Şimdi Ara

2v2 Mage Arena Partner

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2v2'de en azından 1600 raitingin üstüne çıkabilecek , mage için en uyumlu ve karşı tarafı zorlayıcı partner hangi class olabilir? Şuanda Resto Shaman bir arkadaş ile devam ediyoruz fakat her defasında 100 maç yapmamıza rağmen 1500'lerde geziniyoruz ki buda her zaman ki gibi 300 puan getiriyor... 28/32/0 ^3min mage buildi kullanıyorum , genel olarak hep Druid ve Priest healera sahip takımlara karşı kaybediyoruz. Nerdeyse hiç Dmg bile veremiyorum healerlara, PoM + Pyro + Silence , ne varsa atıyorum fakat kaderimiz Pyronun Crit tutup tutmamasına bağlı oluyor hep... Çünkü Druidler form değiştirdiği sürece ne poly oluyolar ne de kite, sürekli travel form geçip arenayı turluyolar, taşların etrafında dolanıyolar, kendilerine büyü attırmıyolar .. Priestler ise nerdeyse hiç dmg almıyor ve sürekli balon basıyor. Bazen canlarını yarıya bile indiremeden ölüyoruz, sürekli shamanıma mana burn yapıp beni oyalıyor.. Anlıyacağınız bu tür base takımlara karşı hiç bir şey yapamıyoruz. Tek kolayımıza giden 2 dps takımları oluyor... Zamanında 3 min mage buildi ile başka bir resto shaman arkadaş ile 1700 raitingleri bulmuştuk fakat şimdi farklı bir shaman arkadaşımla 1500lerde geziniyoruz. Acaba bu s2'lerin honora getirilmesi ve s4 lerin çıkışınamı bağlı yoksa kişiselmidir ? Talent değiştirmelimiyim , frost işe yararmı ? Takıma hangi classları invite edersem raitingi yükseltebiliriz ? Kafam karıştı biraz 2v2 de magein işe yaramadığını düşünmeye başladım







  • rogue, bu genel olarak bilinen bir şey... başka kimseyle yapamaz mage 2v2'de... ama 1600'ü geçmekse amaç sadece, shaman, druid de olabilir belki rasgele başkaları ile bile burst damage'le yapabilirsiniz.
  • healer + mage pek iş görmüyor arenada ne yazıkki.
    Yanina manası bitmeyen bir resto druid alsan bile, healer + dps li takımlarda manası biten ilk kişi mage olur. böylelikle her türlü mana savaşını kaybeder mage+healer setupi.
    Mage+dps setupi kurmak şart gibi. Fakat bu setupta da healer+dps li takımları almak için healing reduce si olan bir sınıfın ortağın olması gerekiyor. Ayrıca kolon diplerine saklanıp kaçan grupları haklayabilecek biri olması gerekiyor. Bu özelliklere sahip tek sınıf da rogue.
    Ayrıca, düşmanı frostnovaya alman, rogue için çok avantajlı olacaktır. Senin dondurma yeteneklerin rogue'un daha iyi dps yapmasına sebep olacaktır. Rogue + mage setupda, frost olman daha avantajlı olur.
    Çünkü grupta healer olmayacağı için survivalinin iyi olması gerekiyor.
    Rogue de cheat death sayesinde kolay kolay yatmayan bir sınıf.
    Mage de frost olursa, 2 niz de çok zor yatarsınız buna ek olarak bu grupta dpsiniz iyi olur, cc niz iyi olur ve healing reduce niz olur.
    Artı, rogue cc leriyle, mage cc leri ortak diminishing return kullanmıyorlar.
    Tüm bu nedenleren ötürü mage in 2vs de en uyumlu olduğu setup rogue+mage setupidir ve bu setupta frost olması şiddetle tavsiye edilir.


    Pom-pyro mage isen, gidilebilecek en iyi setup bence 2 pom pyro mage= instant death setupi olabilir.
    Ayni kişiye pyro+fireblast crit vurmasa bile min 4k damage demektir. İkiniz aynı anda iyi bir zamanlamayla yaparsanız, 8k instant damage vermiş olursunuz. Biriniz critlese zaten yatar bir kişi. Yatmazsa, Hemen ardından instant arcane missilleslerinizi yollamalısınız.
    Bu setupta öncelikle healer bulunur. Ona counterspell atar mage lerden biri. 4 sn sonra da diğeri counterspell atar. 8 sn içine pom+pyro+arcane missiles ile birkişiyi zaten kesinlikle öldürmüş olacaksınız.
    2 mage ile e kalan diger elemanı keseceksiniz.




  • Rogue yada warrior olabilir..rogue adamı tutar sen adam kaçamadan dmg topu yaparsın adamı..bu arada talentin kötü .. pvp de frost öneririm..
  • önce o talentini değiştir. frost/arcane yapman lazım. sonra da bi rogue bul :D
  • Kesinlikle rogue derim.Ama senin de frost olman gerek yoksa çabuk inersin
  • 2tane frost mage ii olur bence (bkz. saru & tharbad )
  • cevaplar için saolun arkadaşlar En iyisi bi rogue m8 aramaya başlayım
  • ben oyunu bırakmadan önce kardeşimle retri pala mage 2v2 oynuyordum:) en son 1800 de bırakmıştık.
    biliyorum biraz uyumsuz 2 class ama şunu anlatmak için yazayım dedim.oyunda hangi classala beraber yanyana oynarsan oyna önemli olan partnerinle uyumundur.bizimde zaten 1800 lere ulaşabilmemizin nedeni yanyana 2 pc de oynuyor olmamızdı:)

    dediğim gibi önemli olan uyumdur.piyasada rogue warrior en çabuk cc yiyecek ve en basit grup olarak gösterilir ama 2360 ratingli takım var...

    burda önemli olan magenin oynadığı oyundur bence ki kardeşimde imba bir mage oyuncusudar:)
    hiçbir yerde hunter mage ikilisi görmedim ama o bu ikiliyle zamanında 1995 rating yapmıştı.onlarında cortlamasının sebebi druid lock takımıydı:)

    umarım bişeyler izah edebilmişimdir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JustttVince

    2tane frost mage ii olur bence (bkz. saru & tharbad )

    o zaman roguelar kite yiyodu bi güzel şimdi tepesine biner magein
  • frost mage & feral druid
  • Frost mage+Retri pala bence iyi gider
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

    Frost mage+Retri pala bence iyi gider



    quote:

    Orjinalden alıntı: Enqq

    frost mage & feral druid


    bırakın fantazileri
  • 17-44 frost yap ve yanina bir rogue al o zaman rahat 1600 u gecersiniz.
  • Dün Rogue arkadaşımla takımı 1444 ratingden 1760 lara taşıdık 2 saatte. Yaptığımız tüm maçları kazandık. Kayıpsız. 2 PoM Mage demişler. Dün karşımıza öyle bir takım geldi. 1600 lerdeyken. 2 side bana nukelediler. Ice Block açınca immune takım dağıldı zaten. O ara refleks olarak Fireblastlarıda kullandılar. Sonrada oturup ölmeyi beklediler :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oray


    quote:

    Orjinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

    Frost mage+Retri pala bence iyi gider



    quote:

    Orjinalden alıntı: Enqq

    frost mage & feral druid


    bırakın fantazileri



    sanırım sezon2 2vs2 birinci takımıydı noone vs fatcow warcraftmovies den bulup linki veririm, fantazimi degilmi bakalım




  • Oray bey burst damage nedir bilmiyor galiba? Blessing of freedom ve Bop gibi 2 tane nimet var palada goçum.
  • Mage+disp pri gördüm baya s4 te +2k yapan..
  • mage shadow priestler de güzel iş yapıyor, kontrollü bi kiting ile mage low hp de iken ice block, priest heal tekrar dönüp, bitirebiliyor iyi oyuncular. tabi çok oynamak ve taktikleri oturtmak gerek. sonuçta fear + silence + sheep counter spell, eğer priest nuke yememişse gayet rahat olumlu bi setup. ancak çok iyi 2li oyun gerekiyor, priest nuke yerse mage in çok iyi sheep üstlenmesi mage nuke yerse, priestin gerektiği zaman mage e destek çıkması gerekiyor, yani 2 dps mantığının biraz üstünde bi oyun gerek.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oray


    quote:

    Orjinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

    Frost mage+Retri pala bence iyi gider



    quote:

    Orjinalden alıntı: Enqq

    frost mage & feral druid


    bırakın fantazileri


    feral druid/frost mage yaptık eğlencesine 1 hafta. healer + dps takımlarda ağladık ama diğerleri çok kek geldi. Ayrıca felaket kite yedik kitelamayı bilen adamlardan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.