Şimdi Ara

2022 Daire Boyama Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evinizin Havasını değiştirmek istiyorsanız veya Evinizin Boyaya ihtiyacını olduğunu Gösteren 6 işaret yazımızda yazdığımız gibi Daire Boyama için bir arayışınız var ise, muhtemelen boya işleri ile ilgili birçok boya badana sitesine denk gelmişsinizdir.

    Gerçeği Yansıtmayan Fiyatlar

    Bir çok boya işleri yapan sitelere baktığımız zaman, 3+1 Daire Boyama Fiyatı 1200-1800 tl arasında yazdıklarını görürüz. Her nekadar gönülden geçen fiyatlar bunlar olsada maalesef bu fiyatlar gerçeği yansıtmamaktadır. Siz kendileri ile anlaştıktan sonra sizden extra ücretler talep edeceklerdir.

    Tavan boyatmak için extra ücret, kapıları boyatmak için extra ücret, tamir ve rütüşlar için extra ücret, kaliteli boya istiyorsanız ayrı ücret talep ederek, sizi çıkmaza sokacaklardır. Biz başta hangi fiyatı sizle konuştuysak iş bittiğinde aynı ücreti isteriz. Eğer kiracıysanız, ev sahibine teslim edecekseniz o zaman ucuz boya, detaysız işçilik yapıp teslim edecekseniz durum o zaman farklı olur.


    3+1 Daire Boyama Fiyatları

    Aşağıdaki Tabloda 3+1 Daire Boyama Fiyatlarını paylaştık. 3+1 Daire Boyama Fiyatlarımız Günceldir.


    Daire Tadilat Listesi

    Sizde ev boya badana fiyatları ne kadar? Yada boya badana ustası nereden bulurum diyorsanız hem usta hem firma olarak sizlere profesyonel hizmet vermekten gurur duyarız!

    2021 yılı ortalama 100 m2 daire için boya badana fiyatlarımız Yukarıdaki gibidir. Ankara içinde dairenizi, evinizi, binanızı, ofisinizi ve varsa villanızı uygun fiyatlara boyuyoruz. Aşağıda tüm sorularınıza cevap vermeye çalıştık lütfen okumaya devam ediniz!

    Ev Boyama Fiyatları Ne Kadar?

    Öncelikle şunu söylemekte yarar var, bir dairenin boyama fiyatı evin boş veya dolu olmasına göre değişiklik göstermektedir. İlk kriter budur. Eğer ev boşsa boya badana işleri fiyatı daha uygun olacaktır. Dolu ise eşyaları toplamak, içinde eşya olan dairelerde çalışmak ve kamflaj yapmak zamanı etkilediği için fiyat biraz daha pahalı olacaktır .

    Ankara içi 3+1 Daire boyama fiyatı kısa bir süre için malzeme+işçilik dolu daire için 3.500 TL boş daireler için 3.000 TL dır. Bu fiyatın içine aşağıdaki uygulamalar dahildir.

    Koruma: Dolu daireler için eşyaların ortaya toplanması hışır ve naylonlarla örtülmesi ve çeşitli kamuflaj işlemleri (dolu daireler için)

    [] 2022 için Ankara 3+1 Daire Boyama Fiyatları




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergundekorasyon -- 3 Ocak 2022; 18:3:49 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.