Şimdi Ara

3049 TL Havit Pj202 GERÇEK FULLHD Taşınabilir Projeksiyon Cihazı - Wifi, 220 Ansi, Bluetotoh, Screen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
7.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3049 TL Havit Pj202 Full Hd 1080p Taşınabilir Projeksiyon Cihazı - Wifi, 220 Ansi, Bluetotoh, Screen


    https://www.trendyol.com/havit/pj202-full-hd-1080p-tasinabilir-projeksiyon-cihazi-wifi-220-ansi-bluetotoh-screen-mirror-p-192082280


    Ürün yorumları:


    https://www.hepsiburada.com/havit-pj202-hd-1080p-tasinabilir-projeksiyon-cihazi-wifi-220-ansi-bluetotoh-screen-mirror-pm-HBC0000103BRP-yorumlari


    Resmi web sitesi:


    https://www.havit.hk/products/pj202/


    Enes Özenyoutube
    Merhaba Havit PJ202 Hd 1080p Taşınabilir Projeksiyon Cihazı uygun fiyata ev de sinema keyfi için birebir, benzer cihaz olan Blitzwolf VP13 karşılaştırması ile beraberiz, bu dolar kurunda bu fiyatta ve bu performansta bir ürün yok ✅ SATIN ALMA LİNKİ ↓↓↓ 🛒Trendyol : https://ty.gl/tfrg90z7ja 🛒Hepsiburada : https://app.hps.im/d7ct/57104639 🚨 ÖNEMLİ NOT 🚨 ürünün satış sayfasında farklı ürün gönderildi diye yapılan yorumlarda satıcı farklı dolandırıcı bir firma , doğru ürünü almak için satıcı olarak Cynbilişim seçin +BLUETOOTH DESTEĞİ +ÇİFT HDMİ ÇIKIŞ +GERÇEK 1080P +FİYAT +GÖRÜNTÜ KÜÇÜLTME +DİKEY DÜZELTME +KABLOSUZ GÖRÜNTÜ AKTARIMI VP13 incelemesi : https://youtu.be/fy6f768t_8M 💰 İndirimleri ve kuponları kaçırmamak için telegram kanalıma katıl↓↓ https://t.me/enesozen 00:00 ÖZET 00:37 Tasarım 02:27 Netlik,Parlaklık,Gürültü 05:37 Kablosuz cihaz bağlama 07:29 Ekran yansıtma 09:05 Menüleri 10:57 DEĞERLENDİRME 🎁 150TL’ye alınabilecek teknolojik Ürünler ★ https://bit.ly/3C7H3Cs 🎁 Amazon TR Günün Fırsatları : https://amzn.to/3uB9kgI​ 🎁 Kullandığım Tüm Ekipmanlar https://app.hps.im/d7ct/9a40bc31 ➤ Yeni videolarımı kaçırmamak için "ABONE" olmayı unutma 🙏 😉 ➤ Instagram : https://www.instagram.com/muratenesozen —————————————— 🚨MUTLAKA İZLEMEN GEREKEN KULAKLIK VİDEOLARIM👇 ➤250TL Altı EN İYİ 10 Kulaklık https://bit.ly/3tifzWT​ ➤TWS Kulaklık Rehberi Önemli bilgiler https://bit.ly/39z7SR3​ ➤Uygun Fiyatlı Airpods alternatifleri https://youtu.be/uMdxr77JlJA ➤Detaylı MİKROFON TESTLERİ oynatma listesi https://bit.ly/3auDUi6​ ➤VS Karşılaştırma videoları https://bit.ly/3bFCRMS​ ➤Silikonlu Kulaklık mı ? VS Silikonsuz Kulaklık mı ?: https://bit.ly/2XNcVtZ​ ➤Bluetooth Kulaklık Nasıl Şarj Edilmeli ? https://bit.ly/2Z9J8vo​ —————————————— 🔥 BU VİDEOLARIMADA GÖZ AT↓ ➤Akıllı Saat ve Bileklik incelemelerim https://bit.ly/31l0cBl ➤Retro Arcade Oyun Konsol incelemelerim https://bit.ly/2TT32sw ➤Projeksiyon cihaz incelemelerim https://bit.ly/2JpdEd7 ➤Oyuncu Ekipman Videolarım https://bit.ly/3gPhLPc ➤Akıllı Ev ürünleri http://bit.ly/2ONxC4U —————————————— Selamlar ben Enes Teknolojik ürün incelemeleri yapıyorum. Kendimi fiyatının hakkını veren ürünleri bulmaya ve incelemeye adadım :) Ürünlerin artı ve eksilerini objektif ve samimi bir şekilde Gerçek Kullanıcı deneyimi ile aktarıyorum.Abone olarak bağımsız ve tarafsız inceleme yapmamda bana destek olabilirsin. Abone ol butonunun yanındaki Zile basarsan yeni videolarımdan haberdar olabilirsin. kendine iyi bak, günün güzel geçsin🙋‍♂️ işbirliği için : muratenesozen@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=vkLj_jiQiLo
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Normal modelini aldım bugün geldi. Malesef ilk izlenimlerim kötü. Parlaklık olsun renk olsun beni tatmin etmedi. Samsung tab s7 plus tabletimi hdmi ile bağladım dizi izlerken arada küçük takılmalar oluyor. Kablosuz görüntü aktarımı yapabiliyor. Usbden harddisk taktım birçok güncel formatı açamadı. Alacak olanlara uzak durmalarını tavsiye ediyorum. Yanında perde ve duvara yapıştırmak için parçalar geldi. 3499 liram çöpe gitti gibi düşünüyorum.

    Yahu bir de o Youtube'taki Enes nasıl övüyor değil mi cihazı? İlk başta tableti kablosuz bağlamıştım takılmaları gördüm dedim bir de kablo ile bağlayayım yine aynı. Görüntü ayarlarını iyice uğraşarak biraz düzelttim. Parlaklık, kontrast, renk ve keskinlik ayarı var. Ama görüntü buğulu gibi resmen. Cihazın üzerinde netlik ayarı da var onu da yaptım. Yapmamıştır falan diyecek olur belki birisi.

  • Bu daha iyi değil mi acaba? Farkı nedir?

    trendyol.com
    Havit Pj207 Pro Prime Opal Smart Projeksiyon Cihazı (youtube, Netflix, Exxen, Disney+) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/havit/pj207-pro-prime-opal-smart-projeksiyon-cihazi-youtube-netflix-exxen-disney-p-349156489
  • abdoganay A kullanıcısına yanıt

    Havit PJ207 Pro Prime modelinde projeksiyon çözünürlüğü 1280 x 720(support 1920x1080) iken Havit Pj202 modelinde 1920 x 1080 upscale etmeden gerçek f.hd görüntü verebiliyor. (NATIVE 1080P FULL HD RESOLUTION)


    https://www.havit.hk/products/pj207-pro-portable-projector/


    https://www.havit.hk/products/pj202/

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • zamanında okula alırken en kötü 1200 lümen bakardır, 220 lümen ile nasıl izlenir meraktayım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Havit pj209 aldım 3499 TL'ye bugün gelecek kargoda şu an. 100 TL tık hızında kupon ve İş Bankası'nın 5000'e 500 indirim kampanyası ile bu fiyata geldi. Enes Özen'in videosuna göre Havit 205 Pro'dan daha iyi. Gelsin bakalım nasılmış.

  • powerose P kullanıcısına yanıt

    ANSI Lumen ve lumen farklı kavramlar ama sık sık karıştırılıyor tabii. Lux ile de değer veren firmalar olabiliyor. Karşılaştırma yaparken değerlerin birimlerine de dikkat etmek gerekiyor aksi halde yanıltıcı değerlendirmelere sebep olabiliyor.

  • nedense alasım geldi yatak odası bahçe vs için

  • youtube ta full hd yok deniyor.durum ne acaba?

  • profecco kullanıcısına yanıt

    normal model mi pro model mi hocam. birde link atabilirmisiniz.

  • iskender86 kullanıcısına yanıt

    Normal modelini aldım bugün geldi. Malesef ilk izlenimlerim kötü. Parlaklık olsun renk olsun beni tatmin etmedi. Samsung tab s7 plus tabletimi hdmi ile bağladım dizi izlerken arada küçük takılmalar oluyor. Kablosuz görüntü aktarımı yapabiliyor. Usbden harddisk taktım birçok güncel formatı açamadı. Alacak olanlara uzak durmalarını tavsiye ediyorum. Yanında perde ve duvara yapıştırmak için parçalar geldi. 3499 liram çöpe gitti gibi düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profecco -- 20 Ocak 2023; 21:44:21 >
  • profecco kullanıcısına yanıt

    teşekkürler, sayenizde paramı çöpe atmaktan kurtuldum. herkes nasılda övüyor oysaki. yorumlarda alanlar çok memnun.

    siz de bir yorum yapın bakalım yarına kadar kalacakmı kesin silerler.

  • iskender86 kullanıcısına yanıt

    Yahu bir de o Youtube'taki Enes nasıl övüyor değil mi cihazı? İlk başta tableti kablosuz bağlamıştım takılmaları gördüm dedim bir de kablo ile bağlayayım yine aynı. Görüntü ayarlarını iyice uğraşarak biraz düzelttim. Parlaklık, kontrast, renk ve keskinlik ayarı var. Ama görüntü buğulu gibi resmen. Cihazın üzerinde netlik ayarı da var onu da yaptım. Yapmamıştır falan diyecek olur belki birisi.

  • Alet bugun geldi,evet pro model degilmis yani basliktaki youtube videolari aldatici.kutuyu acmadan iade

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bu enes özen denilen şahısın videolarına güvenerek ürün almayın. Reklamcı bu adam dikkat edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelleme yapmak istemiyorum ama projeksiyon işinde ucuz etin yahnisinden pek bir şey çıkmıyor. Bilinen markaların Full HD ürünleri ana markalarda yanılmıyorsam 12-15000 bandında. Belki Anker, Xiaomi vb gibi ürünler denenebilir bir tık ucuz olarak gerisi muhtemelen vasat altı ürünler. 640x480'i FullHD'ye upscale etmeye çalışıp fhd diye satan var yani 700-800 TL'ye

  • ''Dolara inat'' gibi sloganları görünce direkt kapatıyorum. Bu tip slogan cümlelerin ardından leş ürünler çıkıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kustumize -- 24 Ocak 2023; 4:49:49 >
  • powerose P kullanıcısına yanıt

    Bu konuyu ben de merak ediyorum. 300 ve 700 ansi lümenlik 2 lg marka projeksiyon cihazım var. 300 olan tat vermiyor kesinlikle.

  • Vankyo Leisure 495w Modeli için yazılmıştır



    Vaktim olduğunda konu açıp yazıcağım ama benzer bir konu olduğu için eklemek istedim. Yılbaşında Vankyo Leisure 495w modelini aldım teredütlerim vardı ama 3000 tl cıvarına aldığım için bakalım iade ederiz dedim. Evde 4k Philips Amblight özelikli tv var artık tv açmıyoruz oğlan çizgi film izliyor. Karı koca çalıştığımız için gündüz tv izlemiyoruz. Akşam olunca açıyoruz.


    Artılar

    +Ürün fiyatına göre ianılmaz kaliteli görüntü veriyor (3000/3500)

    +kutu içinden perdesi çıkıyor

    +kumandası küçük ve işlevsel

    +iphone kablosuz çok hızlı bağlanıyor ve video aktarmada ben donma kesilme yaşamadım (İphone 11 + Süperonline fiber 200mbps wifi6)

    +Ps5 orjinal kablosu ile bağladım görüntüye inanamadım. Müthiş.

    +mİBOXS 4k ile kullanıyorum içinde netfliks prime ve tvplus yüklü bütün işlerimi jalledebiliyorum.



    Eksileri

    -Fan sesi evet var sessiz sahnelerde zart diye ortaya çıkıyor

    -yansıttığınız duvarın tam karşısına ve ortasına dik bakacak şekilde koymanız gerekli bunun için eski monitör ayagından sehpa yaptım.

    -kedi hopörlörü var ama wuuu diyeceğiniz bir sesi yok tabiki, Migrosdan 400 tl lik kule hopörlör koydum arkasına şuan beni KURTARIYOR

    -Toz olayı çok hasas kullanmadığımda üstüne kutudan çıkan naylonunu koyuyorum.

    -Lens kapağı var ama lens çok kolay çiziliyor. Lens kapağını takarken çok ince çizmişim. Dikkatli kullanmak lazım.

    -4 köşe ayarı yok. İnce ayarı var Netfliks üzerinde bir video var onu açıp çok net ayar yapılıyor ancak biraz erini oynatırsanız tekrar ayar yapmanız lazım.





  • üç kuruş komisyon için övme şekline bakın, rezillik...

  • enes özen hakkında bu kadar kötü yorumu ilk defa bu konuda gördüm. bu durum sadece bu ürün için mi geçerli yoksa diğer kulaklık vs. gibi incelemeleri içinde geçerli mi. oysa bana çok samimi gelmişti videoları.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.