Şimdi Ara

21 Aralık 2012 Cuma [DÜNYANIN SONU-KIYAMET GÜNÜ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
1
Favori
84.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hala buna inanan var mı?



  • bıdı bıdı bıdı, inanmıyorum böyle şeylere, herşeyin en iyisiniz Allah bilir.
  • Dünya da herşeyin kusursuz olacağı son bir ferah dönemi olacak. İslam en güzel şekilde bir süre yaşanacak. Yani Altın Çağ gelecek.. Yalnııız Altın Çağ dan önce feci bir felaket insanlığa ciddi darbe vurabilir.. ALLAH ın kitabında azan insanlara ne cezalar verildiği açıkça yazmakta. Şu an ki dünyayı da düşündüğünüz de ne kadar acı ve zalimlerle donanmış olduğu görülebilir. Benim düşünceme göre 21 Aralık olur 31 Aralık olur 24 şubat olur ama bir gün dünyanın başına çok ciddi bir felaket gelebilir ve milyarlarca insan ölebilir.. Bu kıyamet değildir ama öncesidir.. Yani Dünya da yaşam sona ermez ama milyarlaca insan ve canlı ölebilir.. Bu da nasıl olur saksınızı çalıştırın azıcık kitap okuyun interneti araştırın kutsal kitapları okuyun mutlaka fikriniz olur. Ama hiç tedirgin olmayın rahat olun çünkü kaderinizde ne varsa onu yaşayacaksınız. Kimse bunu değiştiremeyecek.




  • İslam bu evrende hiçbir zaman en iyi şekilde yaşanmayacak. Çünkü, kimse hangi islamın doğru olduğunu bilmiyor, bilemiyor. Bu da islamı bitiriyor.
  • Çoğu insan da kıyamet saatinin gerçekleşeceğine ciddi anlamda ihtimal vermez. Bunun bir örneğini Kehf Suresi'nde anlatılan zengin bağ sahibinin ifadelerinde de görmekteyiz:

    Kıyamet saatinin kopacağını da sanmıyorum. Buna rağmen Rabbime döndürülecek olursam, şüphesiz bundan daha hayırlı bir sonuç bulacağım. (Kehf Suresi, 36)

    Bu ifadelerde Allaha inandığını söyleyen, fakat kıyamet gerçeğini düşünmeyen, üstelik ayetlere zıt iddialar ileri sürenlerin gerçek zihniyetleri gözler önüne serilmektedir.

    Başka bir ayette de kıyamet saati ile ilgili olarak kuşkuya kapılan, şüpheye düşen inkarcılardan şöyle söz edilmiştir:

    Gerçekten Allahın vaadi haktır, kıyamet-saatinde hiçbir kuşku yoktur.denildiği zaman siz: kıyamet-saati de neymiş, biz bilmiyoruz biz yalnızca bir zanda (ve tahmin) bulunup zannediyoruz biz kesin bir bilgiyle inanmakta olanlar değiliz. demiştiniz. (Casiye Suresi, 32)

    Bir kısım insanlar da kıyamet saatini bütünüyle inkar ederler. Böyle bir tavır gösterenler ise Kuranda şöyle bildirilmiştir

    Hayır, onlar kıyamet-saatini yalanladılar; Biz kıyamet-saatini yalan sayanlara çılgınca yanan bir ateş hazırladık. (Furkan Suresi, 11)

    Gerçeği öğrenmek amacıyla, bizlere yol gösterecek tek kaynak olan Kuran'a baktığımızda apaçık bir gerçekle karşılaşırız. Kıyamet hakkında kendini kandıran insanlar büyük bir hata yapmaktadırlar. Çünkü Allah ayetlerinde, kıyamet saatinin yakın olduğunu ve bu konuda hiçbir şüpheye yer olmadığını haber vermektedir

    Gerçek şu ki kıyamet-saati yaklaşarak gelmektedir, onda şüphe yoktur (Hac Suresi, 7)

    Biz gökleri, yeri ve her ikisinin arasındakileri hakkın dışında (herhangi bir amaçla) yaratmadık. Hiç şüphesiz o kıyamet-saati de yaklaşarak-gelmektedir. (Hicr Suresi, 85)

    Şüphesiz kıyamet-saati yaklaşarak gelmektedir, bunda hiçbir kuşku yok. (Mümin Suresi, 59)

    Kaynak Kuran-ı Kerim




  • manyakmısınız olum ya böyle bir şeyi Allah'tan başka kimse bilemez kıyamet o gün kopsa bile sadece bir tesadüftür..
  • kardeşim mayalar nerden bilsin :) Adamlar Gelecekten Geçmişemi Yolculuk Edipde Değiştirmiş.

    Kafadan Sallamışlar 2012 21 aralık çıkmış yani bu bi rastlantı yani bana göre - Allah Tek .



    Allah İs One :)
  • Yav he he .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 143 gün ben geri saymaya başladım hadi bakalım son katılım tarihi 21 aralık 2012 :)
  • Hani kıyamet kopacak ya, siz ne yapıyorsunuz? Ölüm herkesin kıyametidir. Beş dakika sonra yaşayacağımızın garantisi yok. Siz ne yapıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hort Yalanladılar, şöyle ki; bazı saygıdeğer insanlar tarafından "kıyamet kopmayadabilirmiş" gibisinden bir kaç şey söylendi:)
  • Son 98...



    hadi saymaya devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 96 gün kaldı beyler ama size şunu soylıyeyım,hiç bir bok olmayacak.Mantıklı düşünün bi ya Allahın mayalıları çıplak gözleriylemi görücketi yok matematikmiş fizikmiş bana hikaye uydurmayın arkadaşım.Gördüğüme inanırım ben yukarda arkadaş demiş 2010 yılında cıplak gozle gorulcek aha şurda 96 gün kaldı bizim onu ayın çeyreği kadar görmemiz gerekiyodu ama nerde ? yok.Eee ? o zaman problem ne ? 21 aralığın cuma gününe denk gelmesi.Evet bu konu hakkında benimde ciddi sorunlarım var ama tesadüfde olabilir ayrıca tarihin isminde hayır yok,21.12.2012 hep 12li olduğu için bence bu tarih seçildi ona bakarsanız 2000li yıllarda dünyaya neredeyse 5-6 tane meteor çarptı 5-6 kez kıyamet koptu (!) ben inanmıyorum mayalılara,tek sorunum 21.12.12 tarihinin Cuma gününe denk gelmesi.
  • vallaha gelse de kurtulsak şu düzenden.
  • 91 gün.. pöff
  • son 1 ay
  • Bir şeyler olmakta veya olacak ama ne ALLAH ömür verirse göreceğiz..

    http://www.youtube.com/watch?v=TeDkVOVQpc0
  • son 25 gün
  • Efenim sene 2009..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.