Şimdi Ara

2019 Toyota Yaris Hatchback tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  

    Hatırlanacak olursa, geçtiğimiz yıl iki Japon devi Toyota ve Mazda arasında küçük, B segment otomobilleri kapsayan bir anlaşma imzalanmıştı. Bugün de söz konusu anlaşmanın meyvesi olan 2019 Toyota Yaris Hatchback tanıtıldı.
     

    2019 Toyota Yaris Hatchback, Mazda 2 platformunu kullanan bir otomobil olarak karşımıza çıktı. Bunun yanı sıra, özellikle arkadan ve yandan bakıldığında Mazda 2’nin aynısı diyebileceğimiz bir tasarıma sahip. Ön tarafta ise geçtiğimiz yıl tanıtılan Yaris Sedan modelinden esinlenen büyük altıgen ızgara ve LED farlar ile farkını ortaya koyuyor.

     

    Aks mesafesi selefinden 61 mm daha uzun 

    2019 Toyota Yaris Hatchback’in ABD pazarı için duyurulan bu versiyonunda geri görüş kamerası, 16 inç alüminyum jantlar ve sis farları standart olarak sunuluyor. Aracın detaylı özellikleri henüz açıklanmadı. Fakat yeni Toyota Yaris Hatchback’in 4,100 mm uzunluğa sahip olduğu, aks mesafesinin de selefinden 61 mm daha uzun olduğu biliniyor. Ayrıca aracın bagaj hacmi de 450 litre olarak açıklandı.

    2019 Toyota Yaris Hatchback’in kabin tarafında baktığımızda da Mazda 2’nin iç dünyasıyla neredeyse aynı olduğunu görüyoruz. Üç kollu direksiyon üzerindeki logo ve farklı kontrol tuşları, bize Mazda’ya değil de Toyota’ya baktığımızı hatırlatıyor. Konsolun üst kısmına konumlandırılan 7 inçlik bilgi-eğlence ekranında Android Auto ve Apple Car Play desteği bulunuyor. Krom detayların da yer aldığı kabin kısmında 6 hoparlörlü ses sistemi kullanılıyor.

     
     

    ABD’de satılacak 2019 Toyota Yaris Hatchback’in kaputunun altında 1.5 litre dört silindirli benzinli motor kullanılıyor. 106 beygir güç sunan bu motor 6 ileri otomatik şanzımanla birlikte çalışıyor. Yeni Toyota Yaris Hatchback’in bu kombinasyonla birlikte 5.8 lt / 100 km yakıt tüketimine sahip olduğu belirtiliyor. Ayrıca araçta gaz tepkisini arttıran Sport Mode da bulunuyor.

     

    2019 Toyota Yaris, 17 Nisan’da basına kapılarını açacak olan New York Otomobil Fuarı’nda sergilenecek. Aracın tüm detaylarını bu tarihte öğrenebileceğiz. ABD’de LE ve XLE donanım seviyeleriyle satılacak yeni Toyota Yaris Hatchback’in fiyatı da henüz belli değil.

     


    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    2019 Toyota Yaris Hatchback tanıtıldı
    2019 Toyota Yaris Hatchback tanıtıldı
    2019 Toyota Yaris Hatchback tanıtıldı
    2019 Toyota Yaris Hatchback tanıtıldı
    2019 Toyota Yaris Hatchback tanıtıldı
    2019 Toyota Yaris Hatchback tanıtıldı
    2019 Toyota Yaris Hatchback tanıtıldı
    2019 Toyota Yaris Hatchback tanıtıldı
    2019 Toyota Yaris Hatchback tanıtıldı
    2019 Toyota Yaris Hatchback tanıtıldı
     







  • direksiyon güzel olmuş

  • iç mekan mazda'dan alınma. gayette güzel
  • Ama bunun içi mazda, nasıl da benzettim hemen :)).
  • çok çirkin olmuş.

    yandan ve arka çaprazdan olan resimler mazda 2 yi anımsattı. ama mazda 2 daha güzel duruyor.

    önden zaten egea direkt
  • Hatta içi dışı mazdaymış, ortak platform filan mı acaba?

    2019 Toyota Yaris Hatchback tanıtıldı2019 Toyota Yaris Hatchback tanıtıldı




  • Çok tipi beğenmedim ancak hibrit ve corolladaki sürüş güvenlik sistemleri olursa 450lt bagajı da düşününce cam tavanlısından bir tane alırım.

  • Mazda ile ortak üretim olması kalite algısı açısından Toyota için bayağı iyi. Zaten Mazda 2'nin malzeme kalitesi bir önceki Yaris'ten daha yüksekti. Mazda 2 ülkemizde satılmıyor o yüzden ülkemiz için VW Polo ve Ford Fiesta'ya iyi bir rakip olabilir rekabetçi bir fiyata gelirse.

  • Amerika pazarı için. Bunun sedanı da var. Araç mazda 2.

    Avrupa versiyonu farklı olabilir. Şu tipsiz yarisi de diğer modeller gibi değiştirse iyi olacak toyota. Tipsiz falan ama hibrit motorla avrupa satışları iyi gidiyor yarisin. O yüzden toyota ağırdan alıyor bence.
  • Ford KA'ya benzemiş...

  • Mazda 2'ye benzeten arkadaşlar bir zahmet 2 satır haber içeriğini okuyun yahu.

    Mazda 2 ile ortak platform diye yazıyor orada ne benzemesi Mazda 2'nin logolarını değiştirmişler arkasına yazmışlar Yaris diye. Mazda 2 olmuş sana Yaris 2019.
  • d sınıfı araç kullanana kadar küçük olsun az yaksın diyordum. 1 sene şirket aracım passat tı, bundan sonra bırak b yi, c sınıfı bile küçük geliyor. varsın az fazla yaksın ama büyük olsun, arabaya benzesin.

  • Bu ne ya hiç beğenmedim ben. Yaris'in ruh gitmiş.
  • Tasarım olarak hiç beğenmedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ortak platformdan ziyade araç komple Mazda 2. Logoları değiştirilerek satılıyor, üretimi de Mazda yapıyor.

    Problem şu ki Mazda 2 iyi bir otomobil olsa da 5 yaşında. Döneminde iddialı bir model olduğu için eski Yaris gibi sürünmese de yeni 208-Clio gibi araçlarla satış başarısı dışında yetenek olarak rekabet edebilmesi çok zor.

    Satmaya satar ayrı konu, 2005'te çıkmış Corsa bir dünya makyajla nasıl böyle sattıysa buda satar, sonuçta arkasında Mazda değil Toyota pazarlama ve satış networkü var, bu sınıflarda iş tamamen fiyata/pazarlamaya bakıyor. İngiltere bile 1000 pound indirimle dedemle yaşıt Corsa bir ayda zirveye çıkmıştı. Bunu da baya uyguna satacaklar bence, maliyetlar artmasın diye dokunmamışlar bile alete. Fiyata yansıyacaktır.
  • lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar hiç bir otomobile benzemeyen otomobil yapılmaz. Yapıldıysa da ben bilmiyorum. Bu otomobil zaten Mazda ile ortak platform imiş.

  • Mazda ile ortak platform diye herkes benzetmiş haliyle ama ben nedense Ford Fiesta MK4'e benzettim
  • Güzel ve sade bence.

  • Bu araç toyota'dan çok mazda olmuş. Hatları mazda'ya benziyor ama içi bildiğin direkt mazda 2 olmuş. Çok çirkin duruyor ülkemize gelse zaten güncel yaris ne kadar tutuyor ki. Gerçi oda tutulmuyor

  • sene olmuş 2019 foto galerinizin .....................
    senelerdir şikayet var ama

    kafa düzelmedi.......

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.