Şimdi Ara

2021 Sonrası Mokka (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
452
Cevap
18
Favori
23.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bekoksk kullanıcısına yanıt

    Merhaba

    aynı durumu aracı ilk aldığımda yaşadım bende. Akşam aracı kitledim ve hava almak için balkona cıktığımda aracın lambalarının yandığını gördüm. Rahat 1.5 2 saat takip ettim 2-3 kez araca gittim. Halen yanmaya devam eder 😁 şimdi alıştım ortalama 10-15 dk p ve el freni ışığı yanar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanıtlarınız için teşekkür ederim, anahtarsız da gittim yanına 10 dk sonra hala yanıyordu sabah baktığımda sönmüştü volkan beyin dediği gibi 1,5 - 2 saat yanıyor sanırım. bugün kapalı otoparka koydum yine yanık kaldı mesela garip bi durum.

  • aalpan A kullanıcısına yanıt

    Bu gün aracımın ilk bakımı için Eurepar dan. 4000 tl 4 taksit fiyat veriler

    Kullanacakları yapı sorduğumda bu görseli attı. Kod olarak doğru gözüküyor. Şimdi Eurepar dan bakımı yaptırınca garanti delinmiyor diye biliyorum ancak boya garantisi ne olur onu bilemedim. Sizce yağ nasıl ? Denizli’deki diğer Eurepar servisleri sorduğumda hepsi bu yağı kullanacaklarını söyledi. Yorumlarınızı bekliyorum.

    2021 Sonrası Mokka


    2021 Sonrası Mokka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @dekstra Bence Opel genel merkezle bir görüşün. Araç garanti kapsamında, olmaz ama olur da ileride bir sorun olsa veya bir güncelleme gelse bu gibi ekstralardan mahrum olacaksınız. Bunu sıfır aldığım aracı hiç yetkili servise götürmemiş, mokkayla ilk defa yetkili servis kullanmış birisi olarak söylüyorum. Yetkili servis ne kadar istedi bakıma?

  • aalpan A kullanıcısına yanıt

    7200 tl ve taksit yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekstra -- 14 Mayıs 2024; 21:33:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @dekstra Arada ciddi bir fark var. Yağı bilmiyoruz, n11'de Cleanpex diye bir firma orijinal mobil yağları satıyordu, yağı kendiniz götürseniz kabul ederler mi? Sizin içinizde bir soru işareti kalmaması için, eğer kabul ederlerse daha iyi olur gibi geliyor bana. Diğer tarafta da europar da orijinal parça kullanıyor, herhalde kötü yağ kullanmaz diye de düşünüyorum.

  • aalpan A kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim total marka yağ kullanırsa 6000 tl fiyat çıkarıyor birde dediğiniz gibi sorucam

    Opel genel merkezi aradığımda garanti kapsamında olur demişti Eurepar için. O yüzden bende kötü yağ kullanacağını düşünmüyorum. fakat sanırsam boya için bu kapsamı sağlamaz diye düşünüyorum. ayrıca yazılım güncellemelerini yapıyor mu diye de sorucam onlarıda yapıyorlarsa eurepardan yaptıracak gibiyim.

    Ancak tavanda boya atmasında vs garanti den hangi işlemler yapılıyor ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekstra -- 14 Mayıs 2024; 22:41:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @dekstra Geçmişte bu tavan boyası atması sebebiyle (o zaman için ve modeli hatırlamıyorum) 70.000 lira ödeme aldığını yazan birisi vardı. Tavan boyası atma sorunu yaşanır mı bilmiyorum, yaşandığında da tazminat alınabilir mi, onu da bilmiyorum. Sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum, içimizden birisi yaşamadan öğrenemeyeceğiz sanırım2021 Sonrası Mokka 


    Yağ konusu da kafa karıştırıcı, ilk gönderdiğiniz yağı ile total yağ kullanmak arasında 2.000 oynuyor. Şu piyasayı anlamak gerçekten güç, Neredeyse 4 litre total yağ parası kadar fark var arada... Şu durumları gördükçe, bazen 1.400 liralık fiyatıyla elektrikli kona gibi araçlar mantıklı geliyor ama... Neyse, konuyu farklı yere taşımadan, üstadım madem garantiden çıkmıyor, seneden seneye de yağ değişiyor, 4.000 liralık paketi kullan olmazsa. 6.000 lirayı verecek olduktan sonra, 7.200'de verilir; madem 7.200 vermek istemiyorsunuz, o zaman 6.000 lirayı vermek de mantıklı durmuyor (bence).





  • dekstra kullanıcısına yanıt

    kesinlikle kişisel görüşümdür yanlış anlaşılma olmasın. Araba fiyatları belli. Garanti dışı kalma gibi bir riski var ise eğer riske atmaya değmez diye düşünüyoeum. Evet para kolay kazanılmıyor ve taksitsiz yinede bayinin bakılacağı gibi olmuyor. Önceki aracımda deneyimlemiştim. Bayide yazılıma baktırırsınız, boyasına baktırırsınız, araçla aklına takılan bir eksiklik var ise giderirsiniz diye düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim yarın opele gidip bir kez daha zorlayacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar selam,


    Normalde spotify kullanırım ama bazen orada aradığım remixlere ulaşamadığım için USB ihtiyacım doğdu, önceki arabamdan kalma 64 GB USB vardı onu taktım araba okumadı, ufak bir araştırma sonucunda biçimlemdirmesinin FAT32 olması gerektiği bilgisine ulaştım ama 32 GB üstünde Fat32 biçimlendirme yokmuş.

    Rufus adlı programı internetten arattım buldum ve indirdim onunla flashı biçimlendirmeye girip türüne Large Fat32 seçtiğinizde sorun çözülüyor bilginiz olsun.

    Kayıtlı kalsın burada sonra unutuyoruz 😀

    Resim almadığım için belki net olmamıştır yazım ama hafızam iyidir takılırsanız yazın bana buradan hallederiz.


    Herkese kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.