Şimdi Ara

2019 Toyota Yaris Hatchback tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başı kıçı karışmış gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yaris 2 daha güzel

  • Son 2017de makyajkanan versiyon gayet iyi. Zaten bu Amerika pazarı içinmiş.

    Zaten yaris bizim ülkede bitiyor gibi. Japonya üretimi olduğundan ve yeni 1.5 motorda lpg uyumu zor olduğundan satışı çok çok azaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçak motoruna benzeyen havalandırma menfezinden ortada neden bir tane var? Çok çirkin durmuş. Bir tane de ekranın sağına koyaydınız ya...
  • mavi mavi masmavi.
    gelde alak gari.

    tipi oldu samuray katanası
    fiyat olmasın türkiye piyasası.

    aman ha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 2 Nisan 2019; 23:17:23 >
  • Avrupa'ya gelmez bu zaten ABD pazarında satılıyor yıllardır makyajlamışlar.... Sedanı da var ayrıca bunun :)
  • şahtı şahbaz olmuş pederde de var bi tane :(

  • güzel olmuş beğendim diyecekken baktım içi mazda olmuş. mazda zaten tasarımda + donanımda uçtu şu anda. mazda cx3 dizel 4x4 alacakken son anda direkten döndük gittik toyota chr aldık. cx3 te ne ararsan var ön cama ekranı yansıtma dahil var. koltuk ısıtma çift renk deri şerit takip 4x4 ve dizel. ve tasarımı italyan alfa romeo gibi tasarım. yok böyle bir araç. kalite desen japonların vosvogeni ama gel gör ki türkiyede 2. eli fos.

  • Mazda 2'ye Toyota logosu konulmuş sadece. Bu nasıl ortak üretim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Musty3535123

    d sınıfı araç kullanana kadar küçük olsun az yaksın diyordum. 1 sene şirket aracım passat tı, bundan sonra bırak b yi, c sınıfı bile küçük geliyor. varsın az fazla yaksın ama büyük olsun, arabaya benzesin.

    Biraz da ihtiyaçlara ve beklentilere bağlı diyelim.2 senedir kısa dönemlerde mini Cooper ve vvtli celica kullansamda bunların haricinde hep mr2 spyder kullandım.Çok memnunum.Araba küçük olunca hafif oluyor,hafif olunca yakıt düşüyor,performans artıyor.Birde o araba spor olunca tadından yenmiyor
    Ben KKTC de öğrenciyim şuan da bunun haricinde bir kaçta Avrupa ülkesini ziyaret etme fırsatım oldu.En çok kullanılan araçların Toyota Vitz-Yaris,Mazda Demio-2 ve Suzuki Swift olduğunu gördüm.Konudaki araçta bu araçlardan.Ekonomik,parçası ucuz ve sorunsuz.Beklentisi a noktasından b noktasına en ekonomik biçimde ulaşmak olanlar için en mantıklı seçim.Konfoe ve lüks arayan zaten Mercedes e,bmw 5,Audi a6 ile başlıyor lexus,infiniti ile devam ediyor Passat falan araba değil.Ülkemiz koşullarını düşündüğümüz zaman da bu premium araçlara ulaşmak ve üzerinde gezmek birazcık Toto istediği için bence çok mantıklı seçim olacaktır yaris

    Edit:Passat yanlış anlaşılmasın.Ekonomik değil,lüks de değil e birde ülkemizdeki faiş fiyatlarını hesaba katınca ortada kalıyor .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 4 Nisan 2019; 3:44:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Yaris fransada üretiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim lafım araba alıcam ama büyük olmasına gerek yok diyenlere zaten. şehir içi kullanımda bisiklet mantığı için tabiki yaris vs mantıklı :)

    mini ye lafım yok, zaten mini nin yaris le alakasıda yok ! o spor araba, farklı klasman. verdiği zevk ayrı.

    araç küçük olunca hafif olur az yakar ama performansı artmaz, en azından yaris için. ha mini de artar çünkü o öyle bir araba.

    ben üniversitede 2 sene 5.20d ile okula gittim. mercedes ve audi yide az çok bilirim. bunların yanında tabi ki passat sönük kalır. para sınırımız yoksa ben size araba göstereyim 5.20 araba değilmiş dersin :)

    daha yeni 125 bin tl ye passat 1.4 tsi trend alanlar oldu. o fiyata daha iyisi varsa çıksın söylesin bana ?

    orta dirak için d nin kralı passattır. ortalama 6.5-7 lt benzin yakıyor, aşırı değil. hatta az yaktırmak için 40 km lik yolda 4.9 lt ortalamalara kadar düşürdüm.

    kısacası, sürekli şehir içi vs kullanım dışında ufacık arabalara o paralar verilmez.




  • Yeni corolla hb arkadan direkt mazda 3'ten esintiler taşırken yeni yariste mazda 2'den esintiler taşıyor. Her iki modelinde üstündeki toyota logosunu kaldırın direkt mazda dersiniz. Her ikiside toyota özgünlüğünden çok uzak modeller

  • 4100 bayağı iyi. kol dayama mazdadaki gibi yok.
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Yeni 1.5 motor Mazda skyactiv motorun ufak modifiyeli hali. Kompresyonu 13.5:1'e düşürdüler ve güç bandı bir miktar alt devirlere yayıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takumi_Fujiwara kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Bizzat o aracı kullanıyorum. Aslında ekonomik bir araç dediğiniz gibi düşük devirde güç var. Uzun yolda 2000 devirde 120 ile gidebiliyorsunuz. Şehir içinde de çok devir çevirttirmeden ara hızlanmalar gayet yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de vergilendirme sistemi motor hacmine göre olduğu için farklı segmentlerde aynı motor tercih edilebiliyor örneğin golf ve Passat 1.4 TSI gibi düşünün.Golf daha performanslıdır. diye düşünüyorum.Ayrıca kullandığım mini s falan değildi 1.4 one 90 beygirlik en boş modeliydi gayet atik(beygirine göre) ve ekonomikti.Yakıta baktığımızda da zaten yeni araçlarda yeni nesil motorlar kullanıldığından artık eskisi gibi über yakıt tüketimleriyle karşılaşmıyoruz onun için parça fiyatları çok önem arz ediyor.Eleştirim bu yöndeydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın hocam tekerinize taş değmesin. Dün aceleden eksik yazdığım bir kısım olmuş onu da bu vesileyle ekleyeyim. Lpg takılamaması eleştrisine katılıyorum, Türkiye'de en çok tercih edilen kombinasyonlardan bir tanesi benzin+lpg, bu durum aşikar. Toyota'nın aracı kombinlerken bunu da göz önünde bulundurması gerekirdi ama gerek aracın pazarda çok tutulmaması gerek de yeni motor ar-ge'si ve hali hazırda bulunan bir motorun araca takılması durumu daha uygulanabilir ve ekonomik geldiğinden bu yolu tercih ettiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takumi_Fujiwara kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Yaris zaten hiç piyasa arabası olmadı bugüne kadar. Ya bir evin ikinci arabası ya da toyota sevdalıları(benim gibi) tarafından kullanılıyor. Kur farkı sebebiyle 2019 a girmeden önceki fiyatları corollaya çok yakındı. Millette corolla varken neden yaris alayım diyip tercihini corolladan kullanıyordu. Keşke clio-polodan çok yaris olsa derdim ama etrafta fazla görünce insanın gözünde arabanın albenisi azalıyor. Böyle iyi benim için :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takumi_Fujiwara kullanıcısına yanıt
    Toyota'daki versiyonun direkt enjeksiyon olduğundan eminmiyiz? Baktım pek bir bilgi bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.