araba kullaniyorum ama ilk defa otomatik kullaniyorum. Otomatigi beni tatmin etmedi. Vites gecislerinde bir yigilma var. Hissettiriyor vites degisimlerini.Otomatik toyota auris kullanan bir arkadas kullandi benim araba yi, bu otomatik icin normal dedi. Belki ben cok sey bekliyorum otomatikten :)

    Uzun yol icin sorun olmuyor zaten surekli 6. Viteste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aesacus A kullanıcısına yanıt
    Fotograflar için teşekkürler aracın yandan çekilmiş fotoğrafını koyabilir mısınız size zahmet olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sammurat -- 24 Aralık 2016; 16:17:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aesacus

    93den beri araba kullaniyorum ama ilk defa otomatik kullaniyorum. Otomatigi beni tatmin etmedi. Vites gecislerinde bir yigilma var. Hissettiriyor vites degisimlerini.Otomatik toyota auris kullanan bir arkadas kullandi benim araba yi, bu otomatik icin normal dedi. Belki ben cok sey bekliyorum otomatikten :)

    Uzun yol icin sorun olmuyor zaten surekli 6. Viteste

    Benimde daha önceki araçlarım tam otomatik vitesti. Stepway yarı otomatik şanzımana sahip ve bunu bilerek araştırarak aldığım için sorun olmadı. Arabanın diline alışıyorsunuz merak etmeyin :) Bir arkadaşım C4 Picasso aldı ve onda da aynı şanzıman mantığı var. Ki bizim arabadan 2 katı fiyatı. (Araçlardaki şanzımanı örnek verdim yanlış anlaşılmasın)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gonzalez45 G kullanıcısına yanıt
    Fransiz araçlarıda benzer şanzımanı kullanıyorlar mış. Bugün Kayseri de Dacia gittim yeni Stepway yoktu ellerinde gelmemiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sammurat -- 24 Aralık 2016; 19:29:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan Altınbaş

    SAYIN KÜÇÜKBULUT SAĞOLUN TEŞEKKÜR EDERİM... SEDAN TARZIM OLMAYAN BİR ARAÇ MAALESEf.. HAFTA SONU YARAMAZLK YAPAN BİRİYİM DAĞ BAYIR MANGAL VS VS VS... BANA YUKSEK VE DİZEL BİR ARAÇ LAZIMDI.. ARKADAŞLARIMIN ASTRASINI ÇOK KULLANDIM.. GÜZEL ARAÇ AMA İNANIN TARZIM OLMAYAN ARAÇ.. 55 DEDİĞİNİZ ARAÇ BENZİNLİ ASTRA DİZELLER 95 - 105 ARASI UCUSTA MAALESEF.(MOKKA DESENİZ İÇİ İNANILMAZ KÜÇÜK VE GEREKSİZ PAHALI )...ASTRA HEM FİYAT HEMDE SEGMENT OLARAK AYNI ARAÇLAR DEĞİL .. ELBETTE KALİTE OLARAKTA.. İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM... HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.....

    Hakan Bey Merhaba, dag bayir kullaniyorsaniz size kotu bir haberim olacak,

    ben bu hafta sonu kapadokyaya geldim bir arac kiraladim hafta sonunda esimle buralari iyice gezdik, kiraladigim arac Clio Symbol ve ihlara vadisinde kardan dolayi rahat rahat cikilabilecek bir yokusta kaldik. Aracta kis lastigi olmasina ragmen Kalmamizin sebebi esp/asr sisteminin iptal edilememesi. Biraz patinaj yapip rahatca cikabilecegim bir tepede asr patinaja izin vermedigi icin bir turlu cikamadik, Allah'a sukur geldigimiz yol duzgundu geri donebildik, arkadan kar yagiyor olsa telefon cekmeyen bir yerde cok zor durumda kalacaktik hatta insan hayatina bile sebep olabilecek kadar ciddi bir durumdu bence. Hic asr nin kapatilamayacagi aklima gelmedi ben herhalde bilemedim nasilmis acaba diye gece internette baktim cidden asr cliolarda iptal edilemiyormus. Bunu gorunce bizim dacialarda durum nasil diye bir kontrol edeyim dedim ve dusterlarda esp iptal edilebiliyorken , stepwaylerde iptal edilemedigini gordum, yeni kasa aracini teslim alanlar bakip bilgi verebilirmi yeni kasada esp/asr off tusu var mi yok mu?

    Kucuk ve gereksiz biz detay gibi gelebilir ama sunu soyleyeyim, su an kullandigim aracta esp off tusu var ve 4 yilda 2 defa bu tusa ihtiyacim oldu ama eger olmasaydi ne yapardim bilmiyorum benim hayatimi kurtardi. Cok gerekli birsey degil belki ama yangin sondurme tupu gibi lazim oldugunda hayat kurtarir.

    Bu arada clioda stepway ile ayni motor var degil mi? Clioyu hic sevmesemde motorunu sevdim, 130 km hizde 2000 devir, gercektwn cok guclu bir motor koymuslar ama ic malzeme kalitesi felaketti insallah bizimkisi cok daha iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • turkerny T kullanıcısına yanıt
    Clio 4'ün 90bg'lik dCi motoruyla Stepway'in 90bg dCi motoru aynı. Fakat benzinli motorları farklı. Clio 4'te 1.2 litre 120bg TCe motor varken Stepway'de 0.9 litre 90bg TCe motor var.

    Stepway'lerde ESP kapatılamıyor maalesef. Zaten Symbol dediğimiz araç Sandero'nun sedanı olduğu için (aslında yurtdışında çoğu ülkede o araç Dacia Logan, sadece Türkiye gibi bazı ülkelerde Renault Symbol olarak satılıyor) aralarında pek fark yok.

    Yine malzeme kalitesi konusunda da bu üç araba (Clio, Symbol, Sandero) birbirlerine benzer durumdalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametykcll -- 24 Aralık 2016; 23:28:46 >
  • esp sigortasını bulursanız asr devreden çıkar.
  • patinajı kapatmama layı nedir zararı var mıdır konuyu açar mısınız?

    Kullanıcılar sıkıntı yaşıyan oldu mu???
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.