Şimdi Ara

2019 İNTERNET FİYATLARI NE OLACAK?...! SINIRSIZ İNTERNET KARMAŞASI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2019 İNTERNET FİYATLARI NE OLACAK?...! SINIRSIZ İNTERNET KARMAŞASI...

    Bu konularda sizleri kısaca bilginlendirmeye çalışaçağım.

    Malumunuz kullanıcıların şikayetleri üzerine internet paketlerinin sınırsız olma kararı alındı ve 2019 yılında sınırsız internet olacak dendi. İnternet sınırsız olmasına karşın fiyatlar arttı dana önceden AKN'li kullanan birçok kişi için bu dejavantaj oldu. Yani olay yılan hikayesine döndü. İnternet kullanıcıların şikayetleri üzerine avantaj sağlanması için alınan kararlar servis sağlayıcıların yöntemleri hesaplamarı yüzünden dejavantaj oldu.

    2000 Yılından beri internet kullanan biri olarak şimdiye kadar internete hiç zam gelmedi aksine fiyatlar hep ucuzladı veya fiyatlar sabit kaldı hızlar 1 mbps'lerden 2-4-6-8-16'lar ve üzerine çıktı yıllar içinde.

    2019 yılına girmememize rağmen sınırsız internet paketleri satılmaya başlandı ve servis sağlayıcıların çoğu kampanya sürelerinin bitiş tarihi en geç 31.12.2019 dolayısıyla kullanıcılarda Ocak 2019 itibarı ile dahada zam gelecek diye paketlere hucum etmeye başladı. Bu olay tamamen pazarlama taktiği arkadaşlar kimse korkamasın 2019da internete zam gelmicek şayet gelse bile bikaç ay belki ve sonrasında fiyatlar şu anki kampanya fiyatlarından daha uygun olucak tabi taahhüt internet paketleri alan arkadaşlar daha uygun fiyatlardan yararlanamıcak. En kötü ihtimalle şu anki fiyatlarda kalır fıyatlara zam gelmez ama çok büyük ihtimalle fiyatlar dahada ucuzlucak veya sınırsız hızları yükseltilecek yukarda bahsettiğim dejavantajlı durumlar ortadan ya tamamen ya kısmen kalkıcak....

    Bu arada ben kablo TV Kablo net kullanıyorum 69TL kablo TV ve sinema kanalları + 25Mbps internet 150gb AKN (02:00-08:00 arası sınırsız) paket kullanıyordum tahathütlü bu ay tahathütüm bitmiş normalde haber verirler yenileyelim derlerdi aramadılar ve fiyat kampanyasız olarak 113tl ye çıkmış farkettim ben hemen aradım ve ayni özeliklerde farklı olarak 50Mbps 100gb herşey dahil pakete tahathütlü kanpanyalı olarak 85tl'ye geçtim (02:00-08:00 arası sınırsız AKN'den muaf) AKN bitersede hız 16Mbps olarak sınırsız devam ediyor. GECE AKN bitse bile 50Mbps sürekli.


    Arkadaşlar özellikle kendi paketimide yazdım ben kablo tv + sinema kanallarıyla ve kanpanyalı aldıgım için paketler bana uyguna geliyor şu anda en avantajlı paketler netspeed ve kablonette normalde kablo net pahalı ama kampanyalı ve tahathütlü paketleri uyguna geliyor kanpanyalı tahathütlü fiyatlar %60 kadar daha ucuza gelebiliyor.

    Sizde internet paketi seçerken bunlara dikkat edin sınırsız paketler hariç AKN sonrası hıza AKN olan pakette servis sağlayıcınızın gece 02-08 arası sınırsız yapmasına bunları uygun olan pakette seçerseniz zaten sınırsız gibi oluyor internet ve daha uygun oluyor. Bu arada sınırsız olacak denmesine rağmen internette hala bir dolu kotalı paket var. Nasılkı kullanıcıların şiayetleri üzerine sınırsız internete geçikcek dendi fiyatlardan şikayetçi olan kullanıcılar fazla oldukça 2019da fiyatlara veya sınızsız hızlarada bir ayar daha çekilcektir....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoFiX -- 15 Aralık 2018; 22:15:34 >







  • 2000 yilindan beri fiyatlar nasil yukselmedi? Ben 2017’de 6 TL modem taksiti oderken kablonet 50 mbit 50 GB + ust paket + altin sinema paketi + 100 dk telefona 65 TL oderken, akn sisteminin degismesiyle birlikte modem taksidinin bitmis olmasina ragmen su anda 95 TL oduyorum. Paket ayni, yalnizca akn 50’den 100’e cikti.



    Akn sisteminin degismesiyle fiyatlar ozellikle 25 mbit ustu hizlar icin bariz bir sekilde artti. Su anda aknnin kalkmasiyla birlikte yeni yilda da fiyatlar artacak. O nedenle su anda en mantikli olan dusuk aknli bir tarifeye taahhut vermek olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matkapmatkap M kullanıcısına yanıt
    Ben fiyatlar konusunda genelleme yaptım hatırlarsanız 2003-2013 arası hızlar sürekli arttı fiyatlar genelde sabit kaldı veya çok az zamlandı hız 2katına çıkmasına karşın son 1-2yıldır farklı paketlerde zam olmuş olabilir istisnai durumlar illaki vardır şu an baktıgımızda bende fazladan 20tl ödüyeceğim her ay fark ne 25 mbps olan hızım 50mbps oldu 150gb akn olan kotam 100gb ye indi gece akn ayni sınırsız akn sonrası hızda ayni 16mbps buna göre hız artıyo gb düşüyor fiyat artıyor genellersek bir miktar zam var. Zaten sorun bu yıl baş gösterdi ve taahhüttümüzü yenilemediler yeni paket almak zorunda kaldık bunun sebebi bizim bu paketimizi sınırsız yapabilirler zaten taahhüt verdik bunun altı olmaz üstü olur ama nasıl olur neler yapacaklar bunu görücez en kötü sabit kalır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.