Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar: aateshh , aateshh
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.507
Cevap
105
Favori
154.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

    Dış Tasarım


    Kia'nın yeni “Opposites United” tasarım felsefesinin tüm unsurlarını taşıyan Yeni Sportage'ın kendine özgü görünümü, zıt ama birleştirici unsurlarıyla kalıcı bir izlenim bırakıyor. Yeni Sportage pürüzsüz, yumuşak yüzeyler, sağlam, şeffaf formlarla dengelenir ve off-road güvenini son teknoloji modern ipuçlarıyla birleştirir.


    Yeni Sportage şık ve her şeye hazır. Kaplan burunlu ızgara, ön fasyanın tüm genişliğini kapsayan karartılmış ızgara grafiğinin üzerine yerleştirilmiş yüzer tasarımla daha teknik hale geliyor Belirgin “bumerang” gündüz farları, benzersiz şekilli farları dış köşelere iten çarpıcı açılarla hemen dikkat çekiyor.


    Köşeli çamurluklar Yeni Sportage'a keskin ve güçlü bir duruş kazandırıyor. Keskin omuz çizgisi kapüşondan yükselir ve yanlara doğru inerek genel şekle daha fazla hacim kazandırır Arka bölümün etrafındaki kaslı omuzlar, bagaj kapağı boyunca ince siyah bir grafikle kusursuz bir şekilde bağlanan fütüristik "çentik biçimli" arka lambalara akıyor.


    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

    Konfor


    Üst düzey dış mekan ürünleri, mobilyalar ve modern mimariden ilham alan Yeni Sportage'ın iç tasarımı, Kia için yeni bir konsepttir ve kabini neredeyse lüks, düşünülmüş özelliklerle tamamlanmış hoş bir yaşam alanına dönüştürür:


    Mevcut çift panoramik kavisli ekrana sahip Yeni Sportage fütüristik sürücü kokpiti, yaklaşık 25 inç dijital mutluluk için iki ekranı sorunsuz bir şekilde birbirine bağlar.


    Yeni Sportage iç mekamımda açısal havalandırma kanalları, basit ve teknik bir genel çizgi düzeni için kavisli ekranı sarar.


    Asimetrik konsol, kontrolleri ve düğmeleri kolaylıkla sürücünün eline verir.


    Koltuklardaki gerçek dikişler ve detaylı desen, Yeni Sportage da suni deri ile birlikte bir haz duygusu yaratır.


    USB bağlantı noktalarına ve alışveriş çantaları veya şarj kablolarını düzenlemek için entegre bir kancaya da ev sahipliği yapan kullanılabilir koltuk arkalıklarına sahip, ön koltuk başlıklarının arkasına kalıplanmış yenilikçi elbise askısı mevcuttur.



    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU


    Teknik Özellikler


    Kendisini çok satan Seltos'tan daha fazla ayırmak ve Kia'nın sağlam SUV serisindeki alanını daha net bir şekilde tanımlamak için Yeni Sportage, sınıfındaki en küçük SUV' lardan birinden en büyüklerinden birine geçti. Sınıfının en iyisi arka diz mesafesi 7 ile arka yolcular, kendilerini rahat hissedebilecekleri daha rahatlatıcı bir alanla karşılanır.


    Yeni Sportage toplam uzunluk, önceki nesle göre 7,1 inç daha uzun ve 3,4 inç daha uzun dingil mesafesi


    Önceki nesle kıyasla yarım inç daha uzun ve daha geniş


    Sınıfında lider arka diz mesafesi


    Sınıfının en iyisi arka bagaj kapasitesi


    Çift seviyeli kargo zemini



    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU


    Teknolojik Özellikler


    Yeni Sportage, yüksek teknolojili iç mekana uyum sağlamak için sürücülerin bağlantıda kalmasını, kendinden emin olmasını ve etraflarında olup bitenlerden haberdar olmasını sağlamak için standart ve mevcut bilgi-eğlence sistemiyle dolu.


    Yeni Sportage tüm donanımlarda standart Android Auto ve Apple CarPlay.


    Klima ve ses kontrollerine sahip sezgisel yeni dokunmatik yüzey, bilgi-eğlence ekranının altına yerleştirilmiştir; işlevler arasında geçiş yapmak, sıcaklığı kontrol etmek veya ses seviyesini ayarlamak olsun, fiziksel düğmelerin ne yaptığını değiştirir.


    3D görünüme sahip Yeni Sportage mevcut 360 derece Çevre Görüş Monitörü, araç çevresinin kuşbakışı görünümünü sağlar.


    Harman Kardon premium ses sistemi


    Çoklu Bluetooth bağlantı aynı anda iki akıllı telefonu birbirine bağlar


    Yeni Sportage iklim ve bilgi-eğlence tercihlerini, telefon bağlantı eşleştirmelerini vb. hatırlamak için ayarlanabilen kişiselleştirilmiş profil


    Kablosuz şarj pedi


    Yeni Sportage' da bir ilk olan Wi-Fi Hotspot, beş adede kadar cihazı 4G LTE tabanlı internete bağlar.


    Uygun araçlar için havadan harita güncellemelerini içerir.


    Yeni Sportage' da uzaktan klima kontrolü, kapı kilitleme/kilit açma ve daha fazlası gibi özelliklere erişmek için Apple ve Android tabanlı akıllı saatler aracılığıyla yeni eklenen uyumlulukla yenilenen Kia Access Uygulaması


    Çalıntı araç takip ve hareketsizleştirme özelliği ile Yeni Sportage' le içiniz rahat olsun.


    Bağlantılı Yönlendirme: Bulut tabanlı sistem, kullanıcıların tercih ettiği rotaları öğrenmek için gerçek zamanlı haritaları ve geçmiş bilgilere ve yapay zekaya dayalı tahmini trafik bilgilerini kullanarak en uygun rotayı hesaplar.


    Akıllı Hoparlör Entegrasyonu, müşterilerin bazı işlevleri uzaktan kontrol etmek için Amazon Alexa veya Google Assistant özellikli akıllı hoparlörleri veya cihazları kullanmasını sağlar.



    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

    Cool Donanım


    Yeni Sportage'ın Cool donanım seviyesinde 17 inç alaşımlı jantlar, reflektör tipi LED farlar, LED arka stoplar, LED ön sis farları, elektrik kontrollü, ısıtmalı ve katlanabilir yan aynalar, elektrikli açılabilir panoramik cam tavan, arka park sensörü, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, start & stop, otomatik klima, 4 inç TFT ekrana sahip gösterge paneli, 8 inç dokunmatik multimedya ekranı, Apple CarPlay desteği, geri görüş kamerası, ön ve arka USB girişleri gibi özellikler bulunuyor.


    Cool donanım seviyesinin güvenlik tarafında ise hız sabitleyici, ön çarpışma engelleme, şerit takip asistanı, şeritte kalma asistanı, arka yolcu/eşya uyarısı, ön, yan ve perde hava yastıklarının yanı sıra orta konsol hava yastığı, yokuş kalkış ve yokuş iniş desteği gibi özellikler görmekteyiz.


    Elegance Konfor Donanım


    Elegance Konfor donanımında ise 19 inç alaşımlı jantlar ve ön park sensörü dış donanımlarda fark yaratıyor. İç tarafta ise elektronik vites paneli, deri direksiyon simidi, ısıtmalı direksiyon simidi, 8 yöne ayarlanabilir elektrikli sürücü ve ön yolcu koltuğu, 3 kademeli ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı arka koltuklar, 12,3 inç dijital gösterge paneli, 12,3 inç multimedya ekranı, navigasyon, kablosuz şarj sistemi, ambiyans aydınlatma, elektrikli bagaj kapağı ve arka park çarpışma önleme asistanı gibi özellikler devreye giriyor.


    Prestige Donanım


    En tepede yer alan Prestige donanım seviyesiyse bunlara ek olarak projeksiyon tipi LED ön farlar, viraja duyarlı adaptif ön farlar, deri koltuklar, hafızalı sürücü koltuğu, soğutmalı ön koltuklar, çevre görüş kamera sistemi, akıllı hız sabitleyici, akıllı trafik uyarı sistemi, kör nokta çarpışma önleme asistanı, kör nokta görüntüleme asistanı, otoyol sürüş asistanı gibi gelişmiş özellikler bulunuyor.


    Prestige Smart Donanım


    Prestige donanım seviyesine ek olarak 8 adet hoparlör, Uzaktan akıllı park asistanı (RSPA) ve mild hibrit yerine tam hibrit olma özellikleri bulunmaktadır.


    Boyutlar


    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

    Renkler



    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU


    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU


    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU


    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umityasar -- 6 Ekim 2022; 0:29:53 >







  • Prestig paket için konuşuyorum geri giderken herhangi birşey gördüğünde aracın kendiliğinden fren yapması özelliği kapatılsa da araç tekrar çalıştırıldığında bu ayar hatırlanmıyor ve açık geliyor. Ben normalde bunu kapalı ya da sadece uyarı şeklinde kullanmak istiyorum fakat her seferinde ayarlamak mümkün değil. Bunun için şu kısayolu buldum, Park sensörü açma/kapama düğmesine basılı tutulursa bu özellik toggle ediyor, yani açıksa kapanıyor/kapalı ise açılıyor. İşinize yarayacağını düşünüyorum.

    Arkadaşlar yeni nesil benzinli sportageler için gpf uyarı ışığı yanması ile ilgili konuya açıklık getirmek istedim.

    Nedenleri;
    - Sürekli eco modda düşük devir şehir içi sürüşler.
    - Soğuk havalarda ilk çalıştırmada fazla rölantide bekleme ve kısa mesafe sürüşler. En büyük nedeni bu madde hava soğuk olunca araç zengin karışımla yanma gerçekleştiriyor ve daha çok partikül üretiyor.

    Aracımda bu nedenlere bağlı olarak gpf ışığı yanınca daha önce kullandığım dizel araçlardaki gibi otobana çıkıp 3000-3500 devirde yaklaşık 50 km sürdüm ama ışığı söndüremedim. Ayrıca bu ışık yanınca yakıt sarfiyatı da yaklaşık 2 lt arttı. Servisi aradım durumu anlatınca getirin burada manuel rejenerasyon yaparak söndüreceğiz dediler. Ama ben araç her bu ışığı yakışta servise gitmemek adına nette detaylı bir araştırma yapmak istedim.

    İngiliz Sportage forumlarında bu durumdan muzdarip oldukça çok insan var ışığı benim gibi söndürmek için bayağı uğraşmışlar ancak başarılı olamamış ve servise gitmişler.

    En sonunda birisi ışığı söndürmeyi onca denemeden sonra başarmış. Yöntemi ise;

    80 km/saat hız üzerinde motor standart sıcaklığına geldikten sonra 3500 devirde yaklaşık 5 dakika sürüp ardından kulakçıklarla manuel vites düşürerek yaklaşık 1500 devire kadar motor freni ile aracı salmış (her vites düşürmede aracı tekrar 3000-3500 e devire çıkararak). Aynı yöntemi art arda 3 4 kez yapınca ışığı söndürmüş.

    Bende aynı yöntemi denedim ve araç ışığı söndürdü. Benzin partikül filtreli araçlarda yanan ışığı sadece yüksek devirle stabil sürerek değil yüksek devir sürüp manuel motor freni yaparak temizleniyor.

    Araca ve servis yetkilisine uyup “egzoz filteresini yenilemek için aracı sürmeye devam edin” uyarası ile sürüş yaparak normal kullanımla yada dizeldeki yöntemlerle imkanı yok ışığı söndüremezsiniz ve böyle devam ederseniz filtre iyice tıkanacak ve tüm motor uyarı ışıklarını yakarak araç sizi zorunlu servise yönlendirecek.

    Sıkıntı yaşayan ve yaşayacak olan arkadaşlara umarım faydası olur.



    Ben kullanıyorum. Araba mekaniğinden genel olarak anlamasam da sorularınızı elimden geldiğince yanıtlayabilirim.


    Yakıt konusunda fazla ya da az yakıyor demeyeyim, o kişiye göre değişiyor bence. Kendi tecrübemi aktarayım siz değerlendirin. 19" jant, prestige paket, düz benzin (hibrit yok), agresif kullanmayı sevmem nazik sürerim :), start&stop daima kapatırım, auto hold daima (park hariç) aktif olur.



    Uzun yol (+1 yolcu, bagaj %70 dolu, yazlık lastik, bahar mevsimi - geçen hafta, eco mod):


    - ~600km az ışık, sürüş hızı çoğunlukla 110km/s, eco mod, sakin sürüş, sürücü + 1 yolcu, bagaj %70 dolu, yazlık lastik. Tüketim 5.8l/100km. Az ışıklı sakin uzun yol kullanımı için fikir verecektir.

    - Bol virajlı, bol ve uzun rampalı inişli çıkışlı bolca dar dağ yolları da dahil yaklaşık 375km sürüş sonrası tüketim 9.04l/100km

    - Genellikle 120-130km/s hız ile seyrettiğiniz ve agresip rampaların fazla olmadığı uzun yol deneyiminde ise 7.08lt/100km gibi bir değer çıkıyor.


    Şehir içi (Ankara, kışlık lastik, kış mevsimi, normal mod):


    - Sıkışık sabah işe gidiş trafiği, bolca dur kalk ile 13km yolu 40 dakikada gidiş, bu şekilde farklı günlerin toplamında katedilen mesafe 203km, tüketim: 8.88l/100km

    - Gece geç saatte şehir boşken ve ışıklar çalışmıyorken 35km mesafe, 70-80km/s hız, 4.6l/100km (yol bilgisayarı ölçümü)

    - Trafik akmıyor, 15dk olmuş 2 metre ilerlemişiz, sinirler gergin, tüketime hiç bakmayın :)) +10lt/100km garanti.

    - Tüm depoyu bitirene kadar hem rahat hem çok sıkışık trafik ortalaması kabaca 7-8l/100km civarında oluyor.



    Hesaplamaların tamamı kendi hesaplarımdır, kimi zaman yol bilgisayarı ile örtüşüyor, kimi zaman yol bilgisayarından fazla çıkıyor, az çıktığını görmedim :) Sadece bir tanesi arabanın hesabı onu da not ettim zaten.



    Farklı sorularınız da olursa yanıtlamaya çalışırım.

    Ben Austral i test sürüşü haricinde kullanmadım, o yüzden Austral için söyleyeceklerim kullanıcı yorumu değil. Ben alırken de aynı şekilde hangisi olsun diye çok araştırdım ve sportage almaya karar verdim.

    1. Austral dış tip olarak sportage den biraz daha iyi geldi bana ama bu göreceli bir şey tabiki. İçi de bana göre kesinlikle sportage.
    2. 1.2 dediğinize göre Austral tam hibrit dolayısıyla yakıt olarak Austral daha az yakacaktır. Hibrit olayı olmasa idi 1.2 motordan uzak durun derdim ama işin içine elektrik girince nasıl oluyor tam bilmiyorum. Ama bu ağırlıkta bir araba için bence 1.6 motordan pek aşağı bir motor olmamalı.
    3. Yıllarca Renault kullanmış biri olarak bende markaya karşı bir önyargı yok. Açıkçası Renault’u seviyorum bile diyebilirim. Ancak Renault’un kötü bir huyu var ve o da bir çok markasını gözünün yaşına bakmadan harcayabiliyor. Örn) kadjar, talisman, latitude, scenic vs. Austral de bu şekilde tutmadı diye üretimden kaldırırlar mı endişesi beni sportage ye yöneltti. Sonuç olarak 30 yıllık marka sportage.
    4. Austral 2023 çıkışlı bir araç. Dolayısıyla pek çok hata ile karşılaşıldığını duymuş. Hatta Austral in buradaki forum sayfasını incelerseniz; bir arıza olduğunda servisteki yetkililerin video çekip gönderdiğini göreceksiniz. Yani servis, fabrikaya sormadan bir işlem yapamıyormuş.
    5. Australde bir çok güvenlik donanımları opsiyon olarak geliyor. Sportage de en boşunu bile alsanız standart. Bu da Austral seçmememde etkendi.
    6. Kia, sportage için 5 yıl garanti sunuyor. Bu da benim tercihimde etkili oldu.

    Bunun gibi bazı sebepler benim Sportage almamda etkili oldu. Yukarıda söylediğim gibi Austral kullanıcısı değilim ama yaklaşık 2-3 aydır Sportage kullanıcısı olarak arabadan genel anlamda memnunum. Sonuç olarak Sportage, Kia’dan bağımsız 30 yıldır hayatını idame ettirebilen nadir markalardan gibi geliyor bana. Tercih tamamen sizin; ama mutlaka ikisinin de test sürüşünü yapın.
    Plaka aydınlatmasının led ampül ile değiştirilmesi işleminin fotoğraflarını paylaşıyorum. Belki yapmak isteyenlere rehber olur.
    Not: duyu geri takarken dikkat edin. Yuvaya oturan tırnakların genişliği farklı. Tırnakları uygun boşluklarla karşı karşıya getirip öyle çevirin. Benim gibi bu niye oturmuyor diye bir saat uğraşmayın.






    Merhabalar, bende 2023 Kia Ceed Mild hibrit dizel var. Forumda Ceed konusundan ziyade burası daha aktif olduğu için buraya yazayım dedim.

    Soracağım konu da mild hibrit ile alakalı olduğu ve Sportage'da da mild hibrit olduğu için buraya yazayım dedim.

    Yukarıda çokça bahsedildiği gibi, seyir modu (yelken modu) sadece eco modda devreye giriyor gibi gözüküyor. Bunu tartışmayacağım.

    Bahsedeceğim konu, yine yukarıda bahsedildiği gibi, sanki normal modda eco moddan daha az yakıyor. Özellikle şehir içinde öyle oluyor gibi. Bunun nedeni acaba tam olarak nedir? Bu modlarla ilgili nasıl bir algoritma olduğunu herhangi bir yerden öğrenebilir miyiz?

    Yorumum:

    - Eco modunda, motor yeterli seviyede ısınmışsa, seyir moduna alıp tasarruf yapmayı öncelikliyor. Bu nedenle de batarya doldurmaya da pek girmiyor ve bataryadan harcamaya da pek yanaşmıyor. Yani güç desteği anlamında mild hibritten pek bir şey göremiyoruz. Asıl kazanç motoru kapatıp, boşa alıp hızı koruyarak kazanç elde etme yolunda.

    - Normal modda ise amacı, gerektiği kadar bataryadan kullanmak ve seyir modunu da yapmayacağı için o esnada da bataryaya elektrik doldurmak üzerine.

    Sonuç:

    - Şehir içinde normal mod, şehir dışında genelde eco mod iyidir.

    - Şehir dışını da bölmek gerekirse; az çok düz, çok meyilli yokuş ve kıvrımlı inişlerin olmayacağı, yani otobanların büyük kısmında eco mod iyi. Fakat, şehir dışı da olsa tırmanışların olacağı veya özellikle kıvrımlı inişlerin olacağı, motor frenine de ihtiyaç olan yerlerde normal mod daha iyi.

    Bilgisi olan arkadaşların yorumuma katkıda bulunmasını çok isterim. Belki ben yanılıyorumdur.

  • YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONUOTOPARK.comyoutube
    Tamamen yenilenen Kia Sportage ile beraberiz. Donanım olarak kardeşlerinden daha güçlü olan Sportage, bakalım sunduklarıyla fiyat farkını bertaraf edebilecek mi? İyi seyirler! Sen de aramıza KATIL hem destek ol hem de Otopark ayrıcalıklarına sahip ol : https://www.youtube.com/channel/UCGoi3UGQQUd5sEndnoDmC6Q/join Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz! Destek ol, ABONE OL ;) : http://bit.ly/2rqw4nG Çekim: Noyan Yenicelioğlu Kurgu: Batuhan Kalkın Bunları Mutlaka İzleyin ; Honda S2000 --- https://youtu.be/ejFeQ9i54f0 Mercedes-AMG S63 https://youtu.be/ZHqUwwzK6WQ Tesla Model X --- https://youtu.be/-s_bSIM3ClM Tesla Model S P90d --- https://youtu.be/NiBrUDu-1W8 Aston Martin Vanquish V12 --- https://youtu.be/V50uUvATnu0 Ferrari 488 GTB --- https://youtu.be/uvuO96B-W2M Lamborghini Huracan LP 610-4 --- https://youtu.be/zYArfCzExpw BMW i8--- https://youtu.be/6ABoCXh6Knw Ford Mustang GT 5.0 California Special--- https://youtu.be/PZo0G08GF1E Ferrari F12 Berlinetta --- https://youtu.be/tVhWPfNokes BMW E46 M3 --- https://youtu.be/XGZoOCVTTuQ Dodge Challenger SXT --- https://youtu.be/ZwyD2z7XfHM Volkswagen Golf R --- https://youtu.be/qvuqzuuH_AU Mitsubishi Evolution IX --- https://youtu.be/Za3UevpahPo Mercedes-AMG GT S --- https://youtu.be/oLcaMGB0TIo FK8 Honda Civic Type-R --- https://youtu.be/t1fOSx-RxrQ 1974 Renault R12 TS | 46.000 kilometrede! --- https://youtu.be/6x1UzvBqF3A 1974 Volkswagen Beetle 1303 --- https://youtu.be/lPROPTYMUa4 Lotus Exige Sport 350 --- https://youtu.be/3Da9o-4cgPg En eğlenceli VLOG'lar; Norm Ender’le gazladık! --- https://youtu.be/rGp3Ghzu0sE Gürcistan'dan araba getirmek?! -- TÜM Detaylar https://youtu.be/3URCCIV5ygg Sıfır km Pick-up'ı modifiye ediyoruz! -- https://youtu.be/NmzSB5rSiYk Büyük ödülü kazandık!! --- https://youtu.be/D5tMw4rF2aE Yarışmaya nasıl başlarım? --- http://bit.ly/2zk30gp 1996 Tofaş Şahin 1.6 S --- https://youtu.be/guyDpNRphK4 Karsan JEST+ Premium --- https://youtu.be/XgJo655kUzQ Detailing nedir? --- https://youtu.be/Rw3w19t1HOg Drift Nedir? --- https://youtu.be/1Z_HeuRk4fM Alfa Romeo Müzesi ---https://youtu.be/qYSontWwaaM Integra Type-R ile Kıbrıs’ta İki Gün --- https://youtu.be/k8U7Npz8t7Q Web sitemiz : http://www.otopark.com Facebook : http://www.facebook.com/otoparkcom Instagram : http://www.instagram.com/otoparkcom Twitter : http://www.twitter.com/otoparkcom
    https://www.youtube.com/watch?v=PPJinlAyojc&feature=youtu.be


    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONUEbru ve Fahiryoutube
    Kia Sportage'ı test etmek için Göcek'teyiz. Bu videoda hem sizinle araç hakkındaki ilk izlenimlerimizi paylaştık hem de Instagram'dan bize sorduğunuz sorulara cevap verdik. C SUV segmentinin rekabetçi mensuplarından biri olan Kia Sportage segment lideri olur mu? Hyundai Tuscon'dan daha mı iyi? Hafif hibrid motorun avantajı ne? Biz bu arabayı beğendik mi? İzlemenin ve öğrenmenin yanında gülme garantisi de veriyoruz. İyi seyirler. Fahir'in instagram hesabını takip edin... http://bit.ly/CarviserInstagram Ebru'nun instagram hesabını takip edin... http://bit.ly/ebrutalib
    https://www.youtube.com/watch?v=eIrM3XUgO3Q&feature=youtu.be


    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONUOtomobil Dünyamyoutube
    Kia Sportage ve VW Tiguan karşılaştırma konuklarımız. Kompakt SUV segmentinde yer alan bu ikili ülkemizde sevilen modeller. Kia Yeni Sportage modelinde oldukça iddialı bir tasarım kullandı. Bu tasarım ya çok beğeniliyor yada hiç beğenilmiyor. VW ise geleneksel tasarım formunu her daim koruyan tarzını Tiguan modelinde de bizlere gösteriyor. Tiguan da bugüne kadar ufak makyajlar ile geldi ama hiçbir zaman Sportage kadar radikal bir tarzı olmadı. Boyut olarak bakıldığında Sportage, Tiguan dan biraz daha uzun,geniş ve alçak. İç tasarımlar dada Kia farklılığını VW karşısıında konuşturuyor. Kia Sportage dan inip VW Tiguan a bindiğinizde adeta 10 yıl geriye gidiyorsunuz. Kia nın kabininni domine eden devasa ekranlar bu otomobile oldukça modern bir hava veriyor. Kalite olarak Kia Sportage, VW Tiguan ile benzer hissiyata sahip. Kabin ergonomisi bakımından eşya gözlerinin hacmi ve konumu, Sportage tarafında daha iyi. Kia, Sportage da 1.6 dizel ve 1.6 benzin hafif hybrid seçenekler sunarkan, VW, Tiguan da 1.5 Turbo benzin ve 2 lt dizel motorlar sunuyor. Kia Sportage vs VW Tiguan ile ilgili diğer detaylar videomuzda sizi bekliyor. İyi seyirler - Pist testleri ve güçlü Otomobiller videolarının tamamı: https://goo.gl/tGdJhs Nürburgring pistinde Fiesta ST nasıl kiralanır? https://goo.gl/G36P3n Spa-francorchamps pistinde Modifiyeli ve Standart BMW M3 pist için nasıl kiralanır? https://goo.gl/nKH9rj Audi RS6 testi: https://goo.gl/wAAU4Z Honda Civic Type-R pist testi: https://goo.gl/vYhTYG 180 bg Fiat Egea yarış otomobili testi : https://goo.gl/JwJVKn VW Golf GTI testi : https://goo.gl/zKY92H Test - BMW 428i xdrive vs 420d https://goo.gl/KJYVVj Karşılaştırma - VW Polo GTI vs Seat Ibiza Cupra (İstanbulpark) https://goo.gl/PDxbJW Porsche 911 GT3 testi: https://goo.gl/nLLEbv Offroad videolarının tamamı: https://goo.gl/3m91GV Jeep Rubicon : https://goo.gl/Y72Z23 VW Amarok vs Nissan Navara: https://goo.gl/pzgyb5 Ford Ranger vs VW Amarok: https://goo.gl/uP8S4d Otomobil Dünyam sizi sürüşe dahil etmek için yola çıktı. 2010 yılında, Eren Tekin liderliğindeki Otomobil Dünyam ekibi olarak sizlere eşsiz lezzette otomobil testleri hazırlamak için, Youtube kanalımız üzerinden haftada en az bir video ile karşınızdayız. Daha fazla test videosu görebilmek adına kanalımıza abone olmanızın, videoları paylaşma ve aktif olarak yorum yapmanızın bizim için çok önemli olduğunu da belirtmek isteriz. Teşekkürler. web sitemiz: goo.gl/FuEh2L Instagram sayfamız : goo.gl/vsLnB6 Facebook sayfamız : goo.gl/HntLF
    https://www.youtube.com/watch?v=R7vTzKZ4c84&feature=youtu.be


    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONUSinan Sertogluyoutube
    Herkese Merhaba ! Ben Sinan Sertoğlu, KIA Sportage 1.6L 136 PS DCT (Otomatik) modelini sizler için kullandım. Dizel Sportage performans ve tüketim konularında güzel bir denge yakalayabiliyor. Devamı videoda... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Instagram: https://www.instagram.com/autopressturkiye/ Web Sitesi: https://autopress.com.tr/ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kamera & Kurgu: Serra Özsili ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hakkımızda: Her hafta yeni bir otomobil test sürüşü ve sürüş izlenimi videosu ile karşınızdayım. Yepyeni modellerin performansı, kalitesi, konforu ve sürüş deneyimi nasıl? Sinan Sertoğlu'nun uzman görüşleriyle tüm testleri izlemek için kanala abone olun ve yeni otomobillerin sürüş izlenimlerini kaçırmayın. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- #testsürüşü #sürüşizlenimi #kia #kiasportage #kiasportagetestsürüşü #mildhybrid #hafifhibrit #dizel #dizelotomatik
    https://www.youtube.com/watch?v=9zuGnJrqhVY


    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONUMotor1 Turkiyeyoutube
    Kia Sportage | Segmentte İşleri Karıştıracak | Korelilerin iddiası C-SUV segmentinde karşımıza Kia Sportage ile bir kere daha çıkıyor. Sosyal Medya Hesaplarımız: Telegram Kanalımız: https://t.me/trmotor1 Instagram: http://bit.ly/2p94BWB Facebook: http://bit.ly/2CRZUlQ Twitter: http://bit.ly/2CTin1j İnternet Sitemiz https://tr.motor1.com/ Neden Almalı? Videolarımız- https://bit.ly/2YDIoAr Drag Yarışlarımız- https://bit.ly/2Yy2tnC Neleri Farklı?- https://bit.ly/39cWrkq Geyik Testlerimiz- https://bit.ly/2GIwMls Petronas ile Bilgin Olsun- https://bit.ly/2MFHvke Alım Rehberi- https://bit.ly/2RR1vVY Karşılaştırma Videolarımız- https://bit.ly/2MBwwZg VLOG- https://bit.ly/2GGFKji Araç İncelemeleri- https://bit.ly/2Oxpnf4 Kurgu & Montaj: Alper Ertan
    https://www.youtube.com/watch?v=1pcg4bTEVog


    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONUOtomobilin Mesut Abisiyoutube
    #KiaSportage #TestSürüşü #OtomobilinMesutAbisi 5. Nesil Kia Sportage'ı test ettim. Konforundan sürüşüne, teknik özelliklerinden fiyatına her şeyi anlattım. İyi seyirler. Daha fazla insanın bilgilenmesini istiyorsanız, bu videoyu paylaşın. Beğendiyseniz beğen tuşuna basın. Abone değilseniz aramıza katılın. Aboneyseniz bildirimleri açmayı unutmayın. http://www.mesutabi.com https://www.facebook.com/otomobilinmesutabisi https://twitter.com/OtoMesutAbi Instagram: otomobilinmesutabisi https://otoboni.com/otomobilinmesutabisi
    https://www.youtube.com/watch?v=tqRooEL_knM


    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONUSinan Sertogluyoutube
    Herkese Merhaba ! Ben Sinan Sertoğlu, KIA Türkiye’nin davetlisi olarak Göcek’teyim. Türkiye basın lansmanı kapsamında yepyeni KIA Sportage 1.6L 150 PS DCT Otomatik 4x4 Prestige Mild Hybrid modelini sizler için kullandım ve Koray Kodal ile güzel bir ilk izlenim videosu çektik. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Instagram: https://www.instagram.com/autopressturkiye/ Web Sitesi: https://autopress.com.tr/ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kamera & Kurgu: Serra Özsili ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hakkımızda: Her hafta yeni bir otomobil test sürüşü ve sürüş izlenimi videosu ile karşınızdayım. Yepyeni modellerin performansı, kalitesi, konforu ve sürüş deneyimi nasıl? Sinan Sertoğlu'nun uzman görüşleriyle tüm testleri izlemek için kanala abone olun ve yeni otomobillerin sürüş izlenimlerini kaçırmayın. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Daha fazlası: SEAT Ibiza FR Test Sürüşü: https://www.youtube.com/watch?v=Wn7enZw-i9g&t=361s Dacia Sandero Test Sürüşü: https://www.youtube.com/watch?v=xxSx3kwHDek&t=53s ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- #testsürüşü #sürüşizlenimi #kia #kiasportage #kiasportagetestsürüşü #sürüşizlenimi #mildhybrid #hafifhibrit
    https://www.youtube.com/watch?v=3xNFL-Oxvz8


    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONUDrivetimeyoutube
    Yeni Kia Sportage test sürüşü videosu yayında! Yepyeni tasarımı ve gelişen teknolojileri ile birlikte, önümüzdeki günlerde kendinden söz ettirmeye fazlasıyla aday olan Yeni Kia Sportage, Premium markalardan da şimdiden rol çalmış durumda. Sınıfında Yeni Hyundai Tucson gibi dişli rakipleri bulunan Kia Sportage, sizce beklentilere cevap verebilecek mi dersiniz? Tüm yanıtlarını bulabileceğiniz çok özel görüntülerin yer aldığı Yeni Kia Sportage videosunu izledikten sonra, videoyu beğenmeyi ve yorum bırakmayı unutmayın. İyi seyirler #Kia #Sportage #KiaSportage www.drivetime.tv info@drivetime.tv ►Drivetime Instagram : http://bit.ly/DrivetimeInstagram ►Drivetime Facebook : http://bit.ly/DrivetimeFacebook ►Drivetime Web : http://bit.ly/DrivetimeTvWeb
    https://www.youtube.com/watch?v=obnXpsXZ_iU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umityasar -- 6 Ekim 2022; 21:18:38 >




  • Selamlar , umityaşar arkadaşımızı böyle bir konu açtığı için öncelikle tebrik etmek isterim.Umarım faydalı bilgilerin paylaşıldığı bir forum olur.Ben 1 ay kadar önce Kia sportage benzinli mild hibrit prestige donanım ile bu aileye katılmış bulunmaktayım.Bildiğim kadarıyla foruma yazan arkadaşlara ben de yardımcı olmaya çalışırım.Aktif bir forum olur inşaallah .
  • Konu için teşekkürler 🙏 1.6 T-GDI 4x4 prestij paket sportage ile konu takipte.

    Cümleten kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Bende kodiaq kullanıcısıyım satabilirsem prestige paket almak istiyorum. Kullananlar memnun mu bilgi verebilir misiniz?

  • ismail157 İ kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1000 km oldu aracım. Almadan önce dünyada yayınlanmış bütün incelemeleri izledim.

    Opel Astra K kasadan geçtim ailemiz büyüdüğü için.

    Öncelikle araçta yok yok. Merak ettiğiniz bir konu varsa onun özelinde cevap vereyim.
  • ismail157 İ kullanıcısına yanıt
    Selamlar ben de 1 aydır kullanıyorum.Gayet memnunum.Bir sıkıntı yaşamadık bu süreçte.Herkese tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 11 Ekim 2022; 20:52:59 >
  • Araç yakıt tüketimi, konfor, trim sesi olup olmadığı hakkında bilgi verebilir misinz?

  • ismail157 İ kullanıcısına yanıt
    Aracın ortalama yakıt tüketimi 7-7,5 LT

    Çok agresif kullanırsanız ortalamada 9 litreleri görebilirsiniz.

    Benzin ile dizel fiyatı kıyaslandığında 10 LT bile yaksa razıyım açıkçası.

    Trim sesinin ne olduğunu unutuyorsunuz araç içinde herhangi bir trim sesi yok.

    Araç gayet konforlu. Amortisörleri gayet yeterli sertlikte. Çukurlarda vs sorun yaşamıyorsunuz. Bugün 170 km/h kadar çıktım rahatsız edici bir rüzgar sesi yok.

    Açıkçası KİA diye soğukluk vardı bende ama olmuş araç.
    Tucson, kodiaq vs. tüm SUV modellerini denedim. İçlerinde f/p aracıdır. (şahsi fikrim)
  • Merhaba,


    Prestige 4x4 Mild Hibrit Benzin + Harman Kardon Ses sitemi paketiyle bende aranıza katıldım.

    Araç arayış serüvenim uzun sürdü, fakat Sportage gördükten sonra noktayı koyduk :) Alanlara hayırlı olsun, alacaklara kesinlikle öneririm.

  • Dedefon kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun kazasız sürüşler dileğiyle...
  • Iyi akşamlar arkadaşlar bu son kasa sportage cok hosuma gitti alanlara hayirli olsun bana gore piyasada sifir suvlar icinde fiyat performans aracidir ikinci el de ise onceki kasa tuscon favorim tabiki cam tavanli :)
    Bu aracla ilgili merak ettigim sehir ici ne kadar tuketim yapiyorsunuz ve lpg uyumu nedir ?
  • Merhaba arkadaşlar..

    Elegance comfort paketlerdeki kumaş döşeme sadece siyah mı geliyor. Satış danışmanı farklı renkte gelebildiğini söyledi fakat hiçbiryerde bir örneğini bulamadım. Görsel paylaşabilecek arkadaş varsa çok sevinirim.

  • Selamlar, mtok arkadaşımız yukarı tarafta yakıt tüketimini yazdı.Lpg uyumunu bilemiyoruz hiç lpg taktırmayı düşünmedik.Zaten araç 2022 de çıktığı için lpg aracın garantisini bozar.Bence lpg ye gerek de yok.
  • cakkabo C kullanıcısına yanıt
    Selamlar forumdaki arkadaşlar da prestige donanım var.Benim aracım siyah deri döşeme.Ama bej renk de var .Benim eski aracım tucson bej deri döşemeydi.Bence siyah daha güzel duruyor.Bej kirlenirse kendini çok belli ediyor.Bu sebeplerden siyah deri döşeme aldım.Elegance konfor yerine imkanınız varsa üzerine 130 bin daha verip prestige
    donanım almanızı tavsiye ederim.
    Aradaki farka artan donanımdan ötürü değer.
  • dr112 kullanıcısına yanıt

    Yukaridaki yorumları da okuyarak sordum sehir ici istanbul trafigi özellikle sirinevler trafigini bilenler bilir yogun trafikte ise git gel ne yakiyor onu merak etmistim hybrid ama 25 km hizdan sonra benzine geçiyor sanirim toyotalarda 60 km hiz sonrasi benzine geciyor yanilmiyorsam bu sebeple lpg uyumunu merak ediyorum ben de sifir corolla aldim lpg taktim keyfini suruyorum benim icin yakit ekonomisi de onemli teşekkürler

  • Dedefon kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ne kadara aldınız fiyat vermeniz mümkün müdür
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onyargisiz

    Yukaridaki yorumları da okuyarak sordum sehir ici istanbul trafigi özellikle sirinevler trafigini bilenler bilir yogun trafikte ise git gel ne yakiyor onu merak etmistim hybrid ama 25 km hizdan sonra benzine geçiyor sanirim toyotalarda 60 km hiz sonrasi benzine geciyor yanilmiyorsam bu sebeple lpg uyumunu merak ediyorum ben de sifir corolla aldim lpg taktim keyfini suruyorum benim icin yakit ekonomisi de onemli teşekkürler

    Prestij smart paketi size uygun bence. Yani tam hibrit.

    Prestij smart kullanım yakıt durumunu merak ediyorum ben de.

    Kia ya yazıldım Prestij smart için.

    e-c4 de hoşuma gitti ona da yazıldım

    Hangi araç Türkiye ye erken gelirse artık :)

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.