Şimdi Ara

21k dan 15k ya çektim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar herkese. dersane sınavlarında gayet iyiydim aslında. ortalama 440-450 arası puanlar alıyordum ama ygs çok kötü geçti. özellikle en iyi olduğum ders matematikten çok saçma hatalar yaptım. 21k oldum. lys iyi geçti. tek sorun 41-43 arası mat beklerken 37 geldi. fen dersleri 22-25 arasıydı. yani iyi geçti. 15k ya çektim ama hedefim odtü bilgisayar mühendisliğiydi. olmadı. seney bırakmayı düşünüyorum. ama ailem ders konusunda çok baskıcı. sizce ne yapmalıyım? aslında tercih yapmayı bile hiç düşünmüyorum ama sizce 15k sıralamayı çöpe atmak gibi mi olur? fikirlerinizi bekliyorum özellikle tecrübeli arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum. cevap yazan herkese teşekkürler.



  • Hocam kendine inanıyorsan bırak ama zorlu bir sene daha seni bekliyor. Ben zorlardim şansımı ama olmadı ytu ıtü yaz bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan7 kullanıcısına yanıt
    itü de gelmez hocam sıralamam çok kötü. ytü de istemiyorum açıkçası tek tercihim odtü. kendime güveniyorum çünkü bu sene şanssızlık yaşadım ygs de. seneye daha iyi olacağımı düşünüyorum. cevap verdiğiniz için teşekkürler.
  • Hocam bence ytu yaz çünkü herşey uni değil orada sen kendini ne kadar yetistiriyorsun onlar da önemli. İlk adım için uni ismi güzel ama bence çok takılma kendini de üzme. Kendini yetistirirsen paradan puldan yana korkun olmasın bence.

    Tabi birde mezunlara danışmak lazım sadece buraya bel bağlama arastir kafana yatani yap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biraz da iradene bağlı.Geçen sene 12k olan arkadaşım cerrahpaşa tıp a girmek için mezuna kaldı.Ygs den sonra bir bıkkınlık geldi çocuğa neredeyse hiç çalışmadı mf-3 de 16k oldu.Yani ben bıkmam asla sonuna kadar çalışırım diyorsan kal bence.
  • bir de bunu aileye anlatmak var. ytü dersem onlar da diş diyecekler. o yüzden seneye bırakmayı düşünüyorum

    çok çalışan bir insan değilim ama bu sene ne akdar çalıştıysam yine çalışırım. en azından sınavın nasıl bişey olduğunu biliyorum artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w4nkel -- 1 Temmuz 2015; 15:10:00 >
  • Dostum sacma sapan konusma ya senin yerinde olmak isteyecek o kadar cok insan var ki... ayrica sana sunu soylicem muhendis olduktan sonra inan bana unuversiteler arasinda o kadar az farklae var ki tamam odtu gerek ismi gerek imkan olarak en onde gelir ancak bence yazik edersin guzel bir hayat seni bekliyor cok guzel bir siralaman var. Ayrica bende mezuna kalmistim gecen sene de ygs girdi bu yilda girdi. Yani ygs sanssizligini emin ol her zaman yasayacaksin. Benden bir arkadas tavsiyesi git istanbulda ozellerde tam burslu mubendislik oku inanki ise alirken eskisi gibi ooo bu cocuk odtu mezunu bu cocuk ozyegin mezunu biz odtuyu alalim asla demezler. Sen odtude okuyandan bir tik onde ol seni alirlar ise. Lan zaten muhendis cikinca baslayacagin maks para 3500 o da iyi bir ingilizce ve senin siralamanda bir okuldan mezun olma sartiyla. Son kez soyluyorum bence aklinu basina topla ve bur yil daha bu sacma sinav sisteminin parcasi olma cektigimiz eziyetlere yazik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • goktugyildirim kullanıcısına yanıt
    her dediğinizde haklısınız. yaptığım belki de çok doğru bir şey değil ama bir daha bu kadar şanssız olur muyum bilmiyorum. bence olmam. kararımı verdim gibi seneye bırakacağım. yazdığınız her şey için teşekkürler fakat odtü istiyorum. belki bu sene çok çalışmayacağım belki de çalışsam bile sınavım yine çok iyi geçmeyecek. bunları gelcek sene düşünüp tobb vs. yazarım. bir sene daha denemekte yarar varmış gibime geliyor.
  • Valla sen bilirsin kardesim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.