Şimdi Ara

2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
21
Favori
103.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kucukbulut K kullanıcısına yanıt
    Araya girmiş gibi oldum ama dün asf de 0,9 otomtk benzili test sürüşü yaptım. Gerçekten çok kötü... araç çok bağırıyor ve devrini çok zor alıyor. Alıcı olarak gitmiştim, memnuniyetsizliğimi görünce 1.5TD yi 53850 +park sensörüyle teklif ettiler almadım. Sonra zeytinburnu hedefe gittim (bazıları şimdi sallamış ya diyecek ama) durumu izah ettim, 52.750 + park sensörü ile aldım. Evet, 1.5 dizel 2017 makyajlı stepway, park sensörüyle 52.750 ye aldım. en geç 15 ocak teslim. Multimedya için çok zorladım baya yüzsüzlük yaptım ama olmadı. Bayiden ne koparırsan kar ne diyelim. Herkese kazasız belasız yolculuklar...


    2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu




  • turkerny T kullanıcısına yanıt
    makyajlı stepway 1.5 dizelde yokuş kalkış desteği YOK. pasif ya da off değil hiç yok.. dizel ve benzin otomatiklerde var. (Bayiden aldığım bilgi)@turkerny @
  • sametykcll kullanıcısına yanıt
    Dizelinden bahsetmistim bende motor olarak cok guzel, malzeme kalitesini de makyajli kasada arttirmislar gibi duruyordu ama bir sure kullanmadan anlasilmaz o. Insallah makyajli kasada esp kapatma vardir araci alan bir arkadad teyit ederse cok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arac patinaj cekmesin diye lastikler patinaja basladiginda lastiklere guc vermeyi yani lastikleri dondurmeyi kesiyor asp , bu durumda mesela karli buzlu bir yolda yokus yukari gidiyorsaniz normalde ben patinaj halinde sol sag yaparak imkansiz denilebilecek yerlerden ciktim ama esp-asr ile ufacik bir egimde bile tikanip kaliyorsunuz.

    Derseniz ne kadar gerekli? Benim hayatimda 2 kere ihtiyacim oldu, 1 i cok onemli degildi aracla cikamasam da araci birakip yaya devam edebilirdim ama 2. Seferde dagin basinda o kadar kotu bir yerde kaldimki, siddetli karda klimada isitmiyordu, yaya olarak gudebilecegim bir yerde yoktu, asr yi kapatip devam edemesem gercekten cok kotu seyler olabilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizikmuhendisi F kullanıcısına yanıt
    Ben de otomatige niyetliydim ilk basta ama kullaninca kesinlikle alinamayacagina karar verdim, 200 m gitmeden midem bulanmaya basladi geri donduk.

    Aldiginiz fiyat su ana kadar benim duydugum en iyi fiyat, bu fiyati teyit eden baska arkadaslarda var mi?

    Hangi rengi aldiniz bu arada renk alternatifleri nelerdi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkerny -- 25 Aralık 2016; 7:20:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik bu kadarmı kötü ..bizde bayan için 0.9 oto almayı düşünüyorduk .
  • elegance883 E kullanıcısına yanıt
    Tabii ki de dediğiniz şekilde olur fakat ESP/ASR'yi tek tuşla (sigorta falan aramadan) kapama özelliği bu araçta yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araca sahibim ve kullanıyorum diye demiyorum. Ancak Otomatik vites o kadar da kötü değil arkadaşlar. Yere vurmayın. Tabi tam otomatik vites araçlarla kıyaslanırsa farklı gelebilir. Eşim çok rahat kullanıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzalez45 -- 25 Aralık 2016; 10:54:25 >
  • Parasının karşılığını veren bir araç. İkinci El araç almak istemeyip bu rakamlarda sıfır otomatik vites başka hangi araç alınabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzalez45 -- 25 Aralık 2016; 10:53:28 >
  • Orası öyle, doğru söze nedir. Sandero stepway in f/p olarak fazlası var eksiği yoktur....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanderonun şasi numarası nerede? araç üzerinde nerden bakabilirim? bir tarif eder ya da resim atarsanıoz sevinirim teşekkğrler
  • Gonzalez45'e katılıyorum. Arkadaşlarımızın dediği gibi 0,9 Easy-R öyle mide bulandıracak bir durumda değil vites geçişleri olarak Mayıs'tan beri kullanıyorum. Memnunum makyajlı olanını almak için 8 aylık arabamı sattım bugün, yine 0,9 Easy-R alacağım 15 gün içinde teslimini bekliyorum.
  • rone1907 kullanıcısına yanıt
    Bizde düşünüyoruz aynı araçtan ..olumsuz yorumlar olunca kafam karışmıştı .teşekkürler .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinlisi çok yakar mı acaba? Yılda yaklaşık 10 bin km yapıcam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    ş.içinde 6,5-7 lt civarı yakacağını düşünüyorum, 5,20 tl den hesap ortada
    dizel tasarrufu ve performansı beklemeden ne verip ne alacağını bilerek kullananlar için yeterli olabilir.
  • ztyfnp kullanıcısına yanıt
    Çekiniyorum su gibi yakar diye. Dizelle arasında öyle uçuk bi rakam farkıda yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    kullanan arkadaslar daha net bilgi verir ancak malumunuz fabrika verisinin 2 lt üstünü yakıyor her araç ş.içinde. o fabrika verisinin nasıl elde edilip oraya yazıldığını hepimiz biliyoruz. benzinin litre fiyatı zaten su gibi. 0,9 da olsa benim artık gözüm kesmiyor benzini. çekinmeden gaza basıp gezme devri artık zor. tabii bütçe meselesi. 35-40 kurus yakar benim tahminim sadece.
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    easy r henüz test etmedim ancak bir çok yorum ve test verisi ışığında fikrim şu; şu an ki aracım tork konvertörlü tam otomatik şanzıman.
    bildiğiniz gibi konfor olarak bu şanzımanlar oldukça iyi. easy r konusunda olumlu ve olumsuz yorumların da daha önce tam otomatik tork konvertörlü veya dsg/dct vs çift kavrama yarı otomatik şanzıman kullananlar ile ilk defa yarı otomatik/otomatik kullananlara göre değişiyor. muhtemelen bende tam otomatik tork konvertörlü araca göre beklentiye girersem hayal kırıklığı. ancak etg5/auto6r vs peugeot modellerin şanzımanlarında benzer şikayetler var yığılma, kararsızlık vs. bu bu tip şanzımanların genel dezavantajı. ne satın aldığınızı bilip ne beklediğinize bağlı. bu şanzımanları da bir sürü insan kullanıyor. tü kaka çöp alınmaz değil elbette. alınır kullanılır ancak tamamen beklenti ve tecrübelerinizle paralel bir durum bu. ne kadar ekmek o kadar köfte. imkanım olsa ilk tercihim EAT6 tam otomatik şanzımanlı 308 olur. zaten onun için çalışıyorum :) easy r ise aile aracı olarak düşündüğümüz dizel otomatik




  • 0.9 benzinli stepway 2017 motorlu taşıtlar vergisi 646 Tl
    1.5 dizel. Stepway 2017 motorlu taşıtlar vergisi 1035 Tl

    Dacia dizel fiyatı 55 bin tl ödeyeceği vergi 1035 Tl
    Mercedes dizel amg fiyatı 156 bin tl ödeyeceği vergi 1035 Tl
    Bu durum bir türlü düzeltilmedi ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agah07 -- 27 Aralık 2016; 9:55:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ztyfnp kullanıcısına yanıt
    Easy-R ben begenmedim almadım ama bu kullanıcıya göre değişir, mesela ben kendim hayatta kullanamam ama eşim için düşünebilirim ya da trafik olmayan küçük bir şehirde kullanıyor olsaydım, ya da uzun yola fazla çıkmayan birisi olsaydım yine düşünebilirdim, ben kafa karıştırmadan neden kendime uygun görmediğimi şöyle anlatayım, test sürüşüne çıktığımda normal kullandığım gibi kullandım aracı ama daha 200 metre gitmeden içimiz dışımıza çıktı çünkü ben aracı seri kullanırım, çok hızlı ya da deli araba kullanmam ama hızlı kalkarım, hız sınırına ulaşana kadar mümkün olan en kısa şekilde hızlanırım ve sonrasında stabil sürerim, sollamalarda mümükün olduğunca hızlanır bir an önce sollamayı bitiririm, yani manuel kullanıyorsam duruma göre vites düşürür hızlanırım, tam otomatik kullanıyorsam gazı kökler aracın vites düşürüp devir almasını sağlarım, Easy-R test sürüşünde her zaman kalktığım gibi atak kalkıp bir an önce gideceğim hıza çıkmak istedim ama çabuk hızlanmasına rağmen vites geçişleri çok yavaş ve sert olduğu için boşa atarken bizi de öne savurdu, vites atana kadar da devir kaybetti hızlanamadık. Sonra bu şekilde kullanılamayacağını farkettim ve daha yavaş kalkıp daha yavaş hızlandığımda bir sorun görmedim ama istanbul trafiğinde maalesef yavaş yavaş kalkıp, o kadar hafif hızlanmak mümkün değil, ya önünüze 20 araba alırsınız yada arkadaki arabadan dayak yersiniz :) Ayrıca uzun yolda araç sollamalarında da ani hızlanmak gerektiğinde hızlanamadığı için bence biraz da tehlikeli, ama dediğim gibi sakin araç kullanan yada trafik yaşamayan birisi için gayet kullanışlı olur, nitekim ben kendime düşünmedim ama eşime almayı düşünebilirim.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.